Здравословен живот, или...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Re: Здравословен живот, или...

Мнение от Jordana » 17 Фев 2022, 8:49

Ако си с наднормено тегло и един куп здравословни проблеми се лекувай . Не да зобаш пълнозърнести филии със домашна лютеница и да си мислиш че всичко е ОК .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Фев 2022, 8:52

Сондьора написа:
steeN написа:Мисля, че той не знае, че 3К е кратко за 3000 просто. К - кило.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

:shock:

Имах предвид, какво включва Иво в тия 3К.?
Ми вчера беше 400гр врат, 5 яйца, 150гр сланина и 1 шоколад. Малко салата от некво зеле и стават точно 3000 калории при 10гр въглехидрати, че не били полезни :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 17 Фев 2022, 8:55

bum_bum написа:
Сондьора написа:

Ми вчера беше 400гр врат, 5 яйца, 150гр сланина и 1 шоколад. Малко салата от некво зеле и стават точно 3000 калории при 10гр въглехидрати, че не били полезни :mhihi:

1 шоколад, 10г въглехидрати, как става това :dunno:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 17 Фев 2022, 9:16

Има шоколади натурални веган супер био органик пупер тиквена семка кокос какао ...без захар , демек нисковъглехидратни . Може да е некакъв такъв :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 17 Фев 2022, 9:28

ivanski_2 написа:
bum_bum написа:
Сондьора написа:

1 шоколад, 10г въглехидрати, как става това :dunno:
Ем, най-нисковъглехидратния и най-вкусния кето шоколад се прави в Бугаристан.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 17 Фев 2022, 9:50

Ама аз не се заяждам или нещо такова, не знаех че има такъв и бих пробвал, та би ли споделил как се казва и от къде го взимаш ? :dunno:
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Фев 2022, 11:03

MapkoB написа:'щото на младини си ял био лимец... имам лоши новини. Освен, ако не почнеш с TRT-то от сега.

Това е твоята представа за "здравословен живот", не моята. Което ми напомня на нещо, което наблюдавам - с био продуктите повечето хора са в двете крайности... едините ядат дори био/органик лимец, нещо от което няма никакъв практически смисъл, другите пък разправят как био/органик е измама.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 17 Фев 2022, 11:25

То реално истината е някъде по средата. Забелязъл съм, че доста от тези в крайността с всичко да е био, healthy и т.н. живеят в някакъв едва ли не стрес какво има във всяко нещо, което приемат. А това не съм убеден колко е здравословно. Сядаш на ресторант и "малиии тоя домат дали е био" :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 17 Фев 2022, 12:03

ivanski_2 написа:Ама аз не се заяждам или нещо такова, не знаех че има такъв и бих пробвал, та би ли споделил как се казва и от къде го взимаш ? :dunno:
На ЛС, че да не искат пари за реклама
Изображение

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 17 Фев 2022, 14:49

TNT написа: "малиии тоя домат дали е био" :mhihi:

То пък щото има вариант да е :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 17 Фев 2022, 15:07

barty написа:Няма как да има пълноценен живот ако си дебел, задъхващ се на 3-4 стъпала, кръвното ти е високо, въздух да не ти стига, па.ката да е виснала.... защото това са последиците от нездравословен живот.
Особено мандръсането....на 40 години няма туЙ ако си задръстен с холестерол, лой и кръвно.
Така че режим, малко храна и много вода и движение.

Е ми при такова едно солидно набиванене на сланина, пръжки, бекони, мас в тестените храни и всякакви подобни боклуци, както някои писаха по горе наистина ли си се очаква такива хора да иман нормален холестерол и кръвно, ако въобще ги следят тези неща и им обръщат сериозно внимание.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 17 Фев 2022, 16:50

Холестеролът организмът си го произвежда сам, много малка част идва от храната. Протеинът и мазнините отдавна не са дамгосани от науката като причина за висок холестерол. Напротив, въглехидратите са много по-опасни в това отношение. Ти видях, че си на Low carb диета, а закусваш 100% въглехидрати. Няма как да постигнеш успех в отслабването така, защото държиш инсулина постоянно висок.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M62B44

Мнение от anttonev » 17 Фев 2022, 17:02

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 17 Фев 2022, 17:34

peshehodetz написа:
Е ми при такова едно солидно набиванене на сланина, пръжки, бекони, мас в тестените храни и всякакви подобни боклуци, както някои писаха по горе наистина ли си се очаква такива хора да иман нормален холестерол и кръвно, ако въобще ги следят тези неща и им обръщат сериозно внимание.

Удебеленото е боклука от нещата дето си изредил и причина за висок холестерол и кръвно, както и повечето хронични заболявания.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 17 Фев 2022, 18:24

Anthony_J написа:Холестеролът организмът си го произвежда сам, много малка част идва от храната. Протеинът и мазнините отдавна не са дамгосани от науката като причина за висок холестерол. Напротив, въглехидратите са много по-опасни в това отношение. Ти видях, че си на Low carb диета, а закусваш 100% въглехидрати. Няма как да постигнеш успех в отслабването така, защото държиш инсулина постоянно висок.

Е аз никъде не съм писал че гоня отслабване при положение, че съм 83кг на 1.85 ръст. А и какво толкова има в една тънка филийка пълнозърнест органик хляб с няколко малини, или както тази сутрин съм на една ябълка или пък утре на круша. Точно заради холестерола гледам да ям храни богати на фибри щото моя е точно на границата. И понеже не само ти пишеш, а и на много други места последните години вече се изказва мнение че мазнините нямали значение как така става при мен като попрекаля с мазните храни да речем около Коледа и Нова година и отива едно 5-10% нагоре, а после две-три седмици като съм на това което описах по горе + салати, предимно риба по рядко месо и то предимно бяло пилешко, не само че отива надолу, но и пада 5-10% под горната граница. А като стана въпрос за отслабване при суровите плодове и зеленюуци и салати (предимно зелени такива) се постига най-бързо сваляне на кг.
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата