Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Когато излезне CoVid ваксината и бъде достъпна бихте ли се ваксинирали?

Не!
206
61%
Да, веднага
58
17%
Да, 1 месец по-късно
14
4%
Да, 3 месеца по-късно
16
5%
Да, 6 месеца по-късно
21
6%
Да, 9 месеца по-късно
21
6%

Общо гласове : 336
старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Re: Бихте ли се ваксинирали срещу CoVid?

Мнение от steeN » 04 Яну 2021, 14:47

По-скоро лъсна, че нищо не ти е ясно :lol: Поредния елементарен псевдоразбирач, нищо ново :mhihi:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 04 Яну 2021, 15:22

steeN написа: Поредния елементарен псевдоразбирач:

вЪй чУек, ти да се видя в огледалото ?

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Яну 2021, 8:53

Тази сутрин по зий рок има интересна дискусия относно за или против ваксините.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Яну 2021, 13:44

bum_bum написа:Според bernsteinresearch пазарът на ваксините за ковид ще достигне почти 40 милиарда долара идната година.

Пак неща да влизам в конспирации, но дали няма много силен финансов мотив за цялата истерия около вируса?

Отделно остават десетките милиарди печалби от предпазни средства и дезинфектанти. 100 ръкавици до онзи ден струваха 2-3лв, днес са 30. Дали нямаме 1000% още печалба, при положение, че и на 3лв са вече били с 500% печалба?

А знанието да знаеш коя компания се очаква да поскъпне колко струва?

Няколко десетки милиарда вярвам са силен мотив за всякакви безобразия, ако приемем, че съществува група хора, която може да прави цялото човечество на маймуни.

В основата на всички абсурдни теории стои една праисторическа теза "ако търсиш причина за нещо, виж на кой му е изгодно".

Така тръгват историите за богове, комуникатори с богове, шамани, извъзмени, рептили и други абсурди.
Иначе - да, възможно е да е изкуствено създаден, но е възможно и аз да съм я създал и да някой да ми плаща да ви вербувам да се ваксинирате? На мен работата ми тръгна почти х2 заради разни нежелани особености, значи съм виновен наистина? А може и Еконт и Фууд Панда да са създали вируса, защото там печалбата е сигурно Х5?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 05 Яну 2021, 18:26

И ти си от илюминатите, не се праи. Ягуари, тва онова. Може и таен масон да си, знам ли... :D
Хм,хм...

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 05 Яну 2021, 19:07

Тя и ваксина като гледам много помага
https://novini.bg/sviat/eu/638263

Р.S. Офф сега пък ще се изкажат форумните имунолози как и трябва да време да подейства. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 05 Яну 2021, 19:16

мм, малко жълти новини!

Така, след като масово са били позитивни на шестият ден след слагането на първата доза на ваксината, това значи, че са хванали вируса преди това.

Отделно, че изрично е казано, че евентуален имунитет от ваксината се постига след слагането на втората доза, иначе нямаше да слагат втора..

От както има ковид, масово изкачат огнища точно по домовете за стари хора.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 05 Яну 2021, 19:21

Целта е да се ваксинират максимаен брой хора с една доза , не знам как това със втората доза се вмества в тази практика ? :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 05 Яну 2021, 19:29

И аз не знам, ама за там за където е статията, изрично са писали в оригинал, че се ваксинира на два пъти и че преди това няма ефект.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Яну 2021, 22:05

Днес казаха от всички сложили само 5 нежелани реакции. В БГ говоря. То горе-долу колкото нежеланите реакции като хванеш вируса.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 06 Яну 2021, 8:58

Top Gun Maverick написа:Днес казаха от всички сложили само 5 нежелани реакции. В БГ говоря. То горе-долу колкото нежеланите реакции като хванеш вируса.

Имаш правото да НЕ се ваксинираш :)

5 нежелани реакции(рядко случващо се събитие) за 24(48) часа(обикновенно толкова траят страничните ефекти към ваксините) не е същото като 14 дена КоВид + 15% шанс от усложнения.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 06 Яну 2021, 9:03

На 100% съм уверен, че ако утре кажат, че ще има ваксини за макс 50% от населението, всеки ще започне да драпа със зъби и нотки за да му сложат и на него, ще има плюнки как може да няма за всички и т.н.
След като е пожелателна не разбирам какво искат хората, които няма да си сложат. Обаче се пише постоянно колко е лоша, вероятно мислят за дригите, които ще си сложат.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 06 Яну 2021, 9:57

Очаква се да ти ограничат 100 права ако не си я сложиш ама иначе била пожелателна :mhihi: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Яну 2021, 10:00

За разни екзотични дестинации хората се боцкат с какви ли не ваксини, само за тая им ограничавали правата :mhihi:
Последна промяна TNT на 06 Яну 2021, 10:18, променена общо 1 път
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата