Кличко-Пулев FINISH
Модератор: Общи модератори
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Кличко-Пулев ДНЕС Нова тв. 23:00ч.!
Има ли някъде достоверен източник, където пише довечера, за кои пояси ще бъде боят????
Това е най-важният въпрос!
Айде само 11 часа до боят!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Демирев написа:Има ли някъде достоверен източник, където пише довечера, за кои пояси ще бъде боят????
Само за IBF,за другите не са платили таксите.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Ейсърче няма ли да спреш най после с тоя хейт, че вече ставаш банален. Щом си с украински корени пиши си по украинските форуми и му се кефи на твоето си момче, тука сме България,и Ние се радваме и подкрепяме нашето си момче.
Пожелавам му успех на момчето, колкото и да нямам симпатии към него /като човек/. Искам да бие..
п.с - представям си ако наистина се случи така, че бие какво ще стане в България..1994
п.с - представям си ако наистина се случи така, че бие какво ще стане в България..1994

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

DiMIcha84 написа:Ейсърче няма ли да спреш най после с тоя хейт, че вече ставаш банален. Щом си с украински корени пиши си по украинските форуми и му се кефи на твоето си момче, тука сме България,и Ние се радваме и подкрепяме нашето си момче.
Чак път хейт

Аз съм си роден в България и съм си българин, но това не значи че ако някой не ме радва, ще почна да го харесвам само щото е наш сънародник . Ако Кличко беше българин съм сигурен че всички щяха да изкарат братята национални герои

Най-дразнещата част е:
http://www.boxing.com/ranking
http://boxrec.com/list_bouts.php?human_ ... &cat=boxer
Вижда се че Пулев е прескокнал всички силни боксьори и той е последният който може да обвинява Кличко че си подбирал опонентите.
Последните 5 са му Alexander Dimitrenko, Alexander Ustinov, Tony Thompson, Joey Abell, Ivica Perkovic.. няма Поветкин, няма Чисора, Дейвид Хей, Уайлдър, Фюри, ами директно на шампиона с тон обвинения за зоб, фалшива травма, ръкавици и измами

Който и да е па били Кличко, Поветкин или Емалиенко ако се държаха по същият начин щяха да са също толкова антипатични, в това няма нищо спортменстко. Както се вижда и не съм единственият който не одобрява такова поведение.И какво е правил Тайсън не оправдава Пулев, но Тайсън не знам да е обвинявал опонентите си в зоб и игрички. Всъщност тука Тайсън казва че духа те прави по-добрият играч, не зоб-а, спомена че тия на стероиди често ги нокаутират и грохват.. къв е тоя зоб че Кличко все държи до 12-ти рунд

Кличко помоли Пулев да дойде на пресконференцията след мача, интересно е ако извади ренген и допинг тест, които го оневиняват от тия нападки и всичко е фарс на Зуерланд и са промивали мозъка на Пулев да говори глупости?! кво ще каже Пулев тогава? кво ще кажете вие? Аа може, щото прославя страната ни с дивотии. Сори ма аз тва не мога го приема. Кличко е толкова харесван, щото знае кога да мълчи, изплюха му се в лицето и той само каза "това е недостойно поведение за спортните среди"! Това е пример за подражание, а българите го оплюхме все едно е няква измет

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Много зациклихте в тази тема и все едно и също говорите вече. Довечера ще гледаме и ще стискам палци пък каквото такова. Ето и едно клипче за Кобрата което изнамерих в нета.
https://www.youtube.com/watch?v=wwOy0xy5wzU
https://www.youtube.com/watch?v=wwOy0xy5wzU
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
кво стана? 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици

"Makedonija e so tebe Kobra smeni mu ja facata na sharlatanot"
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Колеги,днес е голям ден за българския бокс!
Без значение дали ще победи или загуби може би много момчета ще се амбицират да тренират!
Тази нощ много хора любители на този спорт по-целия свят ще гледат в нас,в нашия представител и в нашето много кърваво знаме... не е малко не мислите ли?
Никой не е задължен да харесва Кубрат но той ще излезе с трибагреника на ринга! Нека цяла БЪЛГАРИЯ бъде в неговия ъгъл днес пък никога не се знае в този спорт точно в кой момент ще бъде поднесена изненадата...

Без значение дали ще победи или загуби може би много момчета ще се амбицират да тренират!
Тази нощ много хора любители на този спорт по-целия свят ще гледат в нас,в нашия представител и в нашето много кърваво знаме... не е малко не мислите ли?

Никой не е задължен да харесва Кубрат но той ще излезе с трибагреника на ринга! Нека цяла БЪЛГАРИЯ бъде в неговия ъгъл днес пък никога не се знае в този спорт точно в кой момент ще бъде поднесена изненадата...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
vicho написа:кво стана?
Гледаме световното по тежка атлетика, кво да става

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
boksioraE39 написа:Колеги,днес е голям ден за българския бокс!
Тази нощ много хора любители на този спорт по-целия свят ще гледат в нас,в нашия представител и в нашето много кърваво знаме... не е малко не мислите ли?![]()
Никой не е задължен да харесва Кубрат но той ще излезе с трибагреника на ринга! Нека цяла БЪЛГАРИЯ бъде в неговия ъгъл днес пък никога не се знае в този спорт точно в кой момент ще бъде поднесена изненадата...![]()
Много правилно се е изказал Колегата. УСПЕХ !!! +1

На живо в кой сайт мога да гледам срещата от чужбина някой знае ли?
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!