Клуб "Жертви на вандализъм и завист!!!"
Модератор: Общи модератори
- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
Вече и аз мога д асе похваля, тази сутрин заварих задната ми дясна врата обрисувана с пирон или ключ не ми е ясно

- lycki
- кандидат ентусиаст
-
Преди около три седмици ми откраднаха лаисните-на вратите без малките пар4ета на предните калници-проверих в магазина за нови и ми казаха само с предварителна заявка и цена 289 лв.за комплект.Видя ми се прекалено и си купих от тия дето ги продават на метър и за сега съм с тях но мисля да си намеря оригинални за БМВ.Някои знае ли дали наистина цената е такава? 

- dani3406
- Потребител
-
От мен 2 м-кови огледала пред 18-та поликлиника в Сухата река посред бял ден,водих детето да му слагат ваксина. Сега сам с обикновени. 

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Турската тоалетна....
На мен миналата година декември ми откраднаха стъклата на огледалата късно вечерта в Стрелбище докато бях на гости. Иначе си държа колата на паркинг. Почнах да търся огледала и така открих този сайт, така че слагам и един плюс в тая кражба. А иначе карам постоянно рено канго (не пожелавам и на най-големия си враг да кара старо рено), и като почнеш от кражба на халогените, минеш през изкъртени огледала и стигнеш до това, че една нескопосана шофьорка се спря отзад в мен и вратът ме боля после една седмица, а касетофона ми изхвръкна зад седалката от удара, май няма какво да се похваля. Закони има, но просто полицията не върши работа там където трябва. Хич нямам време, ама ако организирате лов с примамки ми драснете на лично - ще участвам.
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Честито ми надрано на предния капак
Не си спомням да съм паркирал на забранени места , или там , където
да преча на някого... хем колата ми е в гараж по принцип, ама тия са много бързи завистливците
Застраховката незнам дали го покрива и дали има смисъл да се пребоядисва целия капак, да не го прецакат

Не си спомням да съм паркирал на забранени места , или там , където
да преча на някого... хем колата ми е в гараж по принцип, ама тия са много бързи завистливците

Застраховката незнам дали го покрива и дали има смисъл да се пребоядисва целия капак, да не го прецакат
stay tuned

- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Предвиждам тази тема да е стане доста дълга
Да се "похваля" и аз ... надран заден капак,охлузена задна броня от дясно,охлузена предна броня,леко чукнат заден калник,счупено странично огледало(нарочно оставено стъклото на земята
)
На братми колата от завист надрана от калник до калник с ключ от "приятел" завиждач и комплексар

Да се "похваля" и аз ... надран заден капак,охлузена задна броня от дясно,охлузена предна броня,леко чукнат заден калник,счупено странично огледало(нарочно оставено стъклото на земята

На братми колата от завист надрана от калник до калник с ключ от "приятел" завиждач и комплексар

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
hi
лятото на 2007г-случката се развива в надежда 3-блока на общината.спирам си колата на мястото където си спирам почти всеки път и заминавам командировка в Варна.брат ми ми звъни и вика -няма ти задния джам и аз
и от там разправии,документи по еконт и т.н.като се прибрах гледам едно паве вътре и чак задната колонка изкривена в ъгъла.щората и колоните леж
а по м/у другото има денонощна полицеиска охрана) 

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Ами ...
- лайсната на предната броня от страната на шофера
- халогените
- чистачките
Това беше отвън ...
а вътре ...
- лампичката на тавана м/у двете седалки
- усилвател
- CD Changer
- CD
... след всичките тия поражения се скапа и скоростната кутия ... а тя както е автоматична сами се сещате че говорим за доста цифри
- лайсната на предната броня от страната на шофера
- халогените
- чистачките
Това беше отвън ...
а вътре ...
- лампичката на тавана м/у двете седалки

- усилвател
- CD Changer
- CD
... след всичките тия поражения се скапа и скоростната кутия ... а тя както е автоматична сами се сещате че говорим за доста цифри

M - The most powerful letter in the world
- borkotot
- Потребител
-
- Кара: BMW 320D E46 150 k.s.
Re: Клуб "Жертви на вандализъм и завист!!!"
Да се включа и аз. В събота сутрин в Дървеница пред моя блок 10-15 коли осъмнахме с издрани огромни "Х" на предните капаци. Издрали са много коли подред, не са простили и на една стара ладичка. Издрано е дълбоко и май всички коли са за боя.
Няма как да сме спрели всички на мястото на някой нали? Наркомани, луди, пияни или кой знай кой е....
Няма как да сме спрели всички на мястото на някой нали? Наркомани, луди, пияни или кой знай кой е....
А добра вечер!
Вчера по обяд на Баварката видях надпис "тодор е тапак". В родословното дърво нямаме Тодор, за сметка на това в блока имаме. Лапе. Идей к'во да правя драскача, понеже знам кой е?
Вчера по обяд на Баварката видях надпис "тодор е тапак". В родословното дърво нямаме Тодор, за сметка на това в блока имаме. Лапе. Идей к'во да правя драскача, понеже знам кой е?
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Ryapoff написа:А добра вечер!
Да дойдем да му се изредим с по един шамар докато не се напикае и не му останат отпечатъци на бузките??

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
И аз съм за тука! 2009 бъбреците(голям бъбрек) ,просташки изкъртени,не свалени за упореба,100% някой мангал за да си ги тури на жигулата(да му го тура у а**са),после след разправии с комшии,причудливи деруги по предния капак,добре че драскача е бил лаик,та не е успел да смъкне боята че с малко шкарийки поправих стореното та сега не личи! опит за кражба на халогени,ама момчето си удари няколко пъти главата в бронята(доста пъти),та се отказа да ги взема!
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- georgymk
- младши ентусиаст
-
- Кара: кракомобил
- Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]
добре бе момчета,гледам много сте от СФ земете се хванете сичките,съберете се,излъскайте некой колици турнете ги пред некоя панелка,и отидете некъде на близко където има гледка към колцата,и чакайте като дойдат апашите наврете им главите в ауспусите,смажете им гадните физиономии и да одят у Пирогов да изкарат некой месец там.
да чукна на дърво наща не е бутана !
да чукна на дърво наща не е бутана !
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
от как нямам БМВ тези проблеми за момента да чукна на дърво ги НЯМАМ
Иначе чупене на стъкла,крадене на СД,халогени,лайстни,разбити ключалки всичко както си му е реда....

Иначе чупене на стъкла,крадене на СД,халогени,лайстни,разбити ключалки всичко както си му е реда....

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
м-лайстни,а в кв.Свобода,сд,туба,усилвател(културно отключена с меча лапа в 12:00 на обяд
) сега се чудя как да си занитя халогените. 

Последна промяна MiSho_Spiralata на 05 Сеп 2010, 17:06, променена общо 1 път