Цените на горивата
Модератор: Общи модератори
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Re: Цените на горивата
Събуждам се такова в стрес нещо , сънувах кошмари измъчван от чувство за вина ,че от мързел вчера не се запасих с 1-2 тона нафта . Първата работа е да отворя Фуело... и какво блаженство ме заля , оправи ми се деня ,цените не са мръднали ,даже са малко надолу ...Добре ,че вчера вместо да се редя по опашки и да се осмърдявам на нафта си седях на топло и си пиех червено винце...
То това мързела голяма работа било, ей ...
П.П.Тея от Круиз ако не бой , то поне един хубав бойкот заслужават , аз лично повече от тях няма да заредя и на 1,50 , спекуланти алчни

П.П.Тея от Круиз ако не бой , то поне един хубав бойкот заслужават , аз лично повече от тях няма да заредя и на 1,50 , спекуланти алчни

- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
vixx написа:И аз получих обаждане, ама от доста неочакван човек, да ходя да си заредя всичко догоре, че следаващите дни 4-5лв можело да стане.
Да не е някой ГЕРБ-аджия тоя човек

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Отивам на метана тая сутрин и от високата цена на 3 лева, направили я 3.40 като тя беше толкова преди месец. Викам му на тоя защо така бързо я вдигнаха, а като трябва да я свалят влачат с дни, вика ми да видя какво било по бензиностанциите. Викам какво общо имате вие след като от регулатора казаха, че цената в понеделник ще мислят какво да я правят.
Мълчи като пукал, а аз му говоря така все едно той я вдига защото е натегач и като види някъде увеличение и звъни на шефката винаги да вдига цената боклука, мръсен, гаден.
Иначе в града парадоксалното е, че малките бензиностанции са на 1.70-1.75 газ, но ще ви приложа снимка от Еко, ако някой ходи на Шипка да не им тъпче гушите на малките спекуланти. Колкото си беше вчера вепер в голямата истерия, толкова си е и сега - 1.51, даже ги базикаме, че те не вдигат.
Не съм минавал покрай другите Шел, ОМВ и Лукойл да ги видя тая сутрин. Та въпросната е от града, а другото Еко е в помощ на идващите за Шипка от към Пловдив, цените са му 1:1 с това от снимката. Да не се излъжете някъде на 1.70 и отгоре при тия кожодери.

Иначе в града парадоксалното е, че малките бензиностанции са на 1.70-1.75 газ, но ще ви приложа снимка от Еко, ако някой ходи на Шипка да не им тъпче гушите на малките спекуланти. Колкото си беше вчера вепер в голямата истерия, толкова си е и сега - 1.51, даже ги базикаме, че те не вдигат.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Еко са аматьори, Петрол направо се насират:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Ама те на Еко тука са ок като се има предвид сегашната ситуация.
Аз се изненадах като ги видях, след като бях мернал вече няколко малки.

Снощи заредих а95 на 2.87 защото бях на лампа днес е 2.76-8. И всичко това е заради тъпото стадо .... да се редиш с часове, да наливаш в туби, буркани, шишета. Заслужаваме си всичко
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
Да хвърлиш зелето от бидоня, за да налееш нафта
Важното е да сме живи и здрави.

"Чемодан, вокзал, Москва"
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Прости, прости, колко да сме прости
Вече съм сигурен, че хибридната война се води най-добре в страни като нашата
където населението е изключително интелигентно и всеки сам си преценя дали да изхвърли зелето, за да зареди нафтичка
P.S. На запад били прости
Да, добре...

Вече съм сигурен, че хибридната война се води най-добре в страни като нашата

където населението е изключително интелигентно и всеки сам си преценя дали да изхвърли зелето, за да зареди нафтичка

P.S. На запад били прости

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Зак, това с цистерната мляко вече е колаж, нали? Че и другото с цистерната. Моля те, кажи да.
Сериозно питам. Иначе тия на първата снимка трябва да се засрамят, все пак карат премиум автомобил ХаЛди и МерцИдИес.
Одеве гледам едната бензиностанцията, която побърза да вдигне на 1.70+ газта, я свалила на 1.60 защото опашката от предвидливи хора с бидони е свършила.
Видях обаче един с бутилки битова газ в багажника да тъпче, няма да се учудя да ги "модернизират" като бутилки за автомобила. 

Одеве гледам едната бензиностанцията, която побърза да вдигне на 1.70+ газта, я свалила на 1.60 защото опашката от предвидливи хора с бидони е свършила.

Последна промяна Top Gun Maverick на 03 Мар 2022, 11:52, променена общо 1 път

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
Шефа на транспорта на Шел ми е приятел и вика, че ги пръскат от Петъка насам, като вчера е било кулминацията. Имало обекти, където вчера са продали месечния си оборот за 1 ден
Аз го бъзикам, че няма да изкарат повече лев, просто свършиха работата за месеца за 1-2 дни 

- shlosera
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 M50B20
- Мечтае да кара: e36 M3
Незнам дали е колаж сутринта пих кафе на една малка бензиностанция при нас, момчето ми каза че вчера един заредил 4 тона дизел…. А дано скоро падне на 2лв да ревеTop Gun Maverick написа:Зак, това с цистерната мляко вече е колаж, нали? Че и другото с цистерната. Моля те, кажи да.Сериозно питам.
Одеве гледам едната бензиностанцията, която побърза да вдигне на 1.70+ газта, я свалила на 1.60 защото опашката от предвидливи хора с бидони е свършила.Видях обаче един с бутилки битова газ в багажника да тъпче, няма да се учудя да ги "модернизират" като бутилки за автомобила.

Sent from my iPhone using Tapatalk
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
И на мен управителката в местния ми е много мой човек, трябва да я питам кога ще свършва бензина. 

- bai_ILIA
- ентусиаст
-
https://m.fuelo.net/m/prices?fbclid=IwA ... GlQnIoBKH8
Бензин/дизел средно по 3-4ст нагоре. Някои хора удариха джакпота вчера - 1 час чакане за 1-2лв
Толкова са изгорили, че и повече да отидат до бензиностанцията и да им работят колите на място.
Бензин/дизел средно по 3-4ст нагоре. Някои хора удариха джакпота вчера - 1 час чакане за 1-2лв

- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
И сега какво следва след голямото презапасяване - пусти бензиностанции . Едва ли тези които направиха Голямата делавера , ще си изгорят запасите близките дни. Икономическата логика следва това да доведе до леко поевтиняване . Ама тез от Круиз не мога им разгадая търговския ход , малко харакири ми се вижда...
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Само едно ще кажа.
Всички хора се запасяват, защото нямат доверие в държавата ни, че ще може да регулира, запаси и направи нещо!
Май много бързо забравихте, как потъна КТБ и няколко човека от форума загубиха парите си там, по простата причина че вярваха в държавата като регулатор.
Аз също не вярвам и се притеснявам. Смеете се ако щете.
Много хора имат родители в други населени места, ако им се наложи да отидат и няма гориво, какво правим?
ДАНО да не се случва, дано всичко да е само гаден опит за печелене на пари..
Всички хора се запасяват, защото нямат доверие в държавата ни, че ще може да регулира, запаси и направи нещо!
Май много бързо забравихте, как потъна КТБ и няколко човека от форума загубиха парите си там, по простата причина че вярваха в държавата като регулатор.

Аз също не вярвам и се притеснявам. Смеете се ако щете.
Много хора имат родители в други населени места, ако им се наложи да отидат и няма гориво, какво правим?
ДАНО да не се случва, дано всичко да е само гаден опит за печелене на пари..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите