Лудогорец
Модератор: Общи модератори
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Лудогорец
Ужас..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
Слаб мач за съжаление, дано се вдигнат и тук с Ливърпул да се случат нещата, за да продължат.
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Отиваме в Швейцария за победа вика.....
- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
sambeto написа:Отиваме в Швейцария за победа вика.....
Е кво да ти каже, че отиват да паднат ли?Те и Базел дойдоха тука за победа миналия път, но не стана.
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Тия от базел имаха направо професионална публика, целия стадион пяха нон стоп.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
И Базел го отнесоха с 5:1 от Реал. Няма драми тука. Не е важно дали падаш, а като паднеш, можеш ли да станеш.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Elesar74 написа:И Базел го отнесоха с 5:1 от Реал. Няма драми тука. Не е важно дали падаш, а като паднеш, можеш ли да станеш.
Там е работата, че в тая група няма да могат да станат

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
b.bonev написа:Тия от базел имаха направо професионална публика, целия стадион пяха нон стоп.
И на мен това ми направи силно впечатление! Тази публика не спря да пее

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Точно за публика и стадиона е показателно... Тук става въпрос за отбор с традиции, опит, история, минало. Домусчиев и компания много постигнаха, но не става от днес за утре. Дано не е само моментен възход, а всяка година да има български представители в Шампионската лига.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Ливърпул си мисля че този път няма да подценят Лудогорец въпреки че и едно равенство тук им е достатъчно щото и паднаха само с 1 гол от реал. В мадрид Лудогорец ще отнесат поне 4 гола и в крайна сметка ще останат четвърти и по преки двубои с ливерпюл и по голова разлика.
Не знам кво толкова си бяха въобразили домусчиеви
Не знам кво толкова си бяха въобразили домусчиеви

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
Абе незнам за вас но снощи добре се нервирах....
До тук бяха с ШЛ...

До тук бяха с ШЛ...

Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Няма да се нервираш, дотук имат голям успех : отбор от Разград, участие в ШЛ, победа...това е успех.
Догодина повече.
Догодина повече.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
barty написа:Няма да се нервираш, дотук имат голям успех : отбор от Разград, участие в ШЛ, победа...това е успех.
Догодина повече.
Дано догодина повече но историята в бг футбола крещи че ние имаме някакъв възход в годините и после много време само резили...Дано си прав но вчера не играха и сякаш бяха вдигнали бялото знаме още след първия гол....

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
boksioraE39 написа:barty написа:Няма да се нервираш, дотук имат голям успех : отбор от Разград, участие в ШЛ, победа...това е успех.
Догодина повече.
Дано догодина повече но историята в бг футбола крещи че ние имаме някакъв възход в годините и после много време само резили...Дано си прав но вчера не играха и сякаш бяха вдигнали бялото знаме още след първия гол....
Две неща не бива да се бъркат.
Очевидно Лудогорец не върви ръка за ръка с бг футбола, иначе нямаше и да помиришат шампионска лига.
Очевидно имат незаменими играчи. Моци е такъв в техният случай, колкото може си ръководи цялата защита, вчера се видя че без него нищо не играят колегите му.
Успех им желая срещу ливърпул, ако се хвърлят отново без страх и с желание, ливърпул може и да си го получат.
Дори и 4ти да останат това е огромен успех и няма нищо общо с участието на Левски.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Това за бг футбола и Лудогорец и аз съм склонен да го мисля. Лудогорец са отбор само на 4 г., а са постигнали неща, които малцина, с много повече история и претенции, да не кажа никой, не са постигнали. И за това време, те вървят само нагоре. Участваха миналата година в Лига Европа и се представиха повече от добре, тази година са в ШЛ и може да са паднали снощи с 0:4, но в предишните три мача във всеки един, вкараха гол и една победа имат. Не са падали ей така и всеки да ги бие като маче у тараба с изразителни резултати. Кой друг български отбор е постигнал това? Какво очаквате? Че срещу такива колоси във футбола, този провинциален отбор ще ги смачка, надиграе, ще е лесно? Аз пък казвам, че дори не съм се надявал да стигнат дотук и евала им за хъса, мотивацията и всичко, което правят и радват едва ли не всеки българин.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.