Цените на горивата

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Цените на горивата

Мнение от kiko » 03 Мар 2022, 12:25

Зелен сертификат-митинги,революций
Дубъл на горивото-тихичко ще се наредя да заредя до горе
баси овцете сме!!

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Мар 2022, 12:29

За горивото го приемат нормално щото нали война, а и там тихичкото и кротичкото иматдруго обяснение, а именно "я чакай да заредя аз и да прекарам всички балъци, които няма да успеят, нали съм тарикат". :mhihi: Може в последствие да окаже, че не е бил тарикат, ами сурикат, но в важно да се почувства като в оная песен "нека преди да пропадна, поне за миг полетя".

Такова е Кроки, то никога не е било друго що се касае до търговски трикове.
А иначе не е лошо, че някой си е напълнил резервоара, ама това с тубите защото може да се вдигне цената утре...
Напълни една туба бе, какво създаваш дефицит и изкуствено завишение.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 03 Мар 2022, 12:43

Вчера беше началото на един дълъг уикенд, който много хора ще слеят до 7-ми март.

Традиционно на такива дни си има опашки.

Мизерниците от Круиз по някаква причина вдигнаха цените и това се разпространи лавинообразно във фейса и вероятно много хора видели традиционните пред уикенд и опашки се наредиха и те.

Бензиностанциите се възползваха да вдигнат по няколко пъти цената заради търсенето.

И те ти “новина”.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 03 Мар 2022, 12:48

Напомпих гумите и смазах веригата със спрейчето. Малко ми се струва студено, но ще пробвам. Ако не ми мине номера ще отложа малко и така. И без това ми трябва стимул, че пак станах прасе.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 03 Мар 2022, 12:48

Винаги тук сте най-големите разбирачи,но да не стане пак като промяната където искахте и след няколко дни като няма гориво да овесите пак носове :lol:
Вчера Сакса на Нови Искър свършиха горивото още на обяд,а на Лук Ойл Илиянци имаше 200 цистерни чакащи към 16ч.
На бензиностанцията на която зареждам вчера казаха,че има много голяма вероятност да няма нафта другата седмица... Вняколко държави вече има и ограничения за по 100л на камионите.На няколко шела и тук вчера беше така.
ПС Не съм пълнил туби и варели,но вероятността да няма и с какво да ги напълня скоро е голяма.Най-малкия проблем е това обаче.Цените на всичко останало ще литнат сега :censored:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 03 Мар 2022, 12:50

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Мар 2022, 13:10

(bubsa) написа:ПС Не съм пълнил туби и варели,но вероятността да няма и с какво да ги напълня скоро е голяма.

Ми вземи напълни като е голяма вероятността, какво си се загрижил толкоз тогава?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар
Кара: S LINE PLUS

Мнение от DigitalExile » 03 Мар 2022, 13:12

Няма вариант да няма.
Ако стане зле положението въпроса по скоро е дали ще ти се сипва на предложената цена.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 03 Мар 2022, 13:14

(bubsa) написа:Винаги тук сте най-големите разбирачи,но да не стане пак като промяната където искахте и след няколко дни като няма гориво да овесите пак носове :lol:
Вчера Сакса на Нови Искър свършиха горивото още на обяд,а на Лук Ойл Илиянци имаше 200 цистерни чакащи към 16ч.
На бензиностанцията на която зареждам вчера казаха,че има много голяма вероятност да няма нафта другата седмица... Вняколко държави вече има и ограничения за по 100л на камионите.На няколко шела и тук вчера беше така.
ПС Не съм пълнил туби и варели,но вероятността да няма и с какво да ги напълня скоро е голяма.Най-малкия проблем е това обаче.Цените на всичко останало ще литнат сега :censored:
Преди 1 година се оплакваха че няма къде да складират петрола щото бил толко много, са решихте че ще свърши щот съседа така ви казал Лумпенска работа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 03 Мар 2022, 13:20

Аз пък друго се чудя! Снощи към 23.30ч, на прибиране от работа гледаме цените по бензиностанциите... На 'Лукойл' цените най-ниски, с около 10ст по-ниски от другите! Едните празни (ЕКО, ОМВ и т.н.), а на 'Лукойл' леки опашки! Т.е. всеки гледа да спести левче-две..., а иначе всички са 'же суи Украйна' :mhihi: :mhihi: Нали 'Лукойл' е руски? Защо наливате пара в тях, като искате да ограничавате парата за тях? Дето се вика от кумова срама трябва да имат бойкот... При Ганя всичко винаги е на приказки! Царе сме на тези работи!

Според мен, сега има всички предпоставки и повод да се пребори монопола на 'Лукойл' при горивата в България! Добре е държавата да помисли по въпроса! Ако изобщо има желание де...
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 03 Мар 2022, 13:22

Те тез дето ходят да пълнят тубите са точно тия дето са je suis Русия. Нищо странно няма.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 03 Мар 2022, 13:25

И аз така мисля в случая :yes: ! Елементарната логика сочи това!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Мар 2022, 13:26

Мда, хич няма спекула. Едните тарикати тука, които от снощи бяха на 3.10 за дизел и бензин, сега ги свалиха на 2.80. Да се чуди човек от къде на къде щом другата седмица няма да има бензин. :mhihi: Вярвайте им още на такива боклуци, ама ако това беше истина, те самите щяха да спрат да продават и после да пуснат на 5 лв литъра.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 G05/X1 F48
Мечтае да кара: 911

Мнение от Jorixa » 03 Мар 2022, 13:51

Изображение

В случай че все още някой се чуди кой разпространява паниката.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 03 Мар 2022, 13:56

Ей сега говоря с един служител и вика, че се видяли в чудо на една малка бензиностанцията тука, дойде вика един с едни туби и пълни ли пълни и от там айде шефа решил да вдигне цената...
На една друга местна малка пак снощи го дънил шефа на 3.05 нафтата(има винаги най-ниските цени в града)сега сутринта вече е 2.75. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата