Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Re: Най-добър Висок Клас SmartPhone ?

Мнение от don_gori » 28 Окт 2014, 21:55

Nickelback написа:На Нексус 6-цата май си беше QHD :paranoid:

Ми ддз , от прочетеното от някой сайт съм останал с впечатлението че е 4к :roll: Ама май май си е 2560 вместо 3840.
Е тва ми е интересното да сравня с моя Ноут , дето има горе долу по-голям дисплей пак с такъв но с 2560x1440 дали ще има видима разлика.

@© имах предвид интеграцията на БГ език по различните приложения - примерно да говориш на клавиатурата и тя сама да си пише или вместо на навигацията да търсиш град , адрес и т.н. да кажеш:"Заведи ме до най-близкия Кауфланд" и некви такива подобни ;)

Слави
Аватар

Мнение от © » 28 Окт 2014, 22:23

БГ езика гугъл си го поддържа и при айфон, приложенията на епъл не са чували за български
Например за мен би било адски удобно да кажа на сири - запиши напомняне за утре за еди какво си... но трябва да го кажа на английски, че да го разбере и така нищо не записвам чрез нея :lol:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 28 Окт 2014, 23:16

Nukem написа:Nexus5 го взех за 430лв ми го донесоха от щатите, сега пак се връща това приятелче но Nexus6 ме изненада неприятно с цената, OnePlus-a ми е 64гб-та който е 350$, там с другите разходи ми идва под 600лв, някъде 570лв което за такъв телефон на 2.5гх и 13мп камера и 64гб хард си е ок! Вчера беше на свободна поръчка за 1 час от сайта им, Бг разбира се отново я нямаше в класацията!
Изображение
Още се боря да свикна с размера 5.5инча за мойте ръце идва много, не знам тези по 6 инча как се орпавят!

Хубаво е, че си успял да се вредиш. Принципно OnePlus са доста яростно критикувани за ужасната им политика с продажбите. Но поне получаваш много повече продукт, за значително по-малко пари от корейските галактически пръчки.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 28 Окт 2014, 23:37

OnePlus-а го хвалят доста.
Всъщност... може би пазарната им политика не е толкова лоша. Създават статус на "ексклузивност", докато си оправят supply chain-a.
Аз също го бях загледал сериозно покрай този прозорец за закупуване, но е пак прекално голям телефон.

Потребител
Аватар

Мнение от B-Cars Ltd » 29 Окт 2014, 1:18

От всичките телефони, които ми минаха през ръцете..май айфона си остава топ за мен. HTC не ми хареса пластмасовото усещане и бъговете.хареса ми персонализацията и камерата.самсунга ми пука в ръцете като пуканки в микровълнова. Нокиата с win. е най-големият виц на света. Май LG правят добри неща

Sent from my iPhone using Tapatalk

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 29 Окт 2014, 2:15

ZTE Nubia Z7

http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z7-6490.php

1440 x 2560 pixels, 5.5 inches
3GB RAM
13mpx/5mpx
Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801
Li-Ion 3000 mAh battery

И meanwhile ....

http://www.nextpowerup.com/news/14832/x ... world.html

Xiaomi - 3тият най-голям производител на смартфони, останаха пред него само Apple и Samsung. Ама понеже сме Булгаристан, и тука явно тая марка е заклеймена :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 29 Окт 2014, 2:44

ръб написа:ZTE Nubia Z7

http://www.gsmarena.com/zte_nubia_z7-6490.php

1440 x 2560 pixels, 5.5 inches
3GB RAM
13mpx/5mpx
Qualcomm MSM8974AC Snapdragon 801
Li-Ion 3000 mAh battery

И meanwhile ....

http://www.nextpowerup.com/news/14832/x ... world.html

Xiaomi - 3тият най-голям производител на смартфони, останаха пред него само Apple и Samsung. Ама понеже сме Булгаристан, и тука явно тая марка е заклеймена :mhihi:

Xiaomi също е що годе добра марка ама пак не е като гигантите

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 29 Окт 2014, 3:14

Що годе марката Хиаоми е на пазара от 3-4 години. Представи се ако продължават все така къде ще стигнат.

п.п. Чакам да ми пристигне едно Xiaomi Mi3, да видя що ги хвалят толкоз.

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 29 Окт 2014, 10:02

B-Cars Ltd написа:От всичките телефони, които ми минаха през ръцете..май айфона си остава топ за мен. HTC не ми хареса пластмасовото усещане и бъговете.хареса ми персонализацията и камерата.самсунга ми пука в ръцете като пуканки в микровълнова. Нокиата с win. е най-големият виц на света. Май LG правят добри неща

Ако не е тайна, кои са тези HTC, SAMSUNG и NOKIA, и с кой невероятен айфон ги сравни?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 29 Окт 2014, 11:11

В същност Xiaomi са от 2 години на пазара и имат 6-7 телефона общо, а вече успяха да стигнат 3то място по прпдажби в света, за 2 години ! От нулата.

Потребител
Аватар

Мнение от B-Cars Ltd » 29 Окт 2014, 11:12

Lenco написа:
B-Cars Ltd написа:От всичките телефони, които ми минаха през ръцете..май айфона си остава топ за мен. HTC не ми хареса пластмасовото усещане и бъговете.хареса ми персонализацията и камерата.самсунга ми пука в ръцете като пуканки в микровълнова. Нокиата с win. е най-големият виц на света. Май LG правят добри неща

Ако не е тайна, кои са тези HTC, SAMSUNG и NOKIA, и с кой невероятен айфон ги сравни?

Ами нокиата беше Лумиа 800 ако не се лъжа. Беше красив на дизайн и до там. Никви апликации, сметката не можех да си проверявам, щото видиш ли нямали още написана програмата. И най-тъпото беше, че като я взех дадох 500 евро за нея, и след няма и година..цената и беше 200. Такъв спад в стойноста рядко се вижда. После Самсунг-а беше галакси 2плюс. Той беше ок, но при всяко леко изтърване и стоене в джоба ми, все падаше задния капак за батерията, докато в един момент малките крачета които го държаха се изпилиха от слагане и махане, и започна да пада постоянно. Забиваше, много като повечето андроиди, след всеки ъпдейт ставаше по-зле. Него поне го продадох работещ, и нямаше такъв спад в цената. И тъй като говорим за телефони от последните 3 години, айфона 3gs как един път не ме остави нз. Вярно пара си беше, в магазина, обаче си работеше. Ползвах си го, продадох го на едно момиче, и сега имам 5s. И нарочно не си купих 6,или 6плюс или галакси s5, щото идеята за още по-голям дисплей не ме топли. Ако искам таблет си купувам таблет.. :)

Просто имах може би лош късмет, че реших да пробвам конкурен. И останах недоволен

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Кон

Мнение от axel.folu » 29 Окт 2014, 11:25

B-Cars Ltd написа:
Lenco написа:

Ами нокиата беше Лумиа 800 ако не се лъжа. Беше красив на дизайн и до там. Никви апликации, сметката не можех да си проверявам, щото видиш ли нямали още написана програмата. И най-тъпото беше, че като я взех дадох 500 евро за нея, и след няма и година..цената и беше 200. Такъв спад в стойноста рядко се вижда. После Самсунг-а беше галакси 2плюс. Той беше ок, но при всяко леко изтърване и стоене в джоба ми, все падаше задния капак за батерията, докато в един момент малките крачета които го държаха се изпилиха от слагане и махане, и започна да пада постоянно. Забиваше, много като повечето андроиди, след всеки ъпдейт ставаше по-зле. Него поне го продадох работещ, и нямаше такъв спад в цената. И тъй като говорим за телефони от последните 3 години, айфона 3gs как един път не ме остави нз. Вярно пара си беше, в магазина, обаче си работеше. Ползвах си го, продадох го на едно момиче, и сега имам 5s. И нарочно не си купих 6,или 6плюс или галакси s5, щото идеята за още по-голям дисплей не ме топли. Ако искам таблет си купувам таблет.. :)

Просто имах може би лош късмет, че реших да пробвам конкурен. И останах недоволен

Много си прав колега относно големината и айфон си е айфон! няма база за сравнение със другите андройзери и блекиберита

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 29 Окт 2014, 12:01

Относно забиването на телефоните. Споко !!!! Проблемът ви всеки момент ще се разреши от само себе си. Като ви отбият дъртите и се хванете на истинска работа и нямате време да цъкате по телефона през цялото време и като се приберете у дома и ви чакат две гладни гърла, които цял ден са изнервили майка си, смяна на памперси, такива работи и ще видите как и най-скапания андроид я ви забие един път на три месеца я не.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от B-Cars Ltd » 29 Окт 2014, 12:09

ukelichko написа:Относно забиването на телефоните. Споко !!!! Проблемът ви всеки момент ще се разреши от само себе си. Като ви отбият дъртите и се хванете на истинска работа и нямате време да цъкате по телефона през цялото време и като се приберете у дома и ви чакат две гладни гърла, които цял ден са изнервили майка си, смяна на памперси, такива работи и ще видите как и най-скапания андроид я ви забие един път на три месеца я не.

Хаха, това ми хареса. Ти го каза все едно няма живот, след жената и децата. Хората по света сме я докарали до там ,че да не можем без тях. За добро или лошо това е истината. Сега кой има време кой не...това си е лична работа. Аз ползвам телефон, от както бях на 15, след някоя друга година чуквам 30. Работата ми е свързана с постоянно висене в нет-а. Сигурно и деца като имам , пак ще е така, (по-малко най-вероятно), но пак ще искам хубав телефон.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 29 Окт 2014, 12:10

Айде поредния бълвоч дето почна да се пише и после какво им имало на i-юзърите :mhihi:

B-Cars Ltd написа:Ами нокиата беше Лумиа 800 ако не се лъжа. Никви апликации, сметката не можех да си проверявам, щото видиш ли нямали още написана програмата.

Въпроса за Лумията няма какво да го обсъждам , защото все едно сравняваме колко масови били частите по магазините за Е21 и E46. Отдавна WP 7.8 е спрян от подръжка , в момента всички WP телефони са на 8.1 , следва ъпдейт към 9 идните месеци ... :dunno:

B-Cars Ltd написа:После Самсунг-а беше галакси 2плюс. Той беше ок, но при всяко леко изтърване

Какво имаш предвид под леко :mhihi: Леко е от 1-я етаж , а тежко е от 8-я :lol: И после що капака хлопал , скърцал и крачетата му били счупени :mhihi: Само , че скърцащата плaстмаса след 2-3 "леки" падания можеш да си я смениш с нова , а металния корпус на Айфоня като го изтървеш "леко" 2-3 пъти от джоба , ще си купиш един кейс и ще го заробиш вътре во веки веков :mhihi:

B-Cars Ltd написа:После Самсунг-а беше галакси 2плюс. Забиваше, много като повечето андроиди, след всеки ъпдейт ставаше по-зле.

S2+ е телефон от миналата година среден клас , даже под средния, нищо общо с високия клас Android :dunno: Що пък моя Note 3 дето пак е 2013 нито един път не ми е забил , и след 2 официални ъпдейта си е пак така добре :lol:
Кои са тея "повечето" андроиди дето забивали ? Модел , марка , цена и ти виждал ли си го с очите си на собствен телефон или щом са казали , че Android забива начи е така :dunno:
Взимаш си някакви средняшки телефони и накрая ги сравняваш с Айфона от миналата година :shock: Ми като ти е голям дисплея на S5 , виж Galaxy Alpha , Z3c , Nexus 5. Или викаш друго си е Айфоня щом го дават и по новините :mhihi: :mhihi:
Последна промяна don_gori на 29 Окт 2014, 12:16, променена общо 5 пъти

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата