СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Re: Новогодишна спам тема MY2023
Каквато зимата, такъв и спама 

- peshehodetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: Lexus
BMW_POWER написа:
Има един тук, дето се е маскирал като шофьор на такси. Явно е гледал филма
Ако филма беше сниман 2022г щеше да се казва Uber Driver, Робърт де Ниро щеше да кара черна Tesla Model S Long Range 2020г, купена втора употреба от CarMax и накрая на филма щеше да ползва Sig Sauer P229, Glock G21 i Desert Eagle .50 AE. Всъщност ролята на Робърт де Ниро най-вероятно щеше да се изпълнява от Джейсън Стейтъм.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
BMW_POWER написа:Последният мохикан ...
Мисля че е време да си оправиш подписа

Времето на тази шега отмина

ПС: писна ми само политика да гледам по ТВ

Постоянно ни облъчват.

- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Ей спамари, на година минавам по около 50 000 км и мислех че съм видял всичко, ама ей го на вчера нова безумна случка
, интересното е че не се притесних изобщо даже пулса ми не се промени явно много съм претръпнал към хората които се пробват да ме убият на пътя баси
Трябваше да прибера форд ка от София до Пловдив (от тези старите, това е толкова малко и дребно че като шофирам и си изпъна дясната ръка и пипам пасажерския прозорец без да се накланям
)
Та какво става, карам по магистралата, дясна лента -110км/ч, приближавам 2 тира които карат на метърд един зад друг, поглеждам в средното огледало- в лява лента няма никой (това около 22:10), поглеждам в лявото огледало - съответно абсолютно никой, давам си мигач настъпвам педала до дъно (ускорението е страаашнооо
), изравнявам се с кабината на 1-вия тир, при което зад мен се чуват зверски спирачки и къси дълги ама като луд, пускам десен мигач за да види че имам желание и намерение да се прибера колкото мога по-бързо не искам да преча на никого, когато се престроих беше абсолютно празно, къси-дълги не спират да светят, и след няма и секунда (явно заемам страшно малко място от пътното платно), нашия симпатяга ме изпревари успоредно на моето изпреварване, буквално на мм от мен и от мантинелата, добре бе да му се невиди вече бях със 130км/ч, ако ме беше чукнал дори леко с тази малка количка приключвах мача, какво толкова спести този за няма и секунда, аз си стоях и нямаше какво да направя, не успях да видя номера (ей ако бях Бай Ганьовското в мен щеше силно да се изрази и да се развъня на всички познати шефове и началници по МВР които познавам та да го спрат тоя някъде по магистралата и го питам що прави такива неща
), само марката АУди, но дори да бях звъннал на 112 какво да кажа на 56-ти км на Тракия черно Ауди се опита да ме убие .......
Ето затова е задължително да имаш видеорегистратор, ако имах сега историята щяхте да я гледате в сутрешния блок на новините.
Силно съчувствам на хората които ще трябва да пътуват утре вечер, честно.

Трябваше да прибера форд ка от София до Пловдив (от тези старите, това е толкова малко и дребно че като шофирам и си изпъна дясната ръка и пипам пасажерския прозорец без да се накланям

Та какво става, карам по магистралата, дясна лента -110км/ч, приближавам 2 тира които карат на метърд един зад друг, поглеждам в средното огледало- в лява лента няма никой (това около 22:10), поглеждам в лявото огледало - съответно абсолютно никой, давам си мигач настъпвам педала до дъно (ускорението е страаашнооо

Ето затова е задължително да имаш видеорегистратор, ако имах сега историята щяхте да я гледате в сутрешния блок на новините.
Силно съчувствам на хората които ще трябва да пътуват утре вечер, честно.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Е как, наказал те е, нищо не спестява, но те наказва, че смееш да се движиш според някакви правила, но пък пречиш на летящите чинии.
Ей тия неща вече ги правят най-големите комплексари, за които съществува закона на по-черния джип е с предимство. Не знам как не си видял фаровете в далечината поне, за да може да прецениш този колко бързо е дошъл горе-долу. Не вярвам да е летял в дясна лента, те такива индивиди обикновено карат в лява докато не дойде някой по-бърз и тоя същия не почне да пречи пък на другия.

In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Top Gun Maverick написа:Е как, наказал те е, нищо не спестява, но те наказва, че смееш да се движиш според някакви правила, но пък пречиш на летящите чинии.Ей тия неща вече ги правят най-големите комплексари, за които съществува закона на по-черния джип е с предимство. Не знам как не си видял фаровете в далечината поне, за да може да прецениш този колко бързо е дошъл горе-долу. Не вярвам да е летял в дясна лента, те такива индивиди обикновено карат в лява докато не дойде някой по-бърз и тоя същия не почне да пречи пък на другия.
Беше след завой затова не съм видял светлините на летящата чиния

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Влезнах във форума само за тая тема!

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
ivanski, аз съм имал идентична ситуация, но в обратен вариант - аз изпреварвах и един тръгна да се престроява без мигач, без поглеждане и тн...
Не съм светил и свирил като твоя герой де, просто карах с висока скорост на права отсечка
Не съм светил и свирил като твоя герой де, просто карах с висока скорост на права отсечка

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Аз имах същия случай, само че онзи юнак се опита да ме изхвърли от платното. Изпревари ме от дясно и се опита да ме изхвърли в лявата мантинела. Случката е на Тракия, скоростта 140км / ч.
Онзи беше с БМВ Х5 М
Иначе има и такива проблеми: https://fakti.bg/bulgaria/741451-ferari ... to-v-sofia
Може би да е от газовата уредба?
Онзи беше с БМВ Х5 М
Иначе има и такива проблеми: https://fakti.bg/bulgaria/741451-ferari ... to-v-sofia
Може би да е от газовата уредба?

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
Ба*и мамата, значи това си е нещо нормално за нашите ширини, щом не съм само аз