Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
Модератор: Общи модератори
Re: Поредната ЦИГАНИЯ !!!!!
е ваш си е избора да вервуите или не,щом така сте настроени-ок, само ще посоча че за 5г имам 817 мнения, това трябва да ви говори, че не бих изпитал удоволствие да си "съчиня".. а и почти не влизам по никви форуми, просто съм контузен и споделям кво ми казват
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Ами ходете и се бийте с мангалите. Това е форум и има някакви правила, нал' тъй? Не съм ги писал аз, не пише и за изключения. Тука много герои, много нещо. Отидете застанете пред циганите с брадвите и ви признавам за мъже. Дотогава не сте нищо повече от форумни писачи. Не виждам с какво тази тема допринася за някакви положителна развръзка в създалата се ситуация.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Elesar74 написа:Ами ходете и се бийте с мангалите. Това е форум и има някакви правила, нал' тъй? Не съм ги писал аз, не пише и за изключения. Тука много герои, много нещо. Отидете застанете пред циганите с брадвите и ви признавам за мъже. Дотогава не сте нищо повече от форумни писачи. Не виждам с какво тази тема допринася за някакви положителна развръзка в създалата се ситуация.
Аз пък не виждам ти с какво допринасяш за доброто на човечеството, така че що не вземеш да се избавиш от мъките?

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Ronka написа:PIONEER написа:Тоя форум в пълен с хора дето ги тресе яко параноята от театри,конспирации и нагласени истории...направо нямам думи![]()
Сигурно и убийството на момчето е постановка а?????????![]()
![]()
Позна без да искаш
ТИ що не спиш, бе

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- nedkoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 730d G11 2018
Elesar74 написа:Ами ходете и се бийте с мангалите. Това е форум и има някакви правила, нал' тъй? Не съм ги писал аз, не пише и за изключения. Тука много герои, много нещо. Отидете застанете пред циганите с брадвите и ви признавам за мъже. Дотогава не сте нищо повече от форумни писачи. Не виждам с какво тази тема допринася за някакви положителна развръзка в създалата се ситуация.
100% си прав колега
Ти тая контузия сигурно и на сън е споменаваш. Относно джиБовете, да така е. Младен и Маринови докараха оръжието, докато Златко и Митьо залисваха жандармерията...

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
айде стига глупости тука почнахте се храните ей тва сме си ние българите, ако тръгнем да правиме нещо заедно ще почнем се разправяме и да се караме затова нищо няма да стане в крайна сметка...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Ми айде нека я изтрият и все едно нищо не е станало...голяма работа някакво си убийство там...сефте
Има си отговорни институции пълни с предполага се компетентни хора по въпроса.Е явно не си вършат работата.Тая тема е точно за тях,защото е повече от ясно,че няма да позволят никога да бъде линчуван и убит публично тоя мръсник.Поне да вземат да си вършат работата като истински българи.Далеч съм от мисълта да се трепят цигани и турци наред.Просто има ясни правила по които се живее в тази държава.Който не ги спазва има си затвори,а не махали в които някои решават да се провъзгласят я за царе,я за началници и почват да тормозят наред всичките си съседи...
Нали е демокрация и свобода на словото.Който може да се бие да ходи-който не може има правото поне на глас
zBoost

Има си отговорни институции пълни с предполага се компетентни хора по въпроса.Е явно не си вършат работата.Тая тема е точно за тях,защото е повече от ясно,че няма да позволят никога да бъде линчуван и убит публично тоя мръсник.Поне да вземат да си вършат работата като истински българи.Далеч съм от мисълта да се трепят цигани и турци наред.Просто има ясни правила по които се живее в тази държава.Който не ги спазва има си затвори,а не махали в които някои решават да се провъзгласят я за царе,я за началници и почват да тормозят наред всичките си съседи...
Нали е демокрация и свобода на словото.Който може да се бие да ходи-който не може има правото поне на глас

zBoost

8.32
latrel написа:Ти тая контузия сигурно и на сън е споменаваш. Относно джиБовете, да така е. Младен и Маринови докараха оръжието, докато Златко и Митьо залисваха жандармерията...![]()
особенно пред мадамите... само като кажа колко пъти са ми оперирали крака и ми пускат от раз!

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
PIONEER написа:Тоя форум в пълен с хора дето ги тресе яко параноята от театри,конспирации и нагласени истории...направо нямам думи![]()
Не бе човек, просто искам да кажем, че в година на ИЗБОРИ нищо ЗА СЪЖАЛЕНИЕ не е случайно

Така и така сте революционери тука да дам една идея, айде утре вземете по една бутилчица Молотовче и я метнете ей така за спорта (нали е революция) - гаранция батенца до вечерта сте у кауша

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
PIONEER написа:Ми айде нека я изтрият и все едно нищо не е станало...голяма работа някакво си убийство там...сефте![]()
zBoost![]()
![]()
Има си, само на теория.
Аз доколкото съм запозната Кирил Рашков има 7 присъди и е осъден на 30 години затвор, пък си живее царски. Е как става това ако си без политическа протекция? И не само срещy циганите, сега е момента да се надигне народа срещy цялото правителство.
профилът на ангел рашков... който вече е изтрит
http://web.archive.org/web/200905200225 ... aybach_62s
http://web.archive.org/web/200905200225 ... aybach_62s
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
zBoost написа:айде стига глупости тука почнахте се храните ей тва сме си ние българите, ако тръгнем да правиме нещо заедно ще почнем се разправяме и да се караме затова нищо няма да стане в крайна сметка...
А какво правиме, ние българите?
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Понякога обаче си заслужаваме съдбата...цигани прави или криви винаги се държат,а ние сме на другия полюс.Направо жалка работа.Погледнете на юг и вземет малко пример.Не съм привърженик на гърците,защото щракаха с пръсти и трошиха чинии в таверните с години,а сега като им донесоха "сметката" взеха да чупят и да съсипват собствената си държава-нещо което пак те ще плащат,НО остават заедно.И затова са напред не за друго 

8.32
незнам кой ползва ситуацията, но да наричаш Бойко умен и зрял политик си е 100000%-ва глупост! и понеже сме прост народ, ама толко прост, че няма накъде, ще си го изберем пак и ще си блеем ли блеем