Някой да е получавал призовка ...
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ati написа:Всички сядаме и изведнъж на някой му идва идеята - ми я да се изтропаме на масата и питаме домакиня - може ли (в случая Василен пита), а той отговаря - може. Каква му е работата на съседа от третия етаж - Бай Хуй - условно, да идва в къщата на нашия домакин и да ни записва имената, защото по общоприетите закони било нечувано да се сере на масата...
:mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha:
АТИ пак изби рибите

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Края на историята:след половин час празни приказки как съм бил
засечен от патрул да се изнасям от ОМВ с висока скорост :mha: ,
дойдохме на основното-фиш за 20 лв или акт,който мога да обжалвам
(ама от 50 лв. нагоре).След доста приказки от моя страна как всичко
накрая опирало до пари(те гледаха като насрани),си взех фиша и си
излязох.
Край.
засечен от патрул да се изнасям от ОМВ с висока скорост :mha: ,
дойдохме на основното-фиш за 20 лв или акт,който мога да обжалвам
(ама от 50 лв. нагоре).След доста приказки от моя страна как всичко
накрая опирало до пари(те гледаха като насрани),си взех фиша и си
излязох.
Край.
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Категорично отказах фиша, и ще се видим в съда!
Предявяват претенция да ми наложат наказание по този член :
Чл. 185. За нарушение на този закон и на издадените въз основа на него нормативни актове, за което не е предвидено друго наказание, виновните се наказват с глоба до 20 лв.
Простотия до шия
, да видим обвинението как ще издържи в съда !
Предявяват претенция да ми наложат наказание по този член :
Чл. 185. За нарушение на този закон и на издадените въз основа на него нормативни актове, за което не е предвидено друго наказание, виновните се наказват с глоба до 20 лв.
Простотия до шия

May the BMW force be with you!
- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
2036 регистрирани потребители, поне половината активни и да няма нито един адвокат - това не е истина.
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Vasilen написа:Чл. 185. За нарушение на този закон и на издадените въз основа на него нормативни актове, за което не е предвидено друго наказание, виновните се наказват с глоба до 20 лв.
Хехе... На мен ми маписаха фиш по тоя член в неделя на връщане от Чифлика. За 5 лева. Ама като ме спряха си помислих "Ей ся ставам пешеходец за половин година", затова си затраях и подписах.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
Vasilen написа:Категорично отказах фиша, и ще се видим в съда!
Простотия до шия, да видим обвинението как ще издържи в съда !
Принципно си прав,аз също бих го отказал,но загубеното време и
изхабените нерви ще ми струват поне 10 Х 20 лв.А и този фиш ще
отлежи в общината доста дълго време преди да ги видят тези 20 лв

П.С Призовки да очакват още хора-говореше се за 6 или 7 коли.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Новини
-
Искам призовка бееееееее .....
20 лева ли карат влака в тая държава?
Та за будните граждани като човечеца с Опела, който вероятно ни е топнал .....
Гражданино, бъде буден гражданин и се обади в полицията когато наркомани пребиват деца за пари, когато изверги изнасилват момичета из парковете, когато ти разбиват колата за 17-ти път, когато поредния корумпиран чиновник ти съсипва живота с глупости, когато пияни шофьори убиват невинни по улиците.... бъди тогава буден гражданин и се обади в полицията .... Щото не ние, с БМВ-тата сме проблема на тая държава .... Помисли как да предотвратиш нещо от горе изброените а не да се занимаваш с нас, лудетините, които правим щуротий по бензиностанцийте а не по шосетата да газим хора... Не сме невинни но не сме и нещо с което да си избиваш комплексите....
Хайде че се отплеснах ..... уви, понякога яда взима надмощие....
20 лева ли карат влака в тая държава?
Та за будните граждани като човечеца с Опела, който вероятно ни е топнал .....
Гражданино, бъде буден гражданин и се обади в полицията когато наркомани пребиват деца за пари, когато изверги изнасилват момичета из парковете, когато ти разбиват колата за 17-ти път, когато поредния корумпиран чиновник ти съсипва живота с глупости, когато пияни шофьори убиват невинни по улиците.... бъди тогава буден гражданин и се обади в полицията .... Щото не ние, с БМВ-тата сме проблема на тая държава .... Помисли как да предотвратиш нещо от горе изброените а не да се занимаваш с нас, лудетините, които правим щуротий по бензиностанцийте а не по шосетата да газим хора... Не сме невинни но не сме и нещо с което да си избиваш комплексите....
Хайде че се отплеснах ..... уви, понякога яда взима надмощие....
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
Engi написа:еййййййй мен не ми беше хрумнала тая идея, ама да питам:)
много ли ще е нагло ако идем на ОМВто и си поискаме записите с дрифтовете?:) 100000% имат доста по-добри записи от наличните ти:) поне да си ги имаме за спомен, ако не друго![]()
на записите ше го има сигурно и пича с астрата - оттам сещайте се

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
tsvet40 написа:АТИ, що се излагаш, бе, човек? Кой е питал Василен? Някой бензинджия ли? Или девойката зад касата? Ти знаеш ли кой е собственика на ОМВ? Мислиш ли, че е бил там изобщо?
ati написа:собственика и неговия управляващ персонал .
То хубаво като нямаш работа да се хващаш за всяка отделна изписана от мен дума (между другото се пита - "кого са питали", а не "кой", като сме тръгнали да се заяждаме). Мисля, че е достатъчен цитата от предишното ми мнение, което е било добре да прочетеш докрай, а не като авера ти по марка Насти да се чудите с какво да ни пълните форума....
Изказах мнение, което не е издържано (и което също така написах в предишния си пост) от правна гледна точка, но донякъде от морална. Асен е прав - не сме ние и няма да бъдем ние тези, които си позволяват да трепят невинни хора по какъвто и да било начин. Правилно е и да си понесем последствията (от морална гледна точка), но не мисля, че този с Астрата е бил прав в случая. Може и да греша, но поне изложих културно моето виждане по въпроса.
Пък дано някои да последват примера ми.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
ati написа:не сме ние и няма да бъдем ние тези, които си позволяват да трепят невинни хора по какъвто и да било начин
Дано! Аз съм сигурен в това, че няма да тръгнете нарочно да мачкате хора, много малко от тия инциденти го правят нарочно, просто нещата се случват, а когато си играеш със съдбата, просто е по-вероятно да се случи, да не дава Господ на никого

Другото няма да коментирам, явно не аз, а ти не си ми изчел целия пост
П.С. Не че нещо, но може би съм последният човек във форума, на когото е нужно да разясняваш правописа и граматиката поне в българския език

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Мойта призовка се оказа Кьорфишек(напразно се дерзаех за т'ва к'во че става у Кат).Вече съм пак отново силно усмихнат и лепещ мухите по страничният джам 

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
ati написа:Правилно е и да си понесем последствията (от морална гледна точка), но не мисля, че този с Астрата е бил прав в случая.
Дори и това не е правилно защото не сме нарушили никой закон !!!
Днес сутринта бях там и опровергах всички несъстоятелни обвинения!!!
Написах обяснение цитирам : състезания с коли не е имало (то си беше така) и че имаме навика като сме с приятели с БМВ-та при потегляне и спиране да занасяме колите си без да създаваме опасности за околните. Може да сме били шумни но не сме пречели на живущите в района тъй като блоковете са далече.
Толкоз никакви фишове никакви актове

Шефа на КАТ за Трето Районно се оказа разумен човек и се разбрахме да не си пречим и че подобно обвинение е несъстоятелно!
П.С. Май само аз съм отказал и нямам фиш

May the BMW force be with you!
63 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5