Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!

Мнение от acer » 26 Сеп 2011, 0:17

е ваш си е избора да вервуите или не,щом така сте настроени-ок, само ще посоча че за 5г имам 817 мнения, това трябва да ви говори, че не бих изпитал удоволствие да си "съчиня".. а и почти не влизам по никви форуми, просто съм контузен и споделям кво ми казват
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 26 Сеп 2011, 0:18

Ами ходете и се бийте с мангалите. Това е форум и има някакви правила, нал' тъй? Не съм ги писал аз, не пише и за изключения. Тука много герои, много нещо. Отидете застанете пред циганите с брадвите и ви признавам за мъже. Дотогава не сте нищо повече от форумни писачи. Не виждам с какво тази тема допринася за някакви положителна развръзка в създалата се ситуация.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от JohnnyBlack » 26 Сеп 2011, 0:20

Elesar74 написа:Ами ходете и се бийте с мангалите. Това е форум и има някакви правила, нал' тъй? Не съм ги писал аз, не пише и за изключения. Тука много герои, много нещо. Отидете застанете пред циганите с брадвите и ви признавам за мъже. Дотогава не сте нищо повече от форумни писачи. Не виждам с какво тази тема допринася за някакви положителна развръзка в създалата се ситуация.

Аз пък не виждам ти с какво допринасяш за доброто на човечеството, така че що не вземеш да се избавиш от мъките? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 26 Сеп 2011, 0:20

Ronka написа:
PIONEER написа:Тоя форум в пълен с хора дето ги тресе яко параноята от театри,конспирации и нагласени истории...направо нямам думи :banghead:
Сигурно и убийството на момчето е постановка а????????? :evil: :evil: :evil:

Позна без да искаш :winky:

ТИ що не спиш, бе :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730d G11 2018

Мнение от nedkoo » 26 Сеп 2011, 0:21

Elesar74 написа:Ами ходете и се бийте с мангалите. Това е форум и има някакви правила, нал' тъй? Не съм ги писал аз, не пише и за изключения. Тука много герои, много нещо. Отидете застанете пред циганите с брадвите и ви признавам за мъже. Дотогава не сте нищо повече от форумни писачи. Не виждам с какво тази тема допринася за някакви положителна развръзка в създалата се ситуация.

100% си прав колега

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 26 Сеп 2011, 0:21

Ти тая контузия сигурно и на сън е споменаваш. Относно джиБовете, да така е. Младен и Маринови докараха оръжието, докато Златко и Митьо залисваха жандармерията... :mhihi: :mhihi:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 26 Сеп 2011, 0:26

айде стига глупости тука почнахте се храните ей тва сме си ние българите, ако тръгнем да правиме нещо заедно ще почнем се разправяме и да се караме затова нищо няма да стане в крайна сметка...

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 26 Сеп 2011, 0:27

Ми айде нека я изтрият и все едно нищо не е станало...голяма работа някакво си убийство там...сефте :idea:
Има си отговорни институции пълни с предполага се компетентни хора по въпроса.Е явно не си вършат работата.Тая тема е точно за тях,защото е повече от ясно,че няма да позволят никога да бъде линчуван и убит публично тоя мръсник.Поне да вземат да си вършат работата като истински българи.Далеч съм от мисълта да се трепят цигани и турци наред.Просто има ясни правила по които се живее в тази държава.Който не ги спазва има си затвори,а не махали в които някои решават да се провъзгласят я за царе,я за началници и почват да тормозят наред всичките си съседи...
Нали е демокрация и свобода на словото.Който може да се бие да ходи-който не може има правото поне на глас :idea:

zBoost :yes: :yes: :yes:
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 26 Сеп 2011, 0:29

latrel написа:Ти тая контузия сигурно и на сън е споменаваш. Относно джиБовете, да така е. Младен и Маринови докараха оръжието, докато Златко и Митьо залисваха жандармерията... :mhihi: :mhihi:

особенно пред мадамите... само като кажа колко пъти са ми оперирали крака и ми пускат от раз! :smoke:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 26 Сеп 2011, 0:34

PIONEER написа:Тоя форум в пълен с хора дето ги тресе яко параноята от театри,конспирации и нагласени истории...направо нямам думи :banghead:

Не бе човек, просто искам да кажем, че в година на ИЗБОРИ нищо ЗА СЪЖАЛЕНИЕ не е случайно ;) тва си е факт! В това че момчето е убито, постановка може да търси само някой болен мозък, но......впоследствие СЪЗДАДЕНАТА СИТУАЦИЯ много умело се използва и завърта в нечии интереси понеже (погледни нагоре) сме в най-шибаната година :mhihi: Само си вземи пуканки и седни на първия ред шоуто ще е голямо! Боленчо Сидеров с неговия театър пред джамията ще е направо като подгряващ тийнейджър.....щом БТВ-то почнаха да се правят на репортери в стил Багдад работата е 10000% нагласена :smoke:
Така и така сте революционери тука да дам една идея, айде утре вземете по една бутилчица Молотовче и я метнете ей така за спорта (нали е революция) - гаранция батенца до вечерта сте у кауша :mhihi: :mhihi: Ай ся сещайте се!
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 26 Сеп 2011, 0:35

PIONEER написа:Ми айде нека я изтрият и все едно нищо не е станало...голяма работа някакво си убийство там...сефте :idea:
Има си отговорни институции пълни с предполага се компетентни хора по въпроса.Е явно не си вършат работата.Тая тема е точно за тях,защото е повече от ясно,че няма да позволят никога да бъде линчуван и убит публично тоя мръсник.Поне да вземат да си вършат работата като истински българи.Далеч съм от мисълта да се трепят цигани и турци наред.Просто има ясни правила по които се живее в тази държава.Който не ги спазва има си затвори,а не махали в които някои решават да се провъзгласят я за царе,я за началници и почват да тормозят наред всичките си съседи...
Нали е демокрация и свобода на словото.Който може да се бие да ходи-който не може има правото поне на глас :idea:

zBoost :yes: :yes: :yes:

Има си, само на теория.
Аз доколкото съм запозната Кирил Рашков има 7 присъди и е осъден на 30 години затвор, пък си живее царски. Е как става това ако си без политическа протекция? И не само срещy циганите, сега е момента да се надигне народа срещy цялото правителство.

ентусиаст
Аватар

Мнение от acer » 26 Сеп 2011, 0:38

профилът на ангел рашков... който вече е изтрит

http://web.archive.org/web/200905200225 ... aybach_62s

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 26 Сеп 2011, 0:41

zBoost написа:айде стига глупости тука почнахте се храните ей тва сме си ние българите, ако тръгнем да правиме нещо заедно ще почнем се разправяме и да се караме затова нищо няма да стане в крайна сметка...

А какво правиме, ние българите?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 26 Сеп 2011, 0:45

Понякога обаче си заслужаваме съдбата...цигани прави или криви винаги се държат,а ние сме на другия полюс.Направо жалка работа.Погледнете на юг и вземет малко пример.Не съм привърженик на гърците,защото щракаха с пръсти и трошиха чинии в таверните с години,а сега като им донесоха "сметката" взеха да чупят и да съсипват собствената си държава-нещо което пак те ще плащат,НО остават заедно.И затова са напред не за друго :idea:
Изображение
8.32

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 26 Сеп 2011, 0:51

незнам кой ползва ситуацията, но да наричаш Бойко умен и зрял политик си е 100000%-ва глупост! и понеже сме прост народ, ама толко прост, че няма накъде, ще си го изберем пак и ще си блеем ли блеем

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата