Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
Модератор: Общи модератори
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Re: Селяндурски тероризъм. Скандали и права на пътя.
В друг автофорум младеж познат с двама от загиналите в Харманли изразява възмущение защо гаражът се намирал там и, че това било недопустимо!
Интересно ми е ако той и/или негови познати бяха в гаража по време на удара и ремонтираха кола или си пиеха сладко ракийцата дали щеше да бъде на същото мнение??

Интересно ми е ако той и/или негови познати бяха в гаража по време на удара и ремонтираха кола или си пиеха сладко ракийцата дали щеше да бъде на същото мнение??

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
da_ne написа:Автобусите от градския транспорт при тръгване от спирка са с предимство. Така че като пусне мигача останалите водачи, които идват зад него са длъжни да намалят/спрат и да го пуснат да тръгне.
Друг е въпроса, че злоупотребяват и като виждат, че не можеш да спреш безопасно пак тръгват щот са големи и ако стане ПТП няма да са виновни.
Това къде точно го пише в ЗДВП, защото не мога да го намеря. Имаше подобен върпос в листовките, че си длъжен да улесниш потеглянето на спрял автобус, но в закона не мога да открия такова нещо.
- anatoll_
- Потребител
-
- Кара: E34
Здравейте, като част от тероризма все по-често забелязвам минаване на червено от всякакъв тип коли и шофьори. Коли за 1000лв и за 100к лв, мъже, жени...
Нямам в предвид минаване на жълто и в последствие на това да светне червено, а чакам на светофара да пресека и светва червено, и очаквам зелено за пешеходната и 2-3 секунди след това някой засилил се минава

- shlosera
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 M50B20
- Мечтае да кара: e36 M3
Чл. 67. Водачът на нерелсово пътно превозно средство е длъжен да намали скоростта, а при необходимост и да спре, за да позволи на пътните превозни средства от редовните линии за обществен превоз на пътници да извършат необходимите маневри, свързани с потеглянето им от обозначените спирки. Това не свобождава водачите на пътните превозни средства от редовните линии за обществен превоз на пътници да вземат необходимите мерки за безопасностmrlargo написа:da_ne написа:Автобусите от градския транспорт при тръгване от спирка са с предимство. Така че като пусне мигача останалите водачи, които идват зад него са длъжни да намалят/спрат и да го пуснат да тръгне.
Друг е въпроса, че злоупотребяват и като виждат, че не можеш да спреш безопасно пак тръгват щот са големи и ако стане ПТП няма да са виновни.
Това къде точно го пише в ЗДВП, защото не мога да го намеря. Имаше подобен върпос в листовките, че си длъжен да улесниш потеглянето на спрял автобус, но в закона не мога да открия такова нещо.
Това успях да изровя като цитат от друг форум наскоро, че спорих с приятел.
Изпратено от моят G3311 с помощта на Tapatalk
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
DLVasilev написа:dextuar написа:anttonev написа:И се продължава -
Никой ли не познава някоя наточена Дачия да го дръпне веднъж и да спре тая полемика
Бих се опитал да изстрелям буталата през капака на служебния докер
Язък само, че крафтерите ги смениха с дачии... Ония тди-та като за бус вървяха доста добре да не кажа, че направо като служебни си бегаха
#Тоя пост ма кара да си взема назобано дизелово ешеесее

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
bum_bum написа:Какво ще рече "малкия"?
Тоя кретен и с дете ли е бил като се е овъртял така?
От фейса разбрах, че става въпрос за някакъв авер (роднина

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Наскоро някой написа, че жените са станали по-нагли дори и от мъжете. Абсолютен факт. Онзи ден ми се случи следната случка. Заставам за ляв завой на светофар. Една лента за ляв завой, две напред и една за десен (по-долу ще сложа и снимка). На предишния светофар, който е на 100м от въпросният, зад мен видях момиче на около 25 години. След като светна зелено тя рязко смени лентата си, засичайки другите и застана в лявата лента за направо. Да, обаче когато светна зелено за ляв завой и направо, хоп, ляв завой (пред мен имаше 2 коли, не повече). Хванала цигарата с едната ръка, реши (както ще каже Декстъра) да бомби. Аз пък бях кисел и я стиснах към тротоара. Наби спирачки и отново се оказа зад мен. Та някак не успях да разбера този план, но очевидно не беше успешен..
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- shlosera
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 M50B20
- Мечтае да кара: e36 M3
Да много нагли има вече днеска ми се кара една кака (нерегулирано кръстовище аз съм и дясностоящ) опита да ме бутне, свали прозореца и ми обясни как тя била на по-прав и по-дълъг участък и била с предимство. Отначало не стоплях кво ми говори и и казах да ме удари и да викаме КАТ, ама наща не продължава да си дудне, теглих и една и карах 200м с 3км/ч пред нея 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Exclusive89 написа:bum_bum написа:Какво ще рече "малкия"?
Тоя кретен и с дете ли е бил като се е овъртял така?
От фейса разбрах, че става въпрос за някакъв авер (роднина) ценен за него човек, както и да е поне няА жертви.
Дейба и кретена скапан. Интересното е, че изглежда не си е взел никаква поука.
- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!

Не се притреснявайте. Той ще си кара трактора докато си оправи рИкетата

А после пак ще предизвиква хора на 500 километрови гонки

- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
Тоя го направиха поредната интернет звезда
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
Типичен комплексиран селяндур с малко повече пари 

Фидел Кастро написа:В друг автофорум младеж познат с двама от загиналите в Харманли изразява възмущение защо гаражът се намирал там и, че това било недопустимо!![]()
100% гаража е виновен. При ограничение 50 км/ч...

http://haskovo.info/73159/%D1%87%D0%B5% ... %B6%D0%B8/
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
r19 написа:Той ще си кара трактора докато си оправи рИкетата![]()
Една боя, малко тунек на диньото за 1500Nm и е ток и жица за Горубляне на 45к

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
На едно Т образно кръстовище с знак стоп една кола мина с 80-100,гледам неква турска рег. кой здравословно мислещ човек ще мине с такава скорост на знам ,ами ако беше ударил кола с семейството вътре както стана преди няколко дни...