жени и коли
Модератор: Общи модератори
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Re: жени и коли
Така е! Не се ли похвалиш не е било...
а случката си струва.
но аз писах за друго в началото. Просто малко ни беше стресирано от това, че ни надушиха и съответно ни куцаха нещата.
На мен ми се струва, че са новогодишни фоерверки като за последно. Ще видим след Нова Година.
Borymeckata, всички ни видяха без мъжа ѝ.
Тя му е забила коз после. Ти какво се чекнеш с тая а мен не ме виждаш?
И човека се е обяснявал.
Jordana , секса?! - на 80 % Не съм "Жен-рибар" щото 8 години с една риба карам.

но аз писах за друго в началото. Просто малко ни беше стресирано от това, че ни надушиха и съответно ни куцаха нещата.
На мен ми се струва, че са новогодишни фоерверки като за последно. Ще видим след Нова Година.
Borymeckata, всички ни видяха без мъжа ѝ.
Тя му е забила коз после. Ти какво се чекнеш с тая а мен не ме виждаш?

Jordana , секса?! - на 80 % Не съм "Жен-рибар" щото 8 години с една риба карам.

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
klintan66 написа:А не се справям добре с игнорирането.
99% от мъжете не се справят с игнора и ни липсва търпение... което пък е N1 тест на всички красиви жени. Пуска ти стръв, отдръпва се и гледа кво ще направиш и ако само веднъж се молиш за внимание, пишеш 2 пъти и т.н - слага ти етикет "бета" и е пас. За една жена с избор (и ако не е гладна), мъжкото поведение е по-голямо афродизиак от всякви големи возила. За твоят случайн нз, щото при вас е прекалено сложно, но като цяло не съм видял мъж да спечели жена с преследване или дори да се случи, тя се чувства прецакана все едно и е насадено и тва не оцелява.
enigma написа:По тази тема - аз мисля, че е малко тъжно какво отношение/мнение имат някои колеги тук към дамите като цяло (може би са си прави за конкретните случаи, но има една приказка - к'вото търсиш - намираш). Честно казано, направо са ми потресаващи тези истории, които пишете. Може би заради това западаме като нация ( а и не само ние, повсеместно с тази глобализация и лумпенизация). Може би съм старомоден, но си мисля, че силното семейство е първичната градивна основа и морална устойка на нацията. А силно семейство не е възможно без двама партньори, които са напълно взаимно отдадени и могат да си разчитат и вярват на 100%.
Само дето разводите в САЩ 70-80% са иниацирани от жени, а законите са така написани, че стимулират жените да се развеждат.. а за мъжа това е равно на финансова и социална смърт. Като сметнем че има и 70+ пола и всички "западни" ценности, устава на семейната единица е много силно подкопан. В САЩ 2-те нови най-големи социални групи са на самотните майки и на оженените, които не живеят заедно. Въобще не знам, дали такова общество с толкова хаос, може да просъществува.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- itan75
- Потребител
-
- Кара: БМВ 318и M43TU B19
- Мечтае да кара: БМВ 750
Как стои при вас въпроса,когато удариш една жена? Когато те е изкарала извън нерви и дори се опитва да скочи от колата в движение? Някога боя спасява ли и какво става след като и извъртиш два шамара?
Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Bogat-Beden написа:Каква жена би си взел суперинтелигентен (180IQ) милиардер, сравнително млад?
Отговорът вижте тук
този само като му видя интернет пространството и ми е ясен... но с легализирането на марихуаната ще дръпне- съмнение нямам. освен ако не го отстрелят- щото явно цецката не си научи урока и все по такива си пада... но.. колкото изкарат- да са живи и здрави. ако разбира се е вярно- щото тази новина за годежа е явно само по родните медии...
https://nextshark.com/mike-straumietis- ... interview/
Последна промяна alx на 17 Дек 2018, 16:49, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Nickelback написа:Какво би променило нещата до такава степен, че една жена да се окаже, че е разчела грешно първоначалната си интуиция?
ако просто не си й демонстрирал в началото (по една или друга причина) това което за нея е важно или просто не е знаела, че за нея е важно.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
acer написа:Само дето разводите в САЩ 70-80% са иниацирани от жени, а законите са така написани, че стимулират жените да се развеждат.. а за мъжа това е равно на финансова и социална смърт. Като сметнем че има и 70+ пола и всички "западни" ценности, устава на семейната единица е много силно подкопан. В САЩ 2-те нови най-големи социални групи са на самотните майки и на оженените, които не живеят заедно. Въобще не знам, дали такова общество с толкова хаос, може да просъществува.
Със статистиката не съм запознат, сигурно е така. САЩ със сигурност не е модел за подражание в това отношение. Всъщност май точно американското влияние глобално през последните десетилетия се оказва пагубно за много култури.
Но интересното е, че в рамките на САЩ подобни статистики не дават точна представа как стоят нещата. От щат до щат разликите може да са много големи, а и от друга страна в САЩ има толкова много култури от други страни, че може да изкараш тук цял живот с минимален допир до "американската" култура

П.П. Никелчо, явно на някой му пука щото ми е писАл на мейла (не е алх) какво си изтропал в бисерите, затва и отговорих. А ти с твоите дружки сигурно така си правите вятър, след като ви "надерат коврите" , затова така си ги представяш нещата

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
In_Memoriam написа:Още не е стигнал финална фаза щом не е почнал да си отговаря сам
Ядосайте го още малко и ще започнат да се цитират и карат

alx написа:Bogat-Beden написа:Каква жена би си взел суперинтелигентен (180IQ) милиардер, сравнително млад?
Отговорът вижте тук
този само като му видя интернет пространството и ми е ясен... но с легализирането на марихуаната ще дръпне- съмнение нямам. освен ако не го отстрелят- щото явно цецката не си научи урока и все по такива си пада... но.. колкото изкарат- да са живи и здрави. ако разбира се е вярно- щото тази новина за годежа е явно само по родните медии...
https://nextshark.com/mike-straumietis- ... interview/
За годеж не знам, ама наистина са заедно вече доста годинки

enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
Тоя форум не кърти мифки, направо троши керемиди. Изтъпанили се няколко чичковци (45+ години) и раздуват наляво и надясно какви ебльовци са. Сещам се за вица, дето един дядо отишъл на Доктор и се оплаква, че не било като едно време. Комшията му, дето са набори, най-редовно рендосвал бабите из махалата. Докторът го питал, откъде знае, а дядото вика - ми комшията така разправя. Разправяй и ти бе - казал му Доктора
Ай сиктир бе, за младите не остана нищо от вас
Апропо, що не се направи подфорум "Ебачи", затворен за простолюдието естествено. Там да се направят подфоруми тип "Кърска любов", "Ферари", "БМВ" ... и т.н. и на воля да се разтягат лакърдийте.
И сериозен въпрос:
Запитвали ли сте се, защо човекът създал този форум не е писал повече от две години?
Ай сиктир бе, за младите не остана нищо от вас

Апропо, що не се направи подфорум "Ебачи", затворен за простолюдието естествено. Там да се направят подфоруми тип "Кърска любов", "Ферари", "БМВ" ... и т.н. и на воля да се разтягат лакърдийте.
И сериозен въпрос:
Запитвали ли сте се, защо човекът създал този форум не е писал повече от две години?
- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
BMW_POWER написа:
И сериозен въпрос:
Живот си живеете в Америките мама му стара а ние се мъчим в тази демокрация

С коли ли да сваляме, с чар ли, с пари ли?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
klintan66 написа:С коли ли да сваляме, с чар ли, с пари ли?
Има едно друго нещо дето много бързо го хващат