НВ-ВМХ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: НВ-ВМХ

Мнение от bum_bum » 24 Яну 2014, 10:51

Няма лошо ама не е добре да е на гладно.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 320d

Мнение от Жоро 320и » 24 Яну 2014, 11:11

vlad0 написа:За меда какво мислите, сутрин удрям по една мъжка лъжица мед, основно заради полезните свойства на меда.

Не е ли високо въглехидратен?

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Яну 2014, 11:15

bum_bum написа:Няма лошо ама не е добре да е на гладно.

хапвах го на гладно 30тина минути до 1 час преди основната закуска, за да не го смесвам с нея. Как ги виждаш ти нещата? В смисъл какво трябва да ме притеснява, че е на гладно?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Яну 2014, 11:39

Не е добър за стомаха на гладно, противно на народните вярвания. Освен това ако не си ял нищо преди това вдига инсулина. По-добре го взимай половин час след хранене, така ще има най-малък ефект върху инсулина.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 24 Яну 2014, 13:38

bum_bum написа:Не е добър за стомаха на гладно, противно на народните вярвания. Освен това ако не си ял нищо преди това вдига инсулина. По-добре го взимай половин час след хранене, така ще има най-малък ефект върху инсулина.

Нещо се обърках:
Ето аз как си представям нещата:

Да кажем преди това съм хапнал 6 яйца и малко масло.
Взимам една лъжица мед /сладко/ вдига инсулина, вече имам приети други неща и инсулина им пречи на правилното разграждане.

или

Взимам една лъжица мед - вдига инсулина за около 30мин. - 1час
Закусвам 6 яйца и малко масло., нивото на инсулина е паднало и всичко се разгражда както си иска.

Къде бъркам?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Яну 2014, 16:29

Той се вдига така или иначе като се храниш. Въпроса е да е контролирано и плавно. Въглехидрата предизвиква рязък скок. За това след като вече си ял нещо друго и му дадеш известно време да започне да се обработва е най-доброто време да приемеш въглехидратите.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от бабъл » 26 Яну 2014, 12:50

Едно питане имам,колко майонеза ядете? Вчера се загледах, в 100 гр са 600 калорий,а аз на ден си ям по 150 гр.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

НВ-ВМХ

Мнение от steeN » 26 Яну 2014, 12:53

аз не ям майонеза... тва е една от храните, която гарантирано е боклук, ако не си я направиш сам с правилна мазнина при това.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Яну 2014, 13:04

Аз ям, органик. Зимата рядко ама лятото с домати и моцарела .. :shock:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 26 Яну 2014, 13:05

органик, но с каква мазнина :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Яну 2014, 13:41

Има и със зехтин и със слънчогледово олио. Което не е проблем, защото не е рафинирано. Правил съм си и сам, но винаги става горчива :dunno: Не знам къде бъркам. Опитвал съм със зехтин, рапица, орехово и кво ли не олио и не става.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от бабъл » 26 Яну 2014, 14:09

Аз си взех Хайнц и се надявам,че е читава.С варени яйца ми върви много.Някой пробвал ли е да си прави опалянки,че довечера мисля да се пробвам.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Яну 2014, 14:15

:nono: Пълна е с боклуци и отделно мазнината в нея не е добра. Единственото читаво нещо на Хайнц, което се продава в България е това.

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

НВ-ВМХ

Мнение от steeN » 26 Яну 2014, 14:16

аз съм правил много отдавна(още като бях ученик, със слънчогледово) и става... със зехтин ще пробвам утре да видим. това май е единствения приемлив вариант за мен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 26 Яну 2014, 14:31

бабъл написа:Аз си взех Хайнц и се надявам,че е читава.С варени яйца ми върви много.Някой пробвал ли е да си прави опалянки,че довечера мисля да се пробвам.

Вчера пробвах и мамата ми се еб@ за 7 малки пръднички. :mhihi: Първо недочетох рецептата и смесих всичко - нищо не стана и реших да го изсипя в тигана и да направя модерен омлет - той поне се получи. След това реших да разбивам белтъците на сняг - но нямам миксер! Нищо - имам пасатор. ГАААЗ пак нищо. Кой да зне, че белтъци се разбиват в стъклена купа на ниска скорост. Нова порция яйца. Стъклена купа. две вилици завързани с изолирбанд за по-голяма огнева мощ и яко натоварване на ръката и гърба докато бърках. Станах на сняг, но не чак толкова, че да мога да обърна купата. Смесих всичко изсипах в тава с постлана хартия за печене и ги изпекох на 150 градуса, но се чака повече от 25 минути. Най-добре ги следи докато се запекат до леко златисто и ако ги пробваш с натискане не се притеснявай, че ще потъват - добре са изпечени. Айде успех поне на теб, че мен мамата ми се еб@ вчера. Предполагам за последно ги правя. ХИХИХИ
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата