Тръмп трети мандат?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Трети мандат на Тръмп

да
5
15%
не
26
79%
не знам
2
6%

Общо гласове : 33
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Тръмп трети мандат?

Мнение от seimo » 15 Мар 2026, 14:20

Кат чета горните мнения почвам да се чудя кой от двата лагера е по-облъчен :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: X5+M2

Мнение от msi200 » 15 Мар 2026, 15:11

zAcK написа:
Top Gun Maverick написа:Пропагандата когато една война почва винаги е на макс от двете страни, но в случая с иранската тук се прекалява. Първо не знам дали пускащите са наясно, че иранските кибератаки по света в неофициалната класация са на пето място.

Аз се отказах им чета глупостите, ама относно това да ти спомена, че в офиса на Firewall-ите Иран е една от държавите, чийто трафик съм орязал напълно :ok: :mhihi:
Това важи както за inbound сесии към неща, дето са публикувани навън, така и за outbound сесии от колегите :mhihi:
В тоя списък са и кенефи като Северна Корея и т.н. :ok:

Аналогичен случай: в руския БМВ форум не пускат с българско IP :mhihi:
I love the sound of V8 in the morning...

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Волга
Детайли за колата: Лада 2105

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Мар 2026, 15:18

seimo написа:Кат чета горните мнения почвам да се чудя кой от двата лагера е по-облъчен :mhihi:

Така е, прав си, но зависи от гледната точка. В случая мен ме вълнува моята. Аз в кризата виждам само добри възможности и капитализъм без криза няма как да съществува, минимум инфлацията без криза ще литне в небесата по-бързо, отколкото ще успеят да натиснат клавиша на компютъра за да "напечатат" нови пари, че да има за всички. :mhihi:
Други в кризата виждат само някакви 200 долара за барел, катаклизми, умиране от глад и студ и някакви такива неща.
В тоя ред на мисли, дано наистина докарат нещата до криза, че 2008-ма май никой не умря доколкото помня, само някои купили имоти точно в пиковите моменти не бяха доволни, плюс пак посочените от мен неподготвени бизнеси и хора взели кредит за какви ли не излишни неща.
Та да, за мен кризата би била най-доброто, което може да се случи тази година на света. :ok:
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди! :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Мар 2026, 16:01

Каква криза бе ? Нали щяхте да им наливате демокрация с фунията на аятоласите ? Да не говорим че първо трябваше да счупите ядрената програма , после требвало да счупите ракетната програма , после щяхте да давате власта на народа , сега лежите на една петролна криза ....Каква ще е следващата глупост която ще тиражира епстийн групичката за да оправдава тая свинщина която сътвори ??!!
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Мар 2026, 16:09

Спокойно бе Данчо, аз не оправдавам нищо, само говоря за кризата спомената от Никола59 и мисля как да се възползвам от нея. :mrgreen: Нито командвам САЩ, нито избирам къде и какво да става по света. :mrgreen: Просто не споделям прогнозите за апокалипсис. Сега, може да се изкефя, че водач на терористичен режим е бил премахнат и на самия режим е показано, че нещата никога няма да са същите, но това е друго и пак не дава наклон на събитията. А в процесът на всяване демокрация, може да видя още нещо положително, знам ли. :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 15 Мар 2026, 19:19

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E90 LCI 320D xDrive
Детайли за колата: N47/184 Hp

Мнение от nikola59 » 15 Мар 2026, 19:51

:mhihi: Ахахха..хаха криза, те The Economist си измислят, няма да стане $200 барела, повече ще е както е тръгнало :mhihi:
Сега някои пак ще попитат защо и да се чешат по главата :mhihi: Ами май някой е забравил джапанките и вече се чуди що ли си траят. Ето днес какво са заявили:
https://www.presstv.ir/Detail/2026/03/1 ... rt-of-Iran
photo_2026-03-15_18-33-20.jpg

photo_2026-03-15_18-33-27.jpg

От днес пък ОАЕ официално заявиха, че Фуджейра спира- хем им я запалиха малко, хем няма къде да си дяват производството.
:ok: Няма криза, всичко е точно.
https://x.com/SprinterPress/status/2033115188447056316
Кувейт изпитва проблеми с вода, храна и газ. Това видео показва жители, които чакат на опашка за газ.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 15 Мар 2026, 20:13

Ами като гледам и САЩ казват, че не искат мир към момента. А тоя на Иран не е казал, че не иска мир, това е половината интервю от статията да се внуши пак как нищо не ги бърка. Затова пише, че е казал как не виждал причина...ама в действителност ей сега ледах част от интервюто на някакъв високопоставен военен. Каза, че иска мир когато САЩ им платят репарации за разрушенията, които са направили и дадат гаранции, че няма пак да ги нападат.

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 15 Мар 2026, 21:41

Top Gun Maverick написа: Каза, че иска мир когато САЩ им платят репарации за разрушенията, които са направили и дадат гаранции, че няма пак да ги нападат.

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Преди дова руZZката вмирисана сган трябва да плати на половин Европа трилиони! Много трилиони :idea: :idea: :idea:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 15 Мар 2026, 21:46

Преди това европа да плати трильоните на Тръмп , които мърика инвестира във прешъс изкопаеми :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 15 Мар 2026, 21:58

Най-добре руснаците да платят директно на щатите тогава и да не ни занимават. :dunno: Иран, че няма да видят пари от щатите мисля, че е ясно.
- Weakness only invites aggression. – Ronald Reagan
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Предишна

Назад към Извън Темата