Дискусия : Кои са най-опасните шофьори?
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Малоумните са най-опасни, а оттам и следствията от малоумието им - пиянство, самонадеяност, липса на реална преценка за възможности, ситуации, състояние на автомобилите им и прочие.....
Иначе всеки може да направи грешка, умора, стрес и други фактори могат да изиграят лоша шега на всеки от нас, без изключения...
Иначе всеки може да направи грешка, умора, стрес и други фактори могат да изиграят лоша шега на всеки от нас, без изключения...
F**k them all!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
като гледам отговорите ви са : всички други -само не и аз!!! колко шумахерци и льобовци се извъдиха у тоя форум....!!!!
аз гласувах за пияните,щото е ясно ,че на квито и години да си -пиян си отекъл на волана!!! и на второ място слагам.....тези с най-много километри зад волана на година! не че са най-опасни ,а просто имат най-висок шанс да се треснат заради километрите-там не играят нито опит,нито реакции ,нито талант-просто проценти ситуации....!!!
аз гласувах за пияните,щото е ясно ,че на квито и години да си -пиян си отекъл на волана!!! и на второ място слагам.....тези с най-много километри зад волана на година! не че са най-опасни ,а просто имат най-висок шанс да се треснат заради километрите-там не играят нито опит,нито реакции ,нито талант-просто проценти ситуации....!!!
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Според мойте наблюдения най-опасни са младите и пияните шофери....Пияните няма да ги коментирам, а младите шофиори често се панират в дадена ситуация
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
SKISA написа:като гледам отговорите ви са : всички други -само не и аз!!!
Ето бе - АЗ СЪМ НАЙ-ОПАСНИЯ ШОФЬОР!

Жена, млад шофьор, кара пила, тъпа, малоумна, безразсъдна, слуша Линкин Парк в колата, кво имаше още... аа, да, до 40+ има още малко време, ма до тогава и автомобилът ми ше стане технически неизправен...
Така че, видите ли ме на пътя, бягайте далече

Къде в крага не шегата, къде истина...
а иначе класацията ми е:
1. Пияните
2. Самоуверените млади шофьори
3. Жените
4. Възрастните
и не на последно място: Психически лабилните

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Психично лабилните хаха, това ми хареса
Иначе днес по-здрав за девойчето със бмвнцето дето щях да тотализирам, щото се бута с нахалство
Най-опасния шофер е тоя къде си вярва, че може

Иначе днес по-здрав за девойчето със бмвнцето дето щях да тотализирам, щото се бута с нахалство

Най-опасния шофер е тоя къде си вярва, че може

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Всееки от нас съм 100% сигурен, че е правил простотии и е карал пил и е влизал в гръгово с 100+ т.н.
Но тва май е най вярно:
Но тва май е най вярно:
///peter написа:Най-опасния шофер е тоя къде си вярва, че може
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
SKISA написа:...........................!!!!
+1:yes: За мен не всички които са 60+ са опасни шофьори.За мен класацията е:
1.Пиян шофьор-няма значение дали е млад или стар.
2.Младите-тези които нямат никакъв стаж.
3.Всички останали.
И все пак да не забравяме че няма гаранция на кой може да се случи.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Би трябвало и жените да се сложат в отделна категория.Не ги слагам всички под общ знаменател, има и много на чиито умения завиждам, но много от тях са адски зле-нищо не виждат на пътя.
От тия изброените-младите, качени на някоя щайга и си мислят, че пъя е техен-са най- опасни
От тия изброените-младите, качени на някоя щайга и си мислят, че пъя е техен-са най- опасни

Никой не мое ма връне на селу!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Би трябвало и жените да се сложат в отделна категория.Не ги слагам всички под общ знаменател, има и много на чиито умения завиждам, но много от тях са адски зле-нищо не виждат на пътя.

- saleen
- старши ентусиаст
-

sk. написа:бтв ще е много интересно, ако КАТ успее да излезе с някаква такава статистика. Бих сложил пари, че младите няма да са на първо място в класацията.
Няма нужда да търсиш статистика от КАТ, просто чети статиите за тежките катастрофи с фатален изход. Най-честите определения които се срещат са "неправоспособен", "млад", "употребил алкохол"...
Най-лошата комбинация е тинейджър, взел колата на татко, отишъл с компанията на дискотека, като там дръпне няколко питиета за кураж, и на връщане демонстрира колко голям карач е на мацките в колата...
Но всичко се свежда до умствения багаж, който си осъзнава възможностите и подчинява шофирането според тях, не е опасен за другите.. Всички останали, рано или късно влизат в статистиките...
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Ново 20 от мен - графа "маршруткаджии/таксиджии", от 2рите има доста опасни, но 1вите доста по-често си позволяват да минават напряко/на криво и пр. Дори трезви, дори "праовспособни" - трябва да се наложи някакъв контрол в-у това тяхното безразсъдство

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Всички с българско родословие са най опасните шофьори, просто статистиката го показва, може и да има изключения, но няма какво да си замазваме очите - родината ни в най-богата на пияни, смели, безсмъртни, връзкари, комплексари и тарикати, така че..... 

72 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5