Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.

Мнение от Фидел Кастро » 29 Дек 2017, 18:43

В друг автофорум младеж познат с двама от загиналите в Харманли изразява възмущение защо гаражът се намирал там и, че това било недопустимо! :conf:
Интересно ми е ако той и/или негови познати бяха в гаража по време на удара и ремонтираха кола или си пиеха сладко ракийцата дали щеше да бъде на същото мнение?? :dummy:
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730D F01

Мнение от mrlargo » 29 Дек 2017, 22:43

da_ne написа:Автобусите от градския транспорт при тръгване от спирка са с предимство. Така че като пусне мигача останалите водачи, които идват зад него са длъжни да намалят/спрат и да го пуснат да тръгне.

Друг е въпроса, че злоупотребяват и като виждат, че не можеш да спреш безопасно пак тръгват щот са големи и ако стане ПТП няма да са виновни.

Това къде точно го пише в ЗДВП, защото не мога да го намеря. Имаше подобен върпос в листовките, че си длъжен да улесниш потеглянето на спрял автобус, но в закона не мога да открия такова нещо.

Потребител
Аватар
Кара: E34

Мнение от anatoll_ » 29 Дек 2017, 22:46

Здравейте, като част от тероризма все по-често забелязвам минаване на червено от всякакъв тип коли и шофьори. Коли за 1000лв и за 100к лв, мъже, жени... :( Нямам в предвид минаване на жълто и в последствие на това да светне червено, а чакам на светофара да пресека и светва червено, и очаквам зелено за пешеходната и 2-3 секунди след това някой засилил се минава :help: :ranting: :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 29 Дек 2017, 22:58

mrlargo написа:
da_ne написа:Автобусите от градския транспорт при тръгване от спирка са с предимство. Така че като пусне мигача останалите водачи, които идват зад него са длъжни да намалят/спрат и да го пуснат да тръгне.

Друг е въпроса, че злоупотребяват и като виждат, че не можеш да спреш безопасно пак тръгват щот са големи и ако стане ПТП няма да са виновни.

Това къде точно го пише в ЗДВП, защото не мога да го намеря. Имаше подобен върпос в листовките, че си длъжен да улесниш потеглянето на спрял автобус, но в закона не мога да открия такова нещо.
Чл. 67. Водачът на нерелсово пътно превозно средство е длъжен да намали скоростта, а при необходимост и да спре, за да позволи на пътните превозни средства от редовните линии за обществен превоз на пътници да извършат необходимите маневри, свързани с потеглянето им от обозначените спирки. Това не свобождава водачите на пътните превозни средства от редовните линии за обществен превоз на пътници да вземат необходимите мерки за безопасност

Това успях да изровя като цитат от друг форум наскоро, че спорих с приятел.

Изпратено от моят G3311 с помощта на Tapatalk

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 29 Дек 2017, 23:09

DLVasilev написа:
dextuar написа:
anttonev написа:И се продължава - Изображение

Никой ли не познава някоя наточена Дачия да го дръпне веднъж и да спре тая полемика :mhihi:

Бих се опитал да изстрелям буталата през капака на служебния докер :mhihi:
Язък само, че крафтерите ги смениха с дачии... Ония тди-та като за бус вървяха доста добре да не кажа, че направо като служебни си бегаха :mhihi:

#Тоя пост ма кара да си взема назобано дизелово ешеесее :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 29 Дек 2017, 23:23

bum_bum написа:Какво ще рече "малкия"?

Тоя кретен и с дете ли е бил като се е овъртял така?

От фейса разбрах, че става въпрос за някакъв авер (роднина :dunno: ) ценен за него човек, както и да е поне няА жертви.
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 29 Дек 2017, 23:59

Наскоро някой написа, че жените са станали по-нагли дори и от мъжете. Абсолютен факт. Онзи ден ми се случи следната случка. Заставам за ляв завой на светофар. Една лента за ляв завой, две напред и една за десен (по-долу ще сложа и снимка). На предишния светофар, който е на 100м от въпросният, зад мен видях момиче на около 25 години. След като светна зелено тя рязко смени лентата си, засичайки другите и застана в лявата лента за направо. Да, обаче когато светна зелено за ляв завой и направо, хоп, ляв завой (пред мен имаше 2 коли, не повече). Хванала цигарата с едната ръка, реши (както ще каже Декстъра) да бомби. Аз пък бях кисел и я стиснах към тротоара. Наби спирачки и отново се оказа зад мен. Та някак не успях да разбера този план, но очевидно не беше успешен..
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 30 Дек 2017, 0:09

Да много нагли има вече днеска ми се кара една кака (нерегулирано кръстовище аз съм и дясностоящ) опита да ме бутне, свали прозореца и ми обясни как тя била на по-прав и по-дълъг участък и била с предимство. Отначало не стоплях кво ми говори и и казах да ме удари и да викаме КАТ, ама наща не продължава да си дудне, теглих и една и карах 200м с 3км/ч пред нея :D

Изпратено от моят G3311 с помощта на Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 30 Дек 2017, 0:53

Exclusive89 написа:
bum_bum написа:Какво ще рече "малкия"?

Тоя кретен и с дете ли е бил като се е овъртял така?

От фейса разбрах, че става въпрос за някакъв авер (роднина :dunno: ) ценен за него човек, както и да е поне няА жертви.

Дейба и кретена скапан. Интересното е, че изглежда не си е взел никаква поука.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 30 Дек 2017, 15:40

:mhihi: :mhihi:
Не се притреснявайте. Той ще си кара трактора докато си оправи рИкетата :mrgreen:
А после пак ще предизвиква хора на 500 километрови гонки :lalala: :ok:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: DACIA

Мнение от Knoxville_ » 30 Дек 2017, 15:54

Тоя го направиха поредната интернет звезда

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E91 325d
Мечтае да кара: отново E36 318is

Мнение от k.milanov » 30 Дек 2017, 16:04

Типичен комплексиран селяндур с малко повече пари :bang:

Потребител
Аватар

Мнение от momchilg » 30 Дек 2017, 19:46

Фидел Кастро написа:В друг автофорум младеж познат с двама от загиналите в Харманли изразява възмущение защо гаражът се намирал там и, че това било недопустимо! :conf:
Интересно ми е ако той и/или негови познати бяха в гаража по време на удара и ремонтираха кола или си пиеха сладко ракийцата дали щеше да бъде на същото мнение?? :dummy:

100% гаража е виновен. При ограничение 50 км/ч...

Изображение

http://haskovo.info/73159/%D1%87%D0%B5% ... %B6%D0%B8/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 30 Дек 2017, 20:00

r19 написа:Той ще си кара трактора докато си оправи рИкетата :mrgreen:

Една боя, малко тунек на диньото за 1500Nm и е ток и жица за Горубляне на 45к :ok: :mhihi:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MartinP » 31 Дек 2017, 17:32

На едно Т образно кръстовище с знак стоп една кола мина с 80-100,гледам неква турска рег. кой здравословно мислещ човек ще мине с такава скорост на знам ,ами ако беше ударил кола с семейството вътре както стана преди няколко дни...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата