сбивали ли сте по време на шофиране?
Модератор: Общи модератори
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
///M3-E36 написа:Аве малко е объркал лентите с платна Илко, ама не му се сърдете![]()
И ти кво караш ве Илко? (транспортера)
ами тогава бях с Пасат 6!

Аз пък си харесах перфектния инструмент за разбиване на "мутри" и развиване на джантени болтове 17-ки ... 22лв. в Бриколаж, ще приложа и снимки като го закупя, универсален е
Колкото по темата. Незнам що ми е влязъл трън в грлавата, но мразя тези дето ми се предреждат на Цар Освободител и Раковски. Обик си карам в платното с нормална скорост и не им давам повод за помисъл да ми се боднат отпреде, след като ги подмина, свивам към тях, НО ВСЕ ОЩЕ СЪМ СИ В МОЕТО ПЛАТНО, с надеждата да се усетят че те грешат. Венъж дори препречих да ме засече полицейския двуврат мерцедес и после ме изпревари отдясно и ме гледа, и аз му се изкрещях, "Кво имаш нещо да ми кажеш ли?". Та тва кръстовище толкова много е специално за мен, че чакам лумпена, който ще ме удари, и незнам, дано не го убия пред камерите на СДП-то за видеонаблюдения. Незнам откъде е тая агресия, може би от десетките литри гориво които съм изгорил заради тези тарикати. За тези който се "познаят" в сюжета на героите, гледайте да не попаднете на мен, че марката и размерите нямат значение, щом завесатата се пусне зад гнева ми
И без това, да минете нагоре по Раковски, през храм паметника и после покрай Парламента е в пъти по-бързо, просто използвайте лентата по предназначение
Аз така "прецаквам" чакащите в средната колона, правете го и Вие 

Колкото по темата. Незнам що ми е влязъл трън в грлавата, но мразя тези дето ми се предреждат на Цар Освободител и Раковски. Обик си карам в платното с нормална скорост и не им давам повод за помисъл да ми се боднат отпреде, след като ги подмина, свивам към тях, НО ВСЕ ОЩЕ СЪМ СИ В МОЕТО ПЛАТНО, с надеждата да се усетят че те грешат. Венъж дори препречих да ме засече полицейския двуврат мерцедес и после ме изпревари отдясно и ме гледа, и аз му се изкрещях, "Кво имаш нещо да ми кажеш ли?". Та тва кръстовище толкова много е специално за мен, че чакам лумпена, който ще ме удари, и незнам, дано не го убия пред камерите на СДП-то за видеонаблюдения. Незнам откъде е тая агресия, може би от десетките литри гориво които съм изгорил заради тези тарикати. За тези който се "познаят" в сюжета на героите, гледайте да не попаднете на мен, че марката и размерите нямат значение, щом завесатата се пусне зад гнева ми

И без това, да минете нагоре по Раковски, през храм паметника и после покрай Парламента е в пъти по-бързо, просто използвайте лентата по предназначение

bmw
- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Бих 1 на цариградско с дръжката на крика от работата!!!Засече ме свинята и го чукнах!!!!Ама му се и отбих наказах го за ужулването!!!

Remi Performance Garage
Което не става с акъл,става с мощност
Ако с мощноста(чука) не стане,потърси по знаещи
Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!!

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
На мен ми се слу4и подобна слу4ка само 4е пътувах към варна бях тръгнал рано сутринта да прибирам един приятел по спешност и малко се оспах и давам голямата газзз с бмвто(Е36 325i)и карам 180-220 и гледам на огледалото някакви ксенони ме настигат бързо и докато реагирам ме изпревариха 3 коли една след друга последната беше бмв 7 серияTransportera написа:Аз пък си карам на магистралата за София и сам си в средното платно и си карам със 160-180 пред мен няма нито една кола,поглеждам в огледалото и какво да видя 3 С-класи от наи новите заели 3-те платна и ми святкат каси далги да се драпна от патя ама каде да отида като платната са три а тези глупаци и те са 3 коли!и не се отместам а продалжавам да си карам в средното платно и като ме заобградиха 2те С-класи едната от ляво другата от дясно 3тата пред мен и викам краи до тука бях ама само ми направиха да внимавам и после разбирам 4е те били тимажиите номерата им еднакви 4401 на косам сам бил да ме пре4укат!![]()
![]()

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
Васко няма страшно е,те тез с червените номера са путювци,напраили са се на маже щото са били повече коли иначе си кротуват! 

- remaka
- пияния майстор
-
- Кара: на мастика с айрян
- Мечтае да кара: е30 М3
Transportera написа:Васко няма страшно е,те тез с червените номера са путювци,напраили са се на маже щото са били повече коли иначе си кротуват!
Бате най мразя обикновенна кифла да ми се праи на кроасан макар че не карам кола за 50к а Е30 на много к и без червени номера

Remi Performance Garage

И аз досега не съм се бил, въпреки че съм слизал на разни отворковци. Както и да е. Та да си разкажа аз случката от миналия ден. Значи излизам аз от подлеза посока Св. Петка и ще правя десен на Ветко на хотела , за кап. Райчо. На десния завой си без предимство и има пешеходна пътека. На тротоара седи некъв 50-60 годишен и се кани да пресича. Спирам аз и му права най учтиво знак да минава. Реакцията на оня беше : " Абе ти ли на мен ще ми даваш път бе ма*кати ше*ба " и прассс среден пръст. И аз
е така..... и не мога да зема решение 10 секунди. То тоя да го биеш файда няма.... Селяндури насякаде

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
GVT написа:xterminat0r написа:ама никой не е ял бой нали
Абе хапнал е некой поста ама срам.Тук всички побойници бе.
Май само аз не съм се бил
Я да земем с некой от форума да направим един въргал та и аз да се отчета.
Честно да ти кажа и аз не съм се бил докато шофирам

Ако искаш навит съм да се видим някъде да се преборим

п.с. шегичка колега

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Прясна случка от вчера
Движим се с един агент тука из Русе с едно ванче и отиваме да вземем на баща му е34ката от сервиза.На едно кръстовище един ни засича толкова тъпо че няма накъде.Има 3 ленти а ние сме в средна,другите две са свободни.Малоумникът реши,че трябва да спре точно пред нас.Клаксони,клаксони.Оня тарикат слиза.Ко си се разсвирил бре келеш искаш ли да те смъкна ей сега от колата.Човека беше на около 35г едричък с шкембенце и пасат 3.Съответно моя слиза прави една крачка и вместо да го удари се изцепва: Скив ко брато,много ми е интересно така като ме гледаш 1,95 на 130 кила как точно мислиш да ме смъкнеш?Аз сядам в колата пък ти ела и опитай ама ако не успееш много ще те бия. Чичката така
а аз вътре
.До бой не се стигна.Тия пасати мнооо върели 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS