ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 15 Яну 2009, 20:25

Мишу написа:
kiro_320 написа:
Мишу написа:не е НАПРАВИЛА ПЪТЯ КАКТО ТРЯБВА СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ПЛАСТОВЕ Е ОТТАМ ТРЪГНАХА НЕщАТА ПАК крадливото българско племе (фирмата изпълнител ) се издъни

Какви пластове бе човек. :mhihi:

http://www.dnes.bg/article.php?id=46583
http://www.dnes.bg/article.php?id=46676

а така виде някъде министър да е взел подкуп непише ок съгласен съм взели са и министрите ма МА САМИТЕ ФИРМИ СА ИЗТОчИЛИ КИНТИТЕ чЕТЕТ БРЕ ХОРА има корупция не я отричам ама ако е само в парламента ще е незабележима защото ако фирмата си беше свършила работата нищо че с подкуп е спечелила търга щеше всичко да е ок а то фирмите взимат кинти и не вършат работа

А как се избират тия фирми :mhihi: кои ги контролира :mhihi: кои им търси сметка :mhihi: дали са некадърни или нарочно така се работи :idea: не си ли водят о6те от изборите обръчите от фирми с тех :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 15 Яну 2009, 20:28

Valentin_Peev написа:
Мишу написа:
kiro_320 написа:
Мишу написа:не е НАПРАВИЛА ПЪТЯ КАКТО ТРЯБВА СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ПЛАСТОВЕ Е ОТТАМ ТРЪГНАХА НЕщАТА ПАК крадливото българско племе (фирмата изпълнител ) се издъни

Какви пластове бе човек. :mhihi:

http://www.dnes.bg/article.php?id=46583
http://www.dnes.bg/article.php?id=46676

а така виде някъде министър да е взел подкуп непише ок съгласен съм взели са и министрите ма МА САМИТЕ ФИРМИ СА ИЗТОчИЛИ КИНТИТЕ чЕТЕТ БРЕ ХОРА има корупция не я отричам ама ако е само в парламента ще е незабележима защото ако фирмата си беше свършила работата нищо че с подкуп е спечелила търга щеше всичко да е ок а то фирмите взимат кинти и не вършат работа

А как се избират тия фирми :mhihi: кои ги контролира :mhihi: кои им търси сметка :mhihi: дали са некадърни или нарочно така се работи :idea: не си ли водят о6те от изборите обръчите от фирми с тех :idea:

боико кво направи нали немаше да плаща щото цариградко е на вълни нали уж на ново щеше да се преасфалтира кво стана сигурно на министъра мутафчиев му е работа да ходи и да гледа как е асфалтирано навсякъде в света има корупция кво аиде ходи отвори дискотека в ук или уса или германия да видим как ще стане и там се бута хора не мислете че ханс не взима пари опд масата
да сигурно си водят 30 различни фирми :mhihi: :mhihi: кои асфалт кои аптеки ,и кои знае още какво

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 15 Яну 2009, 20:58

Корупцията била на ниско ниво... :mhihi: :mhihi:
Сигурно аз приватизирах всичко в България на чужди фирми за жълти стотинки! Сигурно ние влязохме в историята с ония неизвестен шеф на "Топлофикация" и ония пак неизвестен шеф на ГДБОП(не знам дали го пуснаха от ареста :mhihi: ), да не навлизам в подробности, че ще стани една мътна, абе с две думи още сме на ниско ниво. :mhihi:
Значи аз публично искам да се извиня, че тези дни отидох до Варна без винетка - СЪЖАЛЯВАМ. :mhihi:

Като допълнение искам да ти кажа, че правителството е виновно за всичко! Това, че в някаква институция има корупция е виновно правителството! Защото точно същото правителство ги субсидира - тоест е длъжно и да ги контроли! Имало корупция в МВР примерно и кой е виновен ? Ст.Л гагаузов ли ? :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр

Мнение от zaharin3 » 15 Яну 2009, 21:19

кои са е на топло зад решетки :?:
овчаров топлото го зовеше но вальо топлото му каза че не се чувствал комфортно там и че парите и те са покрити на топлоо
и немоло страшно. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 15 Яну 2009, 23:19

Я направете една равносметка, че от 5-6 страници назад немоа да ви разбера, кво точно искате.....и за протест стааше дума нещо, а зехте да бистрите много задълбочено дето тава/виж ква готина дума/ да се чудиш нешо свинско ли има кво ли, бистрите пак стари теми, а по гот да се види кео точно, очаквате ако аджеба тоя "протест" земе некъф хубав fin. :dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 15 Яну 2009, 23:28

Остави ги ся, те са на маса. :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 16 Яну 2009, 20:53

И кво стана май говорителите на протестиращите, нещо се огънаха и прецакаха сички протестиращи.
Ей за тва аз не съм за този протест!
Защото няма ора вече, има само оро....и май е най добре да си отзад на орото.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zaharin3 » 16 Яну 2009, 22:52

няма защото са като теб
срам
тихо са ве.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Сондьора » 16 Яну 2009, 23:09

zaharin3 написа:няма защото са като теб
срам
тихо са ве.

Не бате, тва е щото са такива отворени като теб, и незнаят кво тчно праят там, даде им се възможност да си кажат, и те пак насрани, рая ей тва са е такива като теб, дет лаят ама не на място.
Отворени, ама май задните отверстия са ви по отворени!

Съжелявам само хората, който бяха бити без причина и са с ясна мисъл в главата, прецакани от биещи се в гърдите говрители на маса в общежитие в студ. град!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 17 Яну 2009, 15:30

Стига си се обеснявал бе, като ти пречат ходи на протестите и им казвай, че са балъци. На никой не му дреме за мнението ти, не разбра ли.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от zaharin3 » 18 Яну 2009, 21:41

аз бях на 14 и 15ти
и на 14 и аз изядах една полицеиска палка не е приятно
верно и хвьрлях буци с лед но като те бият и гонат....
какво само недоволствате от нас сеедно протестираме за нищо ..
после сме били отвореняци загубеняци и с широки дупки отзад
както колегата по нагоре сподели.
ше почна да обиждам и аз вече че ми писна от .......ше псувам като пред парламента спрете дразнете.
аз протестирам за сваляне на правителството и.......

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 09 Фев 2009, 20:43

Тея полицайте ще ме спукат от смях, пак почнаха с техните смешни протестчета, този път пият вода :mhihi: тука с такива смешни протести не става, май не разбраха :mhihi:
Освен да ходя да продавам вода и цигари да си правя кинти от тея мишлета :mhihi:
Трябва да има яко поразии да се обърне внимание, щом на 14 нищо не стана значи трябва да е нещо много по-голямо :twisted:
Много смешно ми стана на 15 разни студенти и др. мирни протестиращи, където бяха налягали по земята :mhihi: нали ще умрете от бяла смърт, а тея и катафалки няма да ви пратят :mhihi:

Трябва има як бунт и това е :twisted:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivo_motul » 09 Фев 2009, 21:36

:bgflag:
Изображение Има много автомобили , но има само един истински и това е BMW всичко друго е компромис!!!!

Предишна

Назад към Извън Темата