Черен петък ли е черния петък в България?
Модератор: Общи модератори
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: Черен петък ли е черния петък в България?
///M Power написа:В Емаг трябва да гледаш кой точно го продава, дали са те или партньори. Когато се те има много силни отстъпки понякога /последно си взех лаптоп с 700лв отстъпка/, когато са пратньори обаче повечето случаи е дърво.

Много читави неща съм взимал на перфектни цени. Последно един безчетков винтоверт на Бош с доста прилична отстъпка. Нямаше друго място, на което да се доближава като цена. Продаваше се директно от Емаг, не от партньори.

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
и аз да затвърдя, страшни измекяри са принципно, но мак-а си го взех от тях на промо 1850, на повечето места беше 2200, най-ниско 2000 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Точно в Емаг бяха пуснали вчера кафе машинки Долче Густо Инфинисима на 69лв, та поръчах една. По принцип вървят около 110-140лв.
Аз съм доволен
Аз съм доволен

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Аз да попитам, тоя черен петък не се ли прави в края на месеца по принцип 

- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Аз си взех пречиствател на въздуха с овлажнител, уж намален от 1099 на 879, ама в различни сайтове е на постоянна цена 900 и нещо и реално не е голяма отстъпка. Поне да върши работа, че редовно влажността ми е на 30%
zAcK написа:Аз да попитам, тоя черен петък не се ли прави в края на месеца по принцип
Прави се по принцип следващият петък, но Емаг го правят тогава, та всички други заради емаг почнаха да го правят една седмица по-рано, и сега емаг и те. Ирония.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
pre-black било 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
От емага за първи път взех нещо на уж черен петък - новичък макбук еър м1 на цената на най-евтиния ползван на 1 година от олх. Като изключим, че е базов модел и ссдто му е колкото на телефона ми, съм доволен. Няма такава цена. Дори успях да го взема от шоурума им в Парадайз на следващия ден. Трябва да се дебне. Може би щото не бях на зор и успях да се доредя 

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
Като почнахте да ги пишете тия макбуци и реших да влезна в eMag, да видя за iPhone 13 Pro Max
По-добре да не бях влизал
3500 лева за този с 256GB
Тия съвсем са изпляскали легена
Вярно, че ги няма никъде, ама 1300-1400 лева горница с отстъпката си е
Сега загледах. Предлага се от някакви "Фирма: Онлайн Продажби България ЕООД"

По-добре да не бях влизал

Тия съвсем са изпляскали легена

Вярно, че ги няма никъде, ама 1300-1400 лева горница с отстъпката си е

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
zAcK написа:Като почнахте да ги пишете тия макбуци и реших да влезна в eMag, да видя за iPhone 13 Pro Max![]()
По-добре да не бях влизал3500 лева за този с 256GB
![]()
![]()
![]()
![]()
Тия съвсем са изпляскали легена![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вярно, че ги няма никъде, ама 1300-1400 лева горница с отстъпката си е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нарочно са такива цените. За такава техника се плаща доста от търговците и по добре да няма продажби

Да се разпиша и аз за покупките. От емаг взех саундбар на ЛГ от 370 на 200лв, чакам го да пристигне.
Мишка от озон Razer - Basilisk X HyperSpeed от 140 на 70, много съм доволен от нея.
От техномаркет взех ЛАПТОП HP OMEN 15-DC1021NU 8RT83EA NB. Очарован съм от лаптопчето. Такова бързо чудо скоро не бях докосвал

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
zAcK написа:
Много трябва да се внимава и да се гледа кой точно предлага стоката... прекалено много Emag Marketplace играчи се навъдиха...
Иначе аз си взех един рутер, за 35лв... намален от 65лв.... с нормална цена от около 55лв...
- vixx
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: 320d
DriftoMania написа:От емага за първи път взех нещо на уж черен петък - новичък макбук еър м1 на цената на най-евтиния ползван на 1 година от олх. Като изключим, че е базов модел и ссдто му е колкото на телефона ми, съм доволен. Няма такава цена. Дори успях да го взема от шоурума им в Парадайз на следващия ден. Трябва да се дебне. Може би щото не бях на зор и успях да се доредя
Този за 1600 и нещо ли? То това му е цената без ДДС преди надценнката, не знам как го направиха тоя номер. Аз моя го взех за толкова някъде, май 1660, когато iStyle преди 2 месеца имаха промо. М/у другото конкретно при iStyle на въпроносотo промо цената на тоя Мак беше по-ниска от сегашната на тоя черен петък на сайта им. Доста тъпа схема.
В петък си взех айфон 12 мини за 1000лв (1200 е с ДДС), че ми се досвиди за 13-ката, а сегашния ми вече издъхва. В iStyle беше 1370 и нагоре. Което пак е тъпо.
- anttonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M62B44
Аз взех от edigital гигабитов асус рутер за 88лв, гледам днес още 10 лв са го намалили, пък в ардес е 250 ебаси, инак под 150 не се намира сега, 2TB WD HDD за 98лв, пак с около 30тина лв намаление уж и една записвачка външна, да пълня дискове за колата. 

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
- DriftoMania
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F10 ///M5
vixx написа:DriftoMania написа:От емага за първи път взех нещо на уж черен петък - новичък макбук еър м1 на цената на най-евтиния ползван на 1 година от олх. Като изключим, че е базов модел и ссдто му е колкото на телефона ми, съм доволен. Няма такава цена. Дори успях да го взема от шоурума им в Парадайз на следващия ден. Трябва да се дебне. Може би щото не бях на зор и успях да се доредя
Този за 1600 и нещо ли? То това му е цената без ДДС преди надценнката, не знам как го направиха тоя номер. Аз моя го взех за толкова някъде, май 1660, когато iStyle преди 2 месеца имаха промо. М/у другото конкретно при iStyle на въпроносотo промо цената на тоя Мак беше по-ниска от сегашната на тоя черен петък на сайта им. Доста тъпа схема.
В петък си взех айфон 12 мини за 1000лв (1200 е с ДДС), че ми се досвиди за 13-ката, а сегашния ми вече издъхва. В iStyle беше 1370 и нагоре. Което пак е тъпо.
1699 с ДДС. Как го направиха не знам, може би с 5 процента от нещата от кампанията наистина са на нула за да промотират все пак някои истински намаления. Айстайл го дават за 2049 в момента, което е ок промо, но не я именувай черен петък.
Честито за айфоня, яки са минитата, но 13 мини е с феноменална батерия за тоя размер телефон, разликата с 12ката като пари я има, но и като батерия.. дано си доволен все пак де.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
b0bituy написа:Мишка от озон Razer - Basilisk X HyperSpeed от 140 на 70, много съм доволен от нея.

п.с. излъгах... тази година е било (февруари) ...
You said: "Time will change!" What if it changes you?