Заплати в София, митове и реалност.
Модератор: Общи модератори
- nqmam_bmw
- Потребител
-
- Кара: A3, Sportback, 1.8 TFSI, 160 bhp;
Re: Заплати в София, митове и реалност.
Nickelback написа:Aaa не знам, питай си Данчето Фандъкова да ти урЕди
Дружбай не ми е таргет, иначе да.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Пишете по темата за да не си иде същата 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Да върна темата към.... темата с коментара, който мислех да напиша преди 10 страници. Ама мислех да прикача и всички теми със заглавия - трябва ли да сменя комплект съединителя или само феродото, че ми е много скъпо, та се отказах рано рано

dextuar написа:Някак от тази тема оставам с впечатлението, че всеки в София под 2к чисто е нек'ъв балък или тотален некадърник...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда

Аз не мога да кажа много, но мога да спомена че има фирми и фирми ...
След близо 12 години по авточастите, попаднах на фирма в която бонус не е чужда дума, работното време е както подобава, почивките са почивки, няма отработване и разни други шитни, соцЯлния пакет е на ниво, а думата командировка не е свързана с никакви притеснения !
И откакто е създадена, няма енито един напуснал служител !!!
С шефовете и преки началници се разбира както с нормални хора, колегите в колектива са супер ....
И ако някой беше казал преди години за същото, щях да му се смея !!!
Да, нов съм още там и вероятно ме тресе нещо, но определено всички в нея работят в една обща цел и това си оказва супер влияние !!
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- dreadx
- младши ентусиаст
-
ивчо, кажи коя е фирмата и само от тях ще си купувам частите - аз не че съм големият купувач.., но постът ти ме наведе на мисли, че както някои хора държат да си купуват например кафе от Етиопия с доказан произход - от доставчик, който не го изкупува за жълти стотинки, от производител, който не експлоатира труда на работниците, а ги осигурява подобаващо (т.нар. системата Fair Trade http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/2007/ ... air_trade/ ), така и в България малко или много го има този момент.
И е крайно време да започнем да обръщаме внимание - да поощряваме коректните работодатели, като купуваме от тях. Обратно, като знаем, че някой работодател експлоатира работниците си и се отнася некоректно с тях, по възможност да не правим никакъв бизнес с него.
И е крайно време да започнем да обръщаме внимание - да поощряваме коректните работодатели, като купуваме от тях. Обратно, като знаем, че някой работодател експлоатира работниците си и се отнася некоректно с тях, по възможност да не правим никакъв бизнес с него.
- kaji kvo stana,kopele kvo stana?!
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
dreadx написа:ивчо, кажи коя е фирмата и само от тях ще си купувам частите - аз не че съм големият купувач.., но постът ти ме наведе на мисли, че както някои хора държат да си купуват например кафе от Етиопия с доказан произход - от доставчик, който не го изкупува за жълти стотинки, от производител, който не експлоатира труда на работниците, а ги осигурява подобаващо (т.нар. системата Fair Trade http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/2007/ ... air_trade/ ), така и в България малко или много го има този момент.
добре звучи, но да не стане като с ония лепенки "Коректна фирма", които струваха около 60 кинта

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Идеята е страхотна. Може да спрете да пазарувате от големите вериги като Кауфланд, Лидл, Била, Метро и т.н.

TNT написа:Идеята е страхотна. Може да спрете да пазарувате от големите вериги като Кауфланд, Лидл, Била, Метро и т.н.
Може и да можем, ама няма. Не ме питай защо - просто няма. Българина не е такъв.
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
efren написа:TNT написа:Идеята е страхотна. Може да спрете да пазарувате от големите вериги като Кауфланд, Лидл, Била, Метро и т.н.
Може и да можем, ама няма. Не ме питай защо - просто няма. Българина не е такъв.
Що па да няма? Аз, докато си бях в България почти всичко съм го пазарувал извън тези магазини. Различните меса от различни месарници или фирмени магазинчета на разни кланници, млечните продукти пак от фирмени магазинчета на различни мандри и т.н. Малко повече обикаляне пада щото взимаш всичко от различно място, ама не е болка за умиране.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
На големите вериги съм им оставил не повече от 100лв за последните 10 години. Даже май са много.
- nqmam_bmw
- Потребител
-
В София можеш да почнеш работа в големите веригите (чистач, касиер) без връзки. 

- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
nqmam_bmw написа:В София можеш да почнеш работа в големите веригите (чистач, касиер) без връзки.
За касиер май искали 6 месеца стаж като работник на щанд или нещо подобно

Tires are evil - destroy them all ...
- nqmam_bmw
- Потребител
-
cmdkick написа:nqmam_bmw написа:В София можеш да почнеш работа в големите веригите (чистач, касиер) без връзки.
За касиер май искали 6 месеца стаж като работник на щанд или нещо подобно![]()
Аз си мислих, че само трябва да познаваш парите, ама...

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
А бе вие се бъзикате, но в Пловдив има една местна верига "Фреш", в която касиерките са като бавноразвиващи. В 2 магазина от веригата съм влизал - една и съща картинка. Като им подадеш дебитна/кредитна карта и те гледат като полезно изкопаемо. Единия път една ми прекара дебитната карта през УВ лампата
Да не е фалшива сигурно
Ако нямаха хубаво месо и сланинка, никъв шанс да влезна в този магазин.