БТК ADSL - Мнение?
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване

Apassionata написа:..............спомням си 30 февруари миналата година...
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Vlados написа::OT: Не се сдържах: Сигурна ли си, че си спомняш?
Apassionata написа:..............спомням си 30 февруари миналата година...
Хахахахха, хаххаха, добре деее, края на февруари беше, слоших 30-ти като края на месеца, хахахха, тряя да е било 28-29 ти тогавааа

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Ай стиа бе вие се оляхте
Още в началото ви писах от кога съм клиент, за всичкото това време няма общосъбран период от 24ч.през който да не съм имал нет
Има си начин за всичко
Владо ако искаш ела утре ще ти покажа някоя друга тънкост в настройките за АДСЛ , ще видиш как всичко работи при мен и тогава вече ще прецениш
Тук повечето мнения са чул недочул видял , ма не баш , един комшия ми каза за негов познат...........
Смешна история.
Общо взето проблеми почти няма,не казвам ,че няма ,но са стократно по малко от колкото при който и да е друг

Още в началото ви писах от кога съм клиент, за всичкото това време няма общосъбран период от 24ч.през който да не съм имал нет

Има си начин за всичко

Владо ако искаш ела утре ще ти покажа някоя друга тънкост в настройките за АДСЛ , ще видиш как всичко работи при мен и тогава вече ще прецениш

Тук повечето мнения са чул недочул видял , ма не баш , един комшия ми каза за негов познат...........
Смешна история.
Общо взето проблеми почти няма,не казвам ,че няма ,но са стократно по малко от колкото при който и да е друг

- Vlados
- с две лица
-
Адаш, на мене още не са ми пуснали сигнала по линията
Само ме мотаят - днес, утре... свързал съм всичко и чакам... тепърва ми предстои да пробвам нета им (евентуално), така че за проблеми с липсата на връзка още не мога да говоря, по простата причина, че още не съм я "виждал"...

Само ме мотаят - днес, утре... свързал съм всичко и чакам... тепърва ми предстои да пробвам нета им (евентуално), така че за проблеми с липсата на връзка още не мога да говоря, по простата причина, че още не съм я "виждал"...

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
vld написа:Ай стиа бе вие се оляхте
Смешна история.
Колега, тая със смешната история, дет се е оляла... просто е споделила конкретна случка... И да, тоя дето ми я разказа, комшията, верно ми е съсед, отдясно, спи до мене в леглото де

Хайде успех на Владо с Великите БТК

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Сигурни ли сте, че говорите за един и същи БТК, защото при мен такива проблеми никога не е имало
В Петъка се обадих да дойдат да си сменят switch-a с нов, защото на единия лаптоп не тръгва интернет-а, и хората казаха, че във Вторник ще дойдат. При обаждане от моя страна винаги съм се свързвала и са ми изпращали техник на следващия ден, евентуално вдругиден, но такова мотаене никога не е имало
А на 07.01 нямаше нито телефонна връзка, нито интернет.

В Петъка се обадих да дойдат да си сменят switch-a с нов, защото на единия лаптоп не тръгва интернет-а, и хората казаха, че във Вторник ще дойдат. При обаждане от моя страна винаги съм се свързвала и са ми изпращали техник на следващия ден, евентуално вдругиден, но такова мотаене никога не е имало

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
((:BuKcu:)) написа:Сигурни ли сте, че говорите за един и същи БТК, защото при мен такива проблеми никога не е имало![]()
В Петъка се обадих да дойдат да си сменят switch-a с нов, защото на единия лаптоп не тръгва интернет-а, и хората казаха, че във Вторник ще дойдат. При обаждане от моя страна винаги съм се свързвала и са ми изпращали техник на следващия ден, евентуално вдругиден, но такова мотаене никога не е имало![]()
И аз това казвам

Само дето при мен си имаше на 07.01.
Общо взето имат грижа с ДНС-ите понякога,но то затова има опен ДНС-си

Добавете си 208.67.222.222 и 208.67.220.220 в допълнителните настройки за ДНС сърварите .

- Vlados
- с две лица
-
- Vlados
- с две лица
-
Някой може ли да ми обясни следния феномен: Разглеждам примерно форума и си отварям пощата в друг прозорец, обаче страницата не се зарежда. След 5 мин. пощата ми изведнъж се зарежда, все едно нищо не е било. След малко, преглеждайки пощата, отварям в друг прозорец форума, но сега той не иска да зареди. Веднага отварям друга отметка, който си зареда сайта, а форума пак не ще. После форума започва да се зарежда без проблем, пък други страници не могат.
Не знам да се обаждам ли в БТК и има ли смисъл? Още съм в пробния период, така че искам да изчистя всички възможни проблеми още в зародиш. Ако нещо не е наред да им връщам техниката...

Не знам да се обаждам ли в БТК и има ли смисъл? Още съм в пробния период, така че искам да изчистя всички възможни проблеми още в зародиш. Ако нещо не е наред да им връщам техниката...
- p0wEr
- младши ентусиаст
-
- Кара: 90" Е30 316i
- Мечтае да кара: Е30 3??
Аз съм на БТК АДСЛ 2048 Безкрай. Страниците зареждат и по 3-4 прозореца си отфарям и пак зарежда.Download(250кб/с) и upload(15 кб/с ако съм пуснал само 1 торрент)малко бавничко download-ва ама не спира като другите
До сега за 1 година и нещо ми е спирал 3-4 пъти и то заради буря и 1 кабел дет циганите го беха откраднали 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Vlados написа:Някой може ли да ми обясни следния феномен: Разглеждам примерно форума и си отварям пощата в друг прозорец, обаче страницата не се зарежда. След 5 мин. пощата ми изведнъж се зарежда, все едно нищо не е било. След малко, преглеждайки пощата, отварям в друг прозорец форума, но сега той не иска да зареди. Веднага отварям друга отметка, който си зареда сайта, а форума пак не ще. После форума започва да се зарежда без проблем, пък други страници не могат.![]()
пробвай това:

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
като цяло услугата е добра... ползвам ADSL от 2 години...
има няколко кофти неща....
появи ли се проблем който не е по твоя вина звъниш на спешния телефон... чакаш минимум 10-20 мин докъто се свържеш... изневряш се като мърша... вдига ти някой... говорите говорите... 1-вите 5 минути се опитва да те обеди че проблема не е в тях... ако случайно успееш да я обедиш че проблема е в тях те свързва с техническия отдел... естествено чакаш 10-тина - 20 минути докъто се свържеш... след това и от техническия се опитват да те обедят че проблема е в твоя компютър... и все пак ти си нервен и започваш да се караш с тях и те склоняват и ти изпращат техници които установяват че проблема е бил в модема и ти го сменят
а другото кофти е че е вързан с телефонната ти сметка... ако забравиш да си платиш на време идват режат те без да те предупредят... отиваш веднага плащаш и ти казват "до 72 часа ще възстановим връзката ви" естествено по рано от 72 часа не я възстановяват....
иначе като цяло е добра услуга
има няколко кофти неща....
появи ли се проблем който не е по твоя вина звъниш на спешния телефон... чакаш минимум 10-20 мин докъто се свържеш... изневряш се като мърша... вдига ти някой... говорите говорите... 1-вите 5 минути се опитва да те обеди че проблема не е в тях... ако случайно успееш да я обедиш че проблема е в тях те свързва с техническия отдел... естествено чакаш 10-тина - 20 минути докъто се свържеш... след това и от техническия се опитват да те обедят че проблема е в твоя компютър... и все пак ти си нервен и започваш да се караш с тях и те склоняват и ти изпращат техници които установяват че проблема е бил в модема и ти го сменят

а другото кофти е че е вързан с телефонната ти сметка... ако забравиш да си платиш на време идват режат те без да те предупредят... отиваш веднага плащаш и ти казват "до 72 часа ще възстановим връзката ви" естествено по рано от 72 часа не я възстановяват....
иначе като цяло е добра услуга

- Vlados
- с две лица
-
- Vlados
- с две лица
-
62 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5