Алтернативна история

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Вярвате ли, че историята, която сте учили в училище е истинска?

Да
12
9%
Да, в общи линии
53
42%
Не
19
15%
Не съвсем
43
34%

Общо гласове : 127

Аватар
Кара: E34

Re: Алтернативна история

Мнение от ivan. » 22 Сеп 2013, 14:57

Jordana написа:
Binev_OuT написа:Чета темата с интерес , стана хубаво четиво.Но през цялото време докато я чета си задавам един въпрос - защо?
Защо го правят?Пари , власт - е па колко пари да искат и колко власт , какво ще ги правят :dunno:
Това за мен е не достатъчна причина за тия действия и тия планове които датират от няколко века.
Затриват планетата , затриват човешкия вид - и това заради пари ли е ?
Говорим за шепа хора които управляват цели континенти , имат всички пари на света - тия хора ли са въобще?

Правят го според мен по три причини
1 Стремеж към обсебване тотално цялата власт на над правителствено ниво
2 Прекършване в зародиш стремежа на нови узурпатори с пари към власта
3 Защото могат да го правят - просто заради възможност и нагласа на психиката

Аз имам по прост поглед на нещата-един пастир му става много по трудна работата ,като всяка различна овца е с различни характерности,когато са повече пастири е по-добре за овцете по ред причини -ако приемем тая логика то представената ни в днешно време глобализация не трябва да ни вдъхва доверие.
Изображение
by ''kompleksa''

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 325i
Мечтае да кара: M-ка, кво друго?

Мнение от Wolf4 » 23 Сеп 2013, 2:08

Jordana написа:...
Правят го според мен по три причини...

Правят го само по една причина - защото са принудени.
Are you M enough...?!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 23 Сеп 2013, 9:26

steeN написа:
_galio_ написа:...

Невъзвращенец... това ме разсмя. Берлинската стена отдавна падна, актуализирай си малко речника :)

Кажи ми нещо за четене с разбиране за автомобилната компания Тесла тогава като си толкова напред с мисленето... защо тази компания съществува все още и собственика не е изчезнал някъде безследно?

Ако се върнем назад в историята защо е имало експерименти като http://en.wikipedia.org/wiki/The_Quiet_Achiever правени именно от петролни компании?

"Невъзвръщенец" е много хубава думичка и доста актуална, мисля да си я ползвам и за в бъдеще.

Вместо да ме занимаваш, защо не коментираш конкретно това, което съм писал?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Сеп 2013, 9:33

Wolf4 написа:
Jordana написа:...
Правят го според мен по три причини...

Правят го само по една причина - защото са принудени.

От кого?
Технологиите са толкова добри в последните години,че само да изпуснат някое вирус и замина човечеството точно за 2-3 години

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 23 Сеп 2013, 12:28

Е.Димитров написа:От кого?...

От тези на които служат.
Are you M enough...?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 23 Сеп 2013, 12:37

Wolf4 написа:

От тези на които служат.

Значи,на сцената се появяват извънземните

Аватар

Мнение от Хаос » 23 Сеп 2013, 15:41

Wolf4 написа:

От тези на които служат.

шшшш-т
дори не смей да ги споменаваш!
всевиждащото око те гледа!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 23 Сеп 2013, 16:33

Е.Димитров написа:...
Значи,на сцената се появяват извънземните

Те никога не са слизали от нея.

Последна промяна Wolf4 на 23 Сеп 2013, 16:54, променена общо 1 път
Are you M enough...?!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 23 Сеп 2013, 18:37

Въпрос за 1млн . :mhihi:
Аз викам да ползваме жокер .Или 50/50 или да питаме публиката .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 323i Touring
Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 23 Сеп 2013, 18:42

Един вид "елита" е човешкия образ , после ционистите , масони , тамплиери и там всякакви други структури обединяващи се чрез някакви фанатични вярвания и внедрени на всякакви политически постове.
САЩ пък се явява силов инструмент , чрез който се смучат ресурсите на планетата заедно с останалите подгласници.
И така , обаче какви се явяват руснаците в целия филм?
Добрите ли?
Не се понасят със щатите , твърдо социалистическа държава , целия им бюджет отива в космонавтиката и военната индустрия.Народа им е беден , един вид опазен от нови технологии промиващи мозъка и т.н. Пазят половината полукълбо от САЩ ....
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 23 Сеп 2013, 18:59

Vra4anin написа:Добре де WOLF4, в крайна сметка кои стоят в основата на всичко ? Евреите, мюсюлманите, масоните, илюминатите, рептилите, извънземните, дяволът - кой е в основата на всичко и как би ги степенувал (кой е главния и кои са подчинените) ? Аз това в крайна сметка не мога да разбера. :dunno:

Дявол, стана, луцифер, царят на лъжите - той е на върха със сигурност. Извънземен ли е ? Мда, може да се каже. Какво прави на земята ? Да кажем, че други извънземни са му строшили летящата чиния и няма къде да ходи.
Следват слугите му, които не са хора - демони, рептили и там разни други гадинки
След това са хората, които служат на горните две - масони, илюминати и прочие, с всичките си там ритуали и скрити знания, които са им спуснати от горните две инстанции. Така наречения елит, чиито членове са собственици на най-големите корпорации и реално движат нещата. Под тях са правителствата на отделните държави. Общо взето - пирамидална структура
Не Мы такие, Жизнь такая

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 23 Сеп 2013, 21:44

е за тва ли бяха тия 30 страници ...
джизъс :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolf4 » 23 Сеп 2013, 22:31

Binev_OuT написа:...
И така , обаче какви се явяват руснаците в целия филм?...

Цялата картина не е толкова проста, че да се опише в десетина изречения. Нещата имат свое начало и то, както вече се досещате съвсем не е избухването на Октомврийската "революция" или пък ВСВ.

Ако изобщо е възможно да се опише "религията" или просто това, в което Елитът вярва, то е сатанизъм. Не бързайте да се подсмихвате иронично - сатанизмът, който тази малка и свръхмогъща прослойка определя като еманация на своите виждания, не е черно-белият образ схематично изграждан от Църквата и писмените и инструменти - Библията и Евангелието.

Защо сатанизъм и в какво се крие неговата същност за тези, които наричаме губернатори? За да разберем това трябва да се върнем много назад и да хвърлим поглед върхо цяла плеяда от автори (древни, средновековни и съвременни) които са изследвали въпроса и са достигнали до няколко фундаментални извода, както и върху огромен брой артефакти.

Както всички знаете, първите, най-древни рисунки, описания и фрезки на императорът на злото са изображения на влечуго. При това, всеки от тези символи в някоя своя трансформация е и символ на мъдростта. Сатаната най-често се изобразява като рогато и крилато създание със зелена кожа и (забележете) синя кръв, жадуващо не просто плътта на хората а (внимание) душите им.

Синя кръв - това припомня ли ви нещо? С тези две думи започнах, когато заговорих за началото. И защо душата на човека? Вероятно тези от вас, които са се интересували от йога, даоизъм, будизъм, ислям, хибру или от християнство знаят добре, че телата ни са нищо друго освен транспортни средства - обвивки за нашите души. Това, че християнството говори за безсмъртието на човешката душа не го прави уникално, защото за това безсмъртие говорят и всички други религии. Само две от тях обаче развиват и учението за прераждането или реинкарнацията на човешките души.

Точно тук е ключовият момент в концепцията на животът на всички ни - тъй нареченият "втори" шанс. Човек е способен да изкупи грешките си в друг живот, така както е способен да продължи мисията си в този материален свят в следващо свое прераждане.

Точно това е причината за две неща - владетелят на тъмнината да се интересува от душата ви, а християнството да не говори открито (забележете не казвам да укрива) за прераждането и реинкарнацията. Думат е контрол. Защото човек, който знае, че е безсмъртен не изпитва страх от смъртта и не може да бъде контролиран.

Това е и причината Църквата да ни заплашва с наказание след смъртта, а Елитът да изповядва сатанизъм с всичките му прилежащи кървави ритуали.

Но нещата, както вече казах имат свое начало. И точно в началото е разковничето на тази извечна борба между доброто и злото, светлината и мракът. И тази борба винаги е имала два лагера. Или две федерации. Или две армии. както ви харесва да ги наречете. Както правилно се досещате народът на Русите е един от главните участници в тази война.
Are you M enough...?!

Аватар

Мнение от Хаос » 23 Сеп 2013, 23:30

темата взе да става откровено скучна...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 24 Сеп 2013, 5:02

Хаос написа:темата взе да става откровено скучна...

Tук не съм съгласен.

Волф, сподели в такъв случай, своето синтезирано мнение и знания, относно русите, след като те са друга страна на нещата, и след като разбрахме че едните са сатанизирани рептили и тн.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата