Незаконни автомобилни гонки във Велико Търново

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 30 Дек 2008, 14:09

мисля да отварям гумаджийница в търново :twisted:
Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 30 Дек 2008, 14:35

ми не е честно... само това Търново го дават по телевизията... кога ще ни дадът и нас... Плевен... ние правим още по големи ужаси ама ни няма в новините :evil: искаме си медийната публичност... заслужаваме си я :mhihi:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 30 Дек 2008, 15:15

Леле много драго ми стана като чух за репортажа по телевизията :angel: Казаха ми (аз така и не го гледах) едно момче ,така и така - по описание си рекох да не е Роската ,леле викам си той е любимеца на Търновската полиция ,нали преди една ли две години имаше тук във форума постната сводка на РДВР-то в старата столица след едно яко беснеене по Пишмана и под Мола в подземния паркинг,в която сякаш ставаше въпрос за най-опасния престъпник на света :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А няма такова нещо бе, той е толкова спокоен човек, тихо говори ,бавно,учитиво :mhihi: :mhihi:

Смо тъпото е ,че журналистите са извъртяли нещата - колегата явно излиза с една уговорка с тях ,те явно са направили мили очи а после май друго излиза :evil: :evil: :evil: :banghead: :comp:

Мъж или жена водеше репортажа ? Питам за да знам в коя торба с псувни да бръкна - за жените ли или за мъжете :maad:

п.с. дали да не с наговорим тука във форума в еди кой си ден всички местни организации да взривим страната ,а :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 30 Дек 2008, 15:17

DirtySouth написа:http://www.youtube.com/watch?v=28gKQJrcVsc&feature=related

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Само не ми стана ясно защо като слизаше от колата, този отляво на 0:15, си бърка в носа :roll: :roll:

По темата: Защо ги наричат "гонки" като просто излизаме да покараме за кеф, не се състезаваме. :roll:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 30 Дек 2008, 15:24

много ясно, че има състезание бе
кой ще вземе завойя най-хубаво :mhihi:
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 30 Дек 2008, 15:27

Тихо са!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: То има и кой ще си изхаби гумите по-бързо. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vikobmw » 30 Дек 2008, 16:01

Ogi написа:ми не е честно... само това Търново го дават по телевизията... кога ще ни дадът и нас... Плевен... ние правим още по големи ужаси ама ни няма в новините :evil: искаме си медийната публичност... заслужаваме си я :mhihi:

Оги не си ми казал,че искаш бе пич ще те оредим само кажи кога и ти си човека.Весели празници на всички колеги да сме живи и здрави пожелавам на всички бмв дрифт маняци и през новата година много успехи в дрифта :)

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 30 Дек 2008, 16:39

незнам ама много ще е трудно 2009 да се кара бмв в търново ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vikobmw » 30 Дек 2008, 16:51

kirililiev написа:незнам ама много ще е трудно 2009 да се кара бмв в търново ;)

Колега в Търново е било винаги трудно да се кара бмв,но на истинските дрифт маняци никога не им е било и няма да им бъде проблем да си карат!!! ;) Които си го има вътре като мен теб и всички колеги...........това нещо никои неможе да му го однеме.А за карането органите на реда когато си си редовен никои нищо неможе да ти каже.А когато вече се простее из Вт или в някои друг град по улиците много ясно,че ще имаш проблеми ако спреш......... :mhihi: :driving: :driving: :driving:

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 30 Дек 2008, 17:09

vikobmw написа:
kirililiev написа:незнам ама много ще е трудно 2009 да се кара бмв в търново ;)

Колега в Търново е било винаги трудно да се кара бмв,но на истинските дрифт маняци никога не им е било и няма да им бъде проблем да си карат!!! ;) Които си го има вътре като мен теб и всички колеги...........това нещо никои неможе да му го однеме.А за карането органите на реда когато си си редовен никои нищо неможе да ти каже.А когато вече се простее из Вт или в някои друг град по улиците много ясно,че ще имаш проблеми ако спреш......... :mhihi: :driving: :driving: :driving:

абе друго чувам от един ваш колега :mhihi: то е ясно че ще се кара ама на каква цена,цялата тази публичност и интервюта по телевизията :mhihi: направо си е жива покана за куките да ви разпорят,ясно е че журналистите ще изкривят нещата ама не го ли знаехте преди да се наврете между шамарите,първия път като стана това имахте проблеми,сега обаче куките ще го приемат като подигравка и... :confused:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw e46 330xi Touring
Мечтае да кара: S50B30 мурбо...

Мнение от FlippeR » 30 Дек 2008, 18:06

Киро го каза възможно най-точно.... :evil: :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

тъппп

Мнение от jori » 30 Дек 2008, 18:15

Абе Вико,ти за герой ли се мислиш,какъв ти дрифт ти само кръгчета правиш недей така се изказва непадготвен че съфорумцете ще те помислят за някой карач.Ти болен ли си,какво те накара да направиш тази глупост.Заради твоята слава за 10мин.сега ние ще страдаме.Не дрифтърите като теб :twisted: ами просто които си караме БМВ-нца.И сега сигурно очакваш Слави Трифонов да те покани,после в Vip Brother и си звезда вече :mhihi: .DK-Viko-най добрия,те онези се шашнаха от БНТ,даже мислят май да ти пребоядисат и колата поне за следващия дрифт клип да е лачена :mhihi:
Последна промяна jori на 30 Дек 2008, 19:07, променена общо 1 път
С вратите напред!
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 30 Дек 2008, 18:18

И какво... хванаха се да подгонят дрифтаджиите. :roll:
То вярно, че за утопичните представи на обществото, ние сме си малко темерути ама какво - лъзнем, изпуснем, праснем някой бордюр или ошашавим някой дядка и това е.

Да не свършиха пияниците зад волана, та се хванаха с това?!

Преди няколко дни един авер ми разправяше, че по новините гледал репортаж: някаква учителка била хваната с подкуп - белязани картофи :shock: :mhihi: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-ки
Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха

!

Мнение от YOKOHAMA » 30 Дек 2008, 18:46

Ти нормален ли си бе човек, имаш ли си представа колко книжки ще хвръкнат и как ще се настървят полицаите срещу всеки койта кара БМВ в града сега заради твоите 15 секунди слава
Днес веднага ми се обадиха познати полицаи и казаха да не припарвам с БМВ по улиците, щот ще ни гърбят яко.
Направо съм бесен, винаги съм те поздравявал говорил съм си с теб, въпреки позиорските ти изпълнения, даже и лайстни за БМВ-то ти подарих навремето, ей така, щот се кефя на фенове с БМВ-та, ма с тая глупост страшно ми падна в очите.
Наслаждавай се сега на голямото лайно което изсра "Господин Дрифт Маняк №1 във ВТ"

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 30 Дек 2008, 18:59

:mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата