СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от Е.Димитров » 01 Мар 2023, 10:42

Моджо написа:Бързия ?

Понякога най-бързият.
Спомням си преди години всяка сутрин, преди работа ходих до нас да пия кафенце с компания.
Не еднократно съм се прибирал с "бързият товарен влак" , с усещането , че много бързо иска да разтовари.

anttonev написа:Айдеее пак за кафявата подводница ще си говорим... :lol:

Нещата следват хронологичен ред
.
Почваме с ерекция, кафе, кенеф, обливане със студена вода, парфюм, дрехи, кола и следващите житейски драми и победи на средностатистическият мъж!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 01 Мар 2023, 10:45

Ноутбук по-скоро.Не е толко малък.Хубаво е че си има дупка за мрежовия кабел и нормално hdmi и цели 3 усб-та, да не повярваш. Батерията не ми е толко важна.
За пишкане съм съгласен от кафето, ама чак за браун субмарин...Мен като "простата ме алармира" сутрешното кафе ми идва много добре от тая гледна точка.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 01 Мар 2023, 10:48

anttonev написа:Айдеее пак за кафявата подводница ще си говорим... :lol:
То за каквото и да си говорим все стигаме до подводницата или до клецане :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 01 Мар 2023, 10:53

Е.Димитров написа:Честита баба Марта!
Хубава е другарката с мартениците :mhihi:
По темата за тока.
Къщата, дето взех, токовете на осветлението са обърнати.
Прекъсването на ключа става чрез нулата и го разбрах по трудният начин при смяна на крушка без да внимавам много.
Вторият път трябваше да ударя една дупка на тавана и съм сигурен, че ако търсих 1.5 квадрата кабел да го продупча между двата кабела нямаше никога да успея.
Разбира се нацелих го. После при разкриване на ситуацията се видя кабела какъв нелогичен завой прави.
Сега разбира се преправям инсталацията.

Много често осветлението се прави така! Трябва да си свалиш предпазителя, за да работиш по него...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: B48B20А

Мнение от streetz » 01 Мар 2023, 11:07

Изображение
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 01 Мар 2023, 11:11

Най вероятно още в таблото са грешно вързани - нула отива на ключа фаза на лампата . Може просто да ги обърнеш в правилния порядък в таблото , фазата да отива на ключа а нулата на лампата . Осветлението е на отделене кръг и няма проблем да се направи тая работа по всяко време . Разбира се само ако е идентично на всички ключове за лампи положението на един токов кръг ..
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 01 Мар 2023, 11:22

Don_Diego написа:
Kroki написа:
Don_Diego написа:Днес бях с Xerjoff Don...не е за всеки ден според мен, трябваше ми известно време да ми хареса и да се реша да го взема ама сега не съжалявам хич. Страшна тупалка и с правилния outfit много изпъква човек

Вземи го някой път на сбирка :mhihi:

Предвид новия пост…това като молба или нареждане да го приемам :mhihi:

Ще има ли скоро някакво мероприятие…без ФБ съм и нямам представа какво се случва :lol:

молба ест :mhihi:
Мероприятие имаше мин уикенд на лесново, още ме е яд, че не отидохме...
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 01 Мар 2023, 11:26

Ако не ти се чака - има го за мирисане в един от магазините на Съборна :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 01 Мар 2023, 13:07

ivanski_2 написа:
Дрифти, как може чай да не ти понася добре, какъв чай пиеш ?

Преди няколко години ми се появи мистериозен проблем, а от дете дланите и ходилата ми се потят доста, та като пия чай после дланите ми плуват във вода, особено ако почна да пия системно, по 1-2 на ден. Нормален билков чай пия. И другия ми проблем сякаш страда от чая, даже понякога имам чувството че направо ми прилопва сърцето ако сутринта пия, та сега пия като съм болен или вечер евентуално, и като съм на гости.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 01 Мар 2023, 14:21

ID A написа:
немо написа:Грешиш. Ток в дадена верига протича вследствие на потенциалната разлика м/у "фазата" и "нулата" , тоест без "нула" ток не протича.

Сериозно? Разкажете моля ви колега как работи според вас трифазен двигател вързан по схема триъгълник и захранван само по три проводника, по един за всяка фаза?

Колега , мисля , че в дискусията става въпрос за монофазен ток, където е прието да си говорим само за фаза и нула.
Относно въпросът Ви: потърсете в нета какво значи фазово и какво линейно напрежение при трифазният ток и ще си отговорите сам.
Поздрави !
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 01 Мар 2023, 14:28

drifty написа:
ivanski_2 написа:
Дрифти, как може чай да не ти понася добре, какъв чай пиеш ?

Преди няколко години ми се появи мистериозен проблем, а от дете дланите и ходилата ми се потят доста, та като пия чай после дланите ми плуват във вода, особено ако почна да пия системно, по 1-2 на ден. Нормален билков чай пия. И другия ми проблем сякаш страда от чая, даже понякога имам чувството че направо ми прилопва сърцето ако сутринта пия, та сега пия като съм болен или вечер евентуално, и като съм на гости.

Всеки чай има различно действие. Смени го с друг. Аз три - четири пъти преди години пих някакъв чай като от къпина. Нещо подобно имаше на картинката. Ебаси и пикаенето после. Направо през 15 - 20 минути. Аз бера тук и суша липа. С мед си е супер.

Кафето не ми действа така. Нито еспресото, нито местното :dunno:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 01 Мар 2023, 14:43

На мен веднъж ми правиха йерба-мате чай...треперех след това :mhihi: . Имах чувството, че ми прескача сърчицето от време на време :mhihi:

За чай пия само липа, мента или има един бял чай от Дъбов дето много го харесвам :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M62B44

Мнение от anttonev » 01 Мар 2023, 14:48

Днес реших да пробвам NextLevel фитнеса в The Mall и изненада. Посещавал съм и други фитнеси, ходя от години, но предимно в един, ама сега ни дадоха мултиспорт карти и реших да разнообразя. Та в съблекалнята масово моНчетата се разхождат по пишоци, дибидюс голи, само по парфюм - Don_Diego :mhihi: - ама защо тичат до банята и се връщат голи, сядат голи и мокри върху пейките и всичко става мокротия, така и не разбрах. :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Мар 2023, 14:54

Има едно универсално правило. Колкото по-скъп е един фитнес, толкова по-големи селяндури ходят там :mrgreen: Дори не важи само за Бг.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Don_Diego » 01 Мар 2023, 15:37

НекстЛевел са всичко друго, но не и скъп фитнес :mhihi:

Преди като ходех в Пулс, бяха много малки подобни изпълнения. Сега ходя няколко пъти седмично да плувам в Рамада - също е пълно с нудисти, само че там съблекалнята хич не е голяма като в Пулс :paranoid:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата