Какво правите като ви застига моторист ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 270 cdi & E63

Re: Какво правите като ви застига моторист ?

Мнение от svetko » 08 Сеп 2008, 20:12

cucko написа:
HateMeNow написа:Така де как реагирате като ви настига мотор ?

Кат ма настигне му пожелавам лека му пръст!

Евала играч много оригинално! :1:
Сигурно и лекичко така криволичиш по платното та малко да се стресне а ?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 08 Сеп 2008, 20:15

stambo_81dg написа:вие се бъзикате ама някои келеш като не си погледне у огледалото и без мигач тръгне да изпреварва наи неочаквано малко ти се дърпа лаиното па ако ще и д а не караш с 300
в цивилизованите държави начина на шиофиране и отношението към мотористите няма нищо общо с този в българия
Напълно съм съгласен..

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 08 Сеп 2008, 20:17

Пета ,трета и по него :mhihi: Слувало ми се е да ги застигам с по над 220, най обичам като съм на прекъсвач на пета да ме стигне някой и да ми кима :kuku: ,случвло се е няколко пъти :mhihi:
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 08 Сеп 2008, 20:22

MOGY написа:Пета ,трета и по него :mhihi: Слувало ми се е да ги застигам с по над 220, най обичам като съм на прекъсвач на пета да ме стигне някой и да ми кима :kuku: ,случвло се е няколко пъти :mhihi:
Това със черната жигулка нали :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от exotique » 08 Сеп 2008, 20:35

ако си пусне ляв мигач с желание да ме изпревари от ляво си ги пускам на момента,тръгне ли да ме изпреварва отдясно със 160 му избивам сякви задни мисли с бухалката на сфетофара :mhihi:
пп:на пътя като на улицата-ако си възпитан и вежлив-ти се отговаря със същото,ако си брутален и нахален ти се набива канчето(еле пъ да ми набива кучки с мотор :mhihi: )

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 08 Сеп 2008, 20:37

MOGY написа:Пета ,трета и по него :mhihi: Слувало ми се е да ги застигам с по над 220, най обичам като съм на прекъсвач на пета да ме стигне някой и да ми кима :kuku: ,случвло се е няколко пъти :mhihi:

Чуството е адски тъпо...ти си мислиш,че си бърз,отзад те застига някой и почва да ти присветка :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар
Кара: само БМВ
Мечтае да кара: БМВ

Мнение от HateMeNow » 08 Сеп 2008, 21:03

Повечето колеги мотористи (ако може да се нарекат мотористи) си мислят че като са на мотора и ВСЕКИ е длъжен да ги пази,такова мислене е повод за черната хроника особенно тази година,мисълта ми е че няма как да опазиш някой който за 1 секунда минава 50-70м. идеята е като видиш в дачината 1 фар ,ако имаш възможност да се преместиш 60-70 сантиметра в дясно (не говоря за лайната които се правят на пилоти и карат шахматно по платното) което е напълно достатъчно на всеки моторист да те подмине.А относто благодарноста я има но по магистралата(или междуградски път) някак нямаме възможност да вдигнем ръка или крак за благодарност,това не значи че не оценяваме това че ни пазите или поне гледате да не пречите. :bchug:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 08 Сеп 2008, 21:06

Извинявам се, ама ще помоля плаката да се намали и после да се опитам да прочета темата, че...
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Сеп 2008, 21:18

stambo_81dg написа:
© написа:изчаквам го да се изравни и тъкмо да ме подмине ... газзззз.... и го оставям в далечината :mhihi:

ко е с някои скутер :mhihi: :mhihi:

http://forum.moto-zone.bg/index.php/topic,31646.0.html - ето как мислят моторджиите ;)

и той е мотороист нали :mhihi:
иначе като ме мине винаги ми се иска да имам кола/ а не мотор/, която поне малко да се доближава до ускорението му

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 08 Сеп 2008, 22:27

Хах ... ами какво да правя :D Като тръгне да изпреварва - шибвам му една врата и с мръсна газ излитам :mhihi:

Един приятел ходи в неделя на аквапарка в Овощник (Казанлък) и по шипка няк'ъв ненормалник ги изпреварил на задна гума ... :roll:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 08 Сеп 2008, 22:28

отдавам му предимство като отбивам в дясно

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 08 Сеп 2008, 23:08

аз пък праих гонка с един CBR600 и му скъсах шушона на магистралата с моита 25ца и ми вика 4е прекъсвал ама си праи 240 нагоре минахме с 160 170 покраи :cop: :mhihi: само настръхнаха никаква реакция :mhihi:

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 08 Сеп 2008, 23:18

MobbDeep написа:Това със черната жигулка нали :mhihi: :mhihi:
да даже бях забравил ръчната :mhihi:
За вас майтап ама за мен истина веднъж на Борован(Врачанско)по пистата карам и тъкмо набирах да вида с колко ще изляза на другия край и към 180 ме настига един с мотор изравнихме се тоя ме погледна изправи се на задна гума(тва с 180)и отпраши,тоя направо преби коча с лопатата
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Re: Какво правите като ви застига моторист ?

Мнение от DiDi » 08 Сеп 2008, 23:50

HateMeNow написа:Така де как реагирате като ви настига мотор ?

Съобразявам се с него както и с останалите участници в движението.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 330d
Мечтае да кара: F80 M3

Мнение от ivo098 » 09 Сеп 2008, 1:27

тъпите копелета си мислят че всички трябва да се съобразяват с тях и постоянно ги засичам да ми карат на дълги..побенсявам мисли си че като е на мотор трябва да ме заслепява
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.

Your Sh!ttiness may vary.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата