Мотористите във форума!
Модератор: Общи модератори
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 330d Individual, CBR1000RR
- Мечтае да кара: яка атмосферка ръчка на задно от време на време...
Re: Мотористите във форума!
seimo написа:2007 с карбуратори няма. До 2006 са карбовете, но все пак аз бих взел Гладиуса за първи голям мотор.
Вижда се ръчката за смукача отляво на двигателя на конкретната обява.
Карбураторните също са с оранжеви мигачи и го имат тоя голям маркуч с металната оплетка вдясно на двигателя.
Инжекционите нямат смукач, нямат тоя маркуч, имат бели мигачи и малко разлика имат в рамата където се хваща двигателя.
- sysmurdoc
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 LCI космос
- Мечтае да кара: Йемки
Баси аз жената по-лесно избрах, колкото да избера мотор
Иначе за каските по-горе, май няма да станат, че се мерих одеве 58-59 отивам 

dhtj написа:seimo написа:2007 с карбуратори няма. До 2006 са карбовете, но все пак аз бих взел Гладиуса за първи голям мотор.
Карбураторните също са с оранжеви мигачи и го имат тоя голям маркуч с металната оплетка вдясно на двигателя.
Инжекционите нямат смукач, нямат тоя маркуч, имат бели мигачи и малко разлика имат в рамата където се хваща двигателя.
Незнам за каква обява говориш, но аз отговарям на колегата Drifty който над моя пост пише за Хорнет 2007 с карбове.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
Освен да е регистриран само 2007г, но си е карбураторен, с дигиталния километраж.

Да вероятно е модела 2006 който е с обратната предница, дигитален километраж и стария двигател, но е първа регистрация 2007г. С кръглия фар е нали?
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
seimo написа:dhtj написа:seimo написа:2007 с карбуратори няма. До 2006 са карбовете, но все пак аз бих взел Гладиуса за първи голям мотор.
Незнам за каква обява говориш, но аз отговарям на колегата Drifty който над моя пост пише за Хорнет 2007 с карбове.
Разминали сме се, аз мислех че cbf-a от обявата на Spit-Fire коментираш
https://www.mobile.bg/obiava-5174889759 ... -honda-cbf
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
sysmurdoc написа:Баси аз жената по-лесно избрах, колкото да избера моторИначе за каските по-горе, май няма да станат, че се мерих одеве 58-59 отивам
Не е лесно избирането на мотор! В едно мото-списания ('Супербайк Магазин'), пишеше, че това бил един от два/трите най-трудни избора, които правил един мъж, като избирането на жена беше към 5-то място някъде...
Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

...и както с жените...няма да стане с първата,втората и...
След време ще се окаже,че една не е достатъчна,но се налага...за да има разбирателство в семейството.
Иначе аз почти го докарах до 2000км,а карам от неделя на неделя,но не всяка неделя.
След време ще се окаже,че една не е достатъчна,но се налага...за да има разбирателство в семейството.

Иначе аз почти го докарах до 2000км,а карам от неделя на неделя,но не всяка неделя.

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Каската е топ, препоръчвам. Наистина е доста тиха, дори в режим половин каска. Музиката се чува феноменално, разположението на говорителите е spot on. Зрителното поле е значително по-голямо от на шарк-а. С периферното зрение вече не виждам каската а околностите. Голяма мания е - все едно караш без каска като е отворена.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- dhtj
- кандидат ентусиаст
-
ildivvy написа:sysmurdoc написа:Баси аз жената по-лесно избрах, колкото да избера моторИначе за каските по-горе, май няма да станат, че се мерих одеве 58-59 отивам
Не е лесно избирането на мотор! В едно мото-списания ('Супербайк Магазин'), пишеше, че това бил един от два/трите най-трудни избора, които правил един мъж, като избирането на жена беше към 5-то място някъде...
Даа, аз взех ямахата и си мисля как ли е хорнет 1000, дали щеше ми пасне повече...
Ако бях взел хорнета, щях да мисля за ямахата...

Днес смених първото масло на ямахата, 1000км съм минал, засега нямам оплаквания. След като завъртях държачите на кормилото вече се измести по-напред и мотора не се вдига толкова лесно и спря да си клати предницата при пълна газ.
И по-удобен го чувствам така, въпреки че все пак си остава малко висок.
Вчера се видях с момчето, което купи хорнет 600 от мен и седнах пак на него, хорнета е по-удобен от Мт09ката за мен, малко по-наведен напред стоиш и по-ниско и го чувствам по-естествено и по-спортно с повече контрол върху предницата. Туристическата изправена стойка не ме кефи.
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Мой колега си продава В-Стром-а... 650сс, оборудван и обслужен от-до! Мотора си заслужава!
Ex: 96' BMW318ti

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
Ей сега дойде от алито тая работа за седалката и я препоръчвам. Хем по-меко стана една идея, хем наистина се усеща въздуха под гъзингата и макарите.

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
И аз се борих да завзема такова...ама седалката ми е 95см дълга....както казваше един тука:
-Успех!....

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-