Цените на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Re: Цените на горивата

Мнение от mr_petroff » 03 Мар 2022, 8:50

Събуждам се такова в стрес нещо , сънувах кошмари измъчван от чувство за вина ,че от мързел вчера не се запасих с 1-2 тона нафта . Първата работа е да отворя Фуело... и какво блаженство ме заля , оправи ми се деня ,цените не са мръднали ,даже са малко надолу ...Добре ,че вчера вместо да се редя по опашки и да се осмърдявам на нафта си седях на топло и си пиех червено винце... :yes: То това мързела голяма работа било, ей ... :mhihi:
П.П.Тея от Круиз ако не бой , то поне един хубав бойкот заслужават , аз лично повече от тях няма да заредя и на 1,50 , спекуланти алчни :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 03 Мар 2022, 8:56

vixx написа:И аз получих обаждане, ама от доста неочакван човек, да ходя да си заредя всичко догоре, че следаващите дни 4-5лв можело да стане.

Да не е някой ГЕРБ-аджия тоя човек :roll:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Мар 2022, 9:19

Отивам на метана тая сутрин и от високата цена на 3 лева, направили я 3.40 като тя беше толкова преди месец. Викам му на тоя защо така бързо я вдигнаха, а като трябва да я свалят влачат с дни, вика ми да видя какво било по бензиностанциите. Викам какво общо имате вие след като от регулатора казаха, че цената в понеделник ще мислят какво да я правят. :ranting: Мълчи като пукал, а аз му говоря така все едно той я вдига защото е натегач и като види някъде увеличение и звъни на шефката винаги да вдига цената боклука, мръсен, гаден. :ranting:

Иначе в града парадоксалното е, че малките бензиностанции са на 1.70-1.75 газ, но ще ви приложа снимка от Еко, ако някой ходи на Шипка да не им тъпче гушите на малките спекуланти. Колкото си беше вчера вепер в голямата истерия, толкова си е и сега - 1.51, даже ги базикаме, че те не вдигат. :mhihi: Не съм минавал покрай другите Шел, ОМВ и Лукойл да ги видя тая сутрин. Та въпросната е от града, а другото Еко е в помощ на идващите за Шипка от към Пловдив, цените са му 1:1 с това от снимката. Да не се излъжете някъде на 1.70 и отгоре при тия кожодери.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 03 Мар 2022, 9:35

Еко са аматьори, Петрол направо се насират:
IMG_20220303_083349.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Мар 2022, 9:46

Ама те на Еко тука са ок като се има предвид сегашната ситуация. :mhihi: Аз се изненадах като ги видях, след като бях мернал вече няколко малки.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 730 печка

Мнение от KostovG » 03 Мар 2022, 11:06

Снощи заредих а95 на 2.87 защото бях на лампа днес е 2.76-8. И всичко това е заради тъпото стадо .... да се редиш с часове, да наливаш в туби, буркани, шишета. Заслужаваме си всичко

ентусиаст
Аватар
Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба

Мнение от bai_ILIA » 03 Мар 2022, 11:24

Да хвърлиш зелето от бидоня, за да налееш нафта :mhihi: Важното е да сме живи и здрави.
"Чемодан, вокзал, Москва"

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 03 Мар 2022, 11:32

Прости, прости, колко да сме прости :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Вече съм сигурен, че хибридната война се води най-добре в страни като нашата :mhihi:
където населението е изключително интелигентно и всеки сам си преценя дали да изхвърли зелето, за да зареди нафтичка :mhihi: :mhihi: :mhihi:

P.S. На запад били прости :dunno: Да, добре... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Мар 2022, 11:51

Зак, това с цистерната мляко вече е колаж, нали? Че и другото с цистерната. Моля те, кажи да. :mhihi: Сериозно питам. Иначе тия на първата снимка трябва да се засрамят, все пак карат премиум автомобил ХаЛди и МерцИдИес. :mhihi:

Одеве гледам едната бензиностанцията, която побърза да вдигне на 1.70+ газта, я свалила на 1.60 защото опашката от предвидливи хора с бидони е свършила. :mhihi: Видях обаче един с бутилки битова газ в багажника да тъпче, няма да се учудя да ги "модернизират" като бутилки за автомобила. :mhihi:
Последна промяна Top Gun Maverick на 03 Мар 2022, 11:52, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от bai_ILIA » 03 Мар 2022, 11:52

Шефа на транспорта на Шел ми е приятел и вика, че ги пръскат от Петъка насам, като вчера е било кулминацията. Имало обекти, където вчера са продали месечния си оборот за 1 ден :mhihi: Аз го бъзикам, че няма да изкарат повече лев, просто свършиха работата за месеца за 1-2 дни :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 M50B20
Мечтае да кара: e36 M3

Мнение от shlosera » 03 Мар 2022, 11:53

Top Gun Maverick написа:Зак, това с цистерната мляко вече е колаж, нали? Че и другото с цистерната. Моля те, кажи да. :mhihi: Сериозно питам.

Одеве гледам едната бензиностанцията, която побърза да вдигне на 1.70+ газта, я свалила на 1.60 защото опашката от предвидливи хора с бидони е свършила. :mhihi: Видях обаче един с бутилки битова газ в багажника да тъпче, няма да се учудя да ги "модернизират" като бутилки за автомобила. :mhihi:
Незнам дали е колаж сутринта пих кафе на една малка бензиностанция при нас, момчето ми каза че вчера един заредил 4 тона дизел…. А дано скоро падне на 2лв да реве

Sent from my iPhone using Tapatalk

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Мар 2022, 11:55

И на мен управителката в местния ми е много мой човек, трябва да я питам кога ще свършва бензина. :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от bai_ILIA » 03 Мар 2022, 11:56

https://m.fuelo.net/m/prices?fbclid=IwA ... GlQnIoBKH8

Бензин/дизел средно по 3-4ст нагоре. Някои хора удариха джакпота вчера - 1 час чакане за 1-2лв :mhihi: Толкова са изгорили, че и повече да отидат до бензиностанцията и да им работят колите на място.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 03 Мар 2022, 12:18

И сега какво следва след голямото презапасяване - пусти бензиностанции . Едва ли тези които направиха Голямата делавера , ще си изгорят запасите близките дни. Икономическата логика следва това да доведе до леко поевтиняване . Ама тез от Круиз не мога им разгадая търговския ход , малко харакири ми се вижда...

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 03 Мар 2022, 12:23

Само едно ще кажа.
Всички хора се запасяват, защото нямат доверие в държавата ни, че ще може да регулира, запаси и направи нещо!

Май много бързо забравихте, как потъна КТБ и няколко човека от форума загубиха парите си там, по простата причина че вярваха в държавата като регулатор. :idea:

Аз също не вярвам и се притеснявам. Смеете се ако щете.
Много хора имат родители в други населени места, ако им се наложи да отидат и няма гориво, какво правим?

ДАНО да не се случва, дано всичко да е само гаден опит за печелене на пари..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата