жени и коли

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Re: жени и коли

Мнение от klintan66 » 16 Дек 2018, 20:06

Така е! Не се ли похвалиш не е било... :bchug: а случката си струва.
но аз писах за друго в началото. Просто малко ни беше стресирано от това, че ни надушиха и съответно ни куцаха нещата.
На мен ми се струва, че са новогодишни фоерверки като за последно. Ще видим след Нова Година.
Borymeckata, всички ни видяха без мъжа ѝ.
Тя му е забила коз после. Ти какво се чекнеш с тая а мен не ме виждаш? :smoke: И човека се е обяснявал. :dummy:

Jordana , секса?! - на 80 % Не съм "Жен-рибар" щото 8 години с една риба карам. :mhihi:
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Дек 2018, 20:09

klintan66 написа:А не се справям добре с игнорирането.

99% от мъжете не се справят с игнора и ни липсва търпение... което пък е N1 тест на всички красиви жени. Пуска ти стръв, отдръпва се и гледа кво ще направиш и ако само веднъж се молиш за внимание, пишеш 2 пъти и т.н - слага ти етикет "бета" и е пас. За една жена с избор (и ако не е гладна), мъжкото поведение е по-голямо афродизиак от всякви големи возила. За твоят случайн нз, щото при вас е прекалено сложно, но като цяло не съм видял мъж да спечели жена с преследване или дори да се случи, тя се чувства прецакана все едно и е насадено и тва не оцелява.

enigma написа:По тази тема - аз мисля, че е малко тъжно какво отношение/мнение имат някои колеги тук към дамите като цяло (може би са си прави за конкретните случаи, но има една приказка - к'вото търсиш - намираш). Честно казано, направо са ми потресаващи тези истории, които пишете. Може би заради това западаме като нация ( а и не само ние, повсеместно с тази глобализация и лумпенизация). Може би съм старомоден, но си мисля, че силното семейство е първичната градивна основа и морална устойка на нацията. А силно семейство не е възможно без двама партньори, които са напълно взаимно отдадени и могат да си разчитат и вярват на 100%.

Само дето разводите в САЩ 70-80% са иниацирани от жени, а законите са така написани, че стимулират жените да се развеждат.. а за мъжа това е равно на финансова и социална смърт. Като сметнем че има и 70+ пола и всички "западни" ценности, устава на семейната единица е много силно подкопан. В САЩ 2-те нови най-големи социални групи са на самотните майки и на оженените, които не живеят заедно. Въобще не знам, дали такова общество с толкова хаос, може да просъществува.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

Потребител
Аватар
Кара: БМВ 318и M43TU B19
Мечтае да кара: БМВ 750

Мнение от itan75 » 17 Дек 2018, 12:57

Как стои при вас въпроса,когато удариш една жена? Когато те е изкарала извън нерви и дори се опитва да скочи от колата в движение? Някога боя спасява ли и какво става след като и извъртиш два шамара?
Не спорете с идиоти! Те най-напред те завличат до нивото си, след което побеждават благодарение на опита си.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Дек 2018, 15:08

Каква жена би си взел суперинтелигентен (180IQ) милиардер, сравнително млад?

Отговорът вижте тук :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Дек 2018, 16:10

Bogat-Beden написа:Каква жена би си взел суперинтелигентен (180IQ) милиардер, сравнително млад?

този само като му видя интернет пространството и ми е ясен... но с легализирането на марихуаната ще дръпне- съмнение нямам. освен ако не го отстрелят- щото явно цецката не си научи урока и все по такива си пада... но.. колкото изкарат- да са живи и здрави. ако разбира се е вярно- щото тази новина за годежа е явно само по родните медии...

https://nextshark.com/mike-straumietis- ... interview/
Последна промяна alx на 17 Дек 2018, 16:49, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Дек 2018, 16:16

Nickelback написа:Какво би променило нещата до такава степен, че една жена да се окаже, че е разчела грешно първоначалната си интуиция?

ако просто не си й демонстрирал в началото (по една или друга причина) това което за нея е важно или просто не е знаела, че за нея е важно.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 17 Дек 2018, 16:59

acer написа:Само дето разводите в САЩ 70-80% са иниацирани от жени, а законите са така написани, че стимулират жените да се развеждат.. а за мъжа това е равно на финансова и социална смърт. Като сметнем че има и 70+ пола и всички "западни" ценности, устава на семейната единица е много силно подкопан. В САЩ 2-те нови най-големи социални групи са на самотните майки и на оженените, които не живеят заедно. Въобще не знам, дали такова общество с толкова хаос, може да просъществува.

Със статистиката не съм запознат, сигурно е така. САЩ със сигурност не е модел за подражание в това отношение. Всъщност май точно американското влияние глобално през последните десетилетия се оказва пагубно за много култури.
Но интересното е, че в рамките на САЩ подобни статистики не дават точна представа как стоят нещата. От щат до щат разликите може да са много големи, а и от друга страна в САЩ има толкова много култури от други страни, че може да изкараш тук цял живот с минимален допир до "американската" култура :).

П.П. Никелчо, явно на някой му пука щото ми е писАл на мейла (не е алх) какво си изтропал в бисерите, затва и отговорих. А ти с твоите дружки сигурно така си правите вятър, след като ви "надерат коврите" , затова така си ги представяш нещата :mhihi: . Ама в моите среди такива порядки няма :dunno:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Дек 2018, 21:38

Според мен тоя е енигмата :shock:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 17 Дек 2018, 22:03

Още не е стигнал финална фаза щом не е почнал да си отговаря сам :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 17 Дек 2018, 22:29

In_Memoriam написа:Още не е стигнал финална фаза щом не е почнал да си отговаря сам :mhihi:

Ядосайте го още малко и ще започнат да се цитират и карат :mrgreen: :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 18 Дек 2018, 2:55

alx написа:
Bogat-Beden написа:Каква жена би си взел суперинтелигентен (180IQ) милиардер, сравнително млад?

този само като му видя интернет пространството и ми е ясен... но с легализирането на марихуаната ще дръпне- съмнение нямам. освен ако не го отстрелят- щото явно цецката не си научи урока и все по такива си пада... но.. колкото изкарат- да са живи и здрави. ако разбира се е вярно- щото тази новина за годежа е явно само по родните медии...

https://nextshark.com/mike-straumietis- ... interview/

За годеж не знам, ама наистина са заедно вече доста годинки :mhihi: . С Майк много не се имам, ама по една случайност познавам бившия му бизнес партнер, Евгени/Джино/ Йорданов - той живееше в Канада преди да се забърка в някакви скандали в БГ. Майк покрай него обикна България. :ok:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 18 Дек 2018, 5:42

Тоя форум не кърти мифки, направо троши керемиди. Изтъпанили се няколко чичковци (45+ години) и раздуват наляво и надясно какви ебльовци са. Сещам се за вица, дето един дядо отишъл на Доктор и се оплаква, че не било като едно време. Комшията му, дето са набори, най-редовно рендосвал бабите из махалата. Докторът го питал, откъде знае, а дядото вика - ми комшията така разправя. Разправяй и ти бе - казал му Доктора
Ай сиктир бе, за младите не остана нищо от вас :dunno:

Апропо, що не се направи подфорум "Ебачи", затворен за простолюдието естествено. Там да се направят подфоруми тип "Кърска любов", "Ферари", "БМВ" ... и т.н. и на воля да се разтягат лакърдийте.

И сериозен въпрос:

Запитвали ли сте се, защо човекът създал този форум не е писал повече от две години?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 18 Дек 2018, 7:31

Пикъп подфорум :mhihi:
Изображение
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 18 Дек 2018, 8:57

BMW_POWER написа:
Апропо, що не се направи подфорум "Ебачи", затворен за простолюдието естествено. Там да се направят подфоруми тип "Кърска любов", "Ферари", "БМВ" ... и т.н. и на воля да се разтягат лакърдийте.

И сериозен въпрос:

Запитвали ли сте се, защо човекът създал този форум не е писал повече от две години?

Живот си живеете в Америките мама му стара а ние се мъчим в тази демокрация :smoke:
С коли ли да сваляме, с чар ли, с пари ли?
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 18 Дек 2018, 9:00

klintan66 написа:С коли ли да сваляме, с чар ли, с пари ли?

Има едно друго нещо дето много бързо го хващат :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата