Шампионска лига сезон 2011-2012г,

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Re: Шампионска лига сезон 2011-2012г,

Мнение от xerial » 25 Апр 2012, 0:15

Еее недейте така бе - Барса е шампион , нещо сте се объркали май а :twisted: :twisted:

Шампион по владеене на топката :winky: :bchug: :bchug: да им я дадат тая топка да си я сложат във витрината с другите купи :mhihi: :mhihi:

Нито съм от Челси , нито нищо просто съм супер щастлив , че най-накрая тая простотия беше разгадана и се видя, че Барса под напрежение се насират повече от по-малките отбори..... и аз съм мн добър като отбора ми води с 3-4 гола :mhihi:

А и , докато някой не им каже , че топката може и да се вкара във врата и от извън наказателното , да нямат мн големи претенции за Величия ;)
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dimodi » 25 Апр 2012, 0:25

Реално Барцилоната са разкрити и тръгват надолу оттук нататък. Аз лично много рядко гледам техни мачове, защото стилът им на игра е крайно дразнещ за окото с това безкрайно разцъкване по широчината на игрището. И вече за никой не е тайна рецептата за успех срещу тях - няма смисъл да ги гониш, просто им даваш топката, затваряш играта и ги чакаш сами да паднат в капана. Реал им направиха показно в събота, днес и Челси си ги излъгаха като по учебник.

Изображение

:mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 25 Апр 2012, 0:25

Изображение

:mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 25 Апр 2012, 0:27

Плюйте по Барса, сега ви се е паднало, ама колкото можете :bowdown: :bowdown:
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 25 Апр 2012, 0:28

Е, тия 3-4 гола да не им ги подарява някой?
Не разбирам хейта, който се излива в/у Барса. Последните 3-4 години нямаше подобен отбор просто, но във футбола е така ... днеска караш с 200, утре те карат с 20 :lol:
За мен, днес резултата беше такъв, чисто и просто по супер щастливо стечение на обстоятелствата в полза на Челси.
Аз го отдавам на страшно завишените очаквания и напрежението - от Барса се очаква да побеждава с поне 2 гола разлика, просто летвата беше прекалено високо вдигната. А, от друга страна - Челси, никога не са взимали трофея, не се очаква от тях да победят и излизат като аутсайдери, което оказва в дадени моменти голямо психологическо предимство.
virtue and tranquillity

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 25 Апр 2012, 0:44

Футбола вече не ми е интересен :mhihi: ... Обаче се убедих, че Го има... макар и след 3 години забавя, но не забравя :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 25 Апр 2012, 0:45

Обаче тук никой не коментира най-главното - ако "най-славният", "най-заслужилият", "най-феноменалният" изпълнен с всякакви футболни величия отбор на нашата ера имаше вратар, по-висок от 1,65 мачът отиваше на разгром.

С огромен сарказъм го пиша :wave:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Лястовица с рамка

Мнение от Tenata » 25 Апр 2012, 7:58

Челси опрделено ги надиграха с тактика. До като беше равен резултата 0:0, Челси се пазеха и чакаша удобен момент за контра атака. Барса без съмнение задачата им беше да вкарат задължително 1 гол, което се и случи, При 1:0 за Барса, тактиката на Челси се промени в посока и те да търся гол, при което леко се дръпнаха в атака ---> 2:0 за Барса. При този резултат Челси отново се върнаха в защита и зачаха своя момент който и не закъсня.
Барса определено трябваше да приеме малко играта в своето поле, а не да ги пресират и да се чудят от къде да я промушат топката.
ИзображениеИзображение
на пътя и пред БОГ, всички сме равни!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 25 Апр 2012, 17:49

Хаха давайте фенчетата на осмина реал хейтвайте сега ви се е паднало, но следващата година друга песен ще пеете и не ми говорете как Челси надиграли тактически Барса защото за два мача челси имаха удари към вратата колкото ударите в гредата на Барса. И дано тази вечер баварската машина да ви размаже защото след първия мач се видя кой заслужава повече да е на финал.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 25 Апр 2012, 18:14

@димича, говориш за хейтване, а ти хейтваш пръв.

ае малко по-интелигентно да пишем в тая тема :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 25 Апр 2012, 18:17

Абе Вие нещо ??? Тралалала :mhihi:

2 гола с 10 души на Ноу Камп на най-добрия отбор в света :mhihi: и вие това наричате изстрадало и късмет?

Аз го наричам - дух, характер, борбеност !

И червен картон имаше и дузпа имаше! Във футбола има много дузпи и червени картони - важно е дали са дадени или не!

Барселона получи червен картон за Челси/пак казвам имаше/, дузпа/имаше/ - какво искат тези хипофизни джуджета ? Да вземем и авто-гол да си вкараме? Малко ли им беше? Какво не им стигна? НЕ ИМ СТИГНА ХАРАКТЕР! Мачове се печелят, не се подаряват ... Е ние им подарихме 2 гола веднъж - Рамиреш и веднъж Торес

Колкото до тактиката - все едно да кажеш във войната - ами ние само нападаме, пък тези балъци си седят в крепостта.

10 човека се мобилизираха и успяха да пречупат Барселона. БРАВО! Грешна тактика за Барса да си помислят, че могат да останат без защита! Не омаловажавайте този факт и другия, че Барселона получи дузпа и не я реализира! Кой е виновен?

И още нещо към коментарите за "грозна тактическа игра" - тази игра изисква много повече усилия и психика от другата!

Челси, просто бяха мотивирани да вземат тази победа, защото преди години ги ограбиха!

Още не ме е пуснала еуфорията, а вече изтрезнях!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 25 Апр 2012, 18:27

Е ти изтрезня, ама на мене сърцето още ми тупа от гола на Торес :lol:
Ди Матео изигра мача точно по Мауриньовата тактика...слагаме буса пред вратата и чакаме да сбъркат. Това беше единствения начин да се мине през Барса :bowdown:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 25 Апр 2012, 18:52

към коментара на влад0 :bowdown: ще добавя нещо.
много хора коментират че барселона е любим отбор на платини и по някакъв начин е облагодетелстван. :dunno: добре. какво видях аз снощи - при всякакъв вид съприкосновение който и да било синьо - червен пада и почва да се гърчи в агония. и лошото е, че реферът им толерира цирка, по някакви неведоми причини.
как се играе срещу такъв опонент. пазят ги от 2 метра и никой не смее да посегне за топката. никой не смее даже да се доближи. щото всяко доближаване до играч на барса си е 50% картон. как се играе такъв футбол? това не е футбол, това е цирк.

http://www.youtube.com/watch?v=Sp-YDd4Dz-E поздравче :wave:

картона на джон тери не искам да го коментирам. макар и страхотен защитник си е бил винаги противоречива личност на и извън терена и ги прави тези неща от време на време. набор ми е, следя му кариерата от самото начало.

веднага някой ще тръгне да се изказва за дрогба. дрогба не може да стъпи на който и да е произволен синьо-червен по отношение на симулации.

циркаджиите ги няма, феновете им продължават да правят вятър с устите си, но поне следващите 2 мача в шл тоя сезон остава да се надяваме да погледаме повече футбол, отколкото цирк.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 25 Апр 2012, 19:19

Добре като заговорихме за симулации, вярно е някой хора в Барса симулират, но това са само Алвеш и Бускетс, а те уверявам в Реал симулантите са доста повече, да не ги изброявам. За тези симулации се заговори точно след мача от полуфиналите за ШЛ с Реал миналата година, а някой от феновете на Реал може ли да отрече че в тея мачове Пепе, Марсело, Рамос, Кедира и Карвалю се опитваха да убият някой от Барселона, според мен червените картони в тея два мача трябваха да бъдат доста повече за Реал а не да ми говорите, че съдиите били подкрепили Барса.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 25 Апр 2012, 19:44

това като го прочета и всеки път ми става смешно :mhihi: Не, защото е лъжа, а просто се сещам за една игра от едно време "Carmagedon" в която трябваше с някаква кола да извършиш максимален брой убийства - реал барса приличаше на такова нещо :mhihi:

Беше убийствен мач :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата