БТК ADSL - Мнение?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 11 Яну 2009, 21:04

:OT: Не се сдържах: Сигурна ли си, че си спомняш? :mhihi:
Apassionata написа:..............спомням си 30 февруари миналата година...
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 11 Яну 2009, 21:08

Vlados написа::OT: Не се сдържах: Сигурна ли си, че си спомняш? :mhihi:
Apassionata написа:..............спомням си 30 февруари миналата година...

Хахахахха, хаххаха, добре деее, края на февруари беше, слоших 30-ти като края на месеца, хахахха, тряя да е било 28-29 ти тогавааа :mhihi: :mhihi: :mhihi: това направо за бисеритеее :uups: :mhihi: Хахаххаха, мале, че ме разсмяяяя :D :lol: :mhihi: :)
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 11 Яну 2009, 22:03

Ай стиа бе вие се оляхте :mhihi:
Още в началото ви писах от кога съм клиент, за всичкото това време няма общосъбран период от 24ч.през който да не съм имал нет ;)

Има си начин за всичко :idea: ;)

Владо ако искаш ела утре ще ти покажа някоя друга тънкост в настройките за АДСЛ , ще видиш как всичко работи при мен и тогава вече ще прецениш ;)

Тук повечето мнения са чул недочул видял , ма не баш , един комшия ми каза за негов познат...........
Смешна история.
Общо взето проблеми почти няма,не казвам ,че няма ,но са стократно по малко от колкото при който и да е друг ;)
Изображение

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 11 Яну 2009, 22:17

Адаш, на мене още не са ми пуснали сигнала по линията :evil:
Само ме мотаят - днес, утре... свързал съм всичко и чакам... тепърва ми предстои да пробвам нета им (евентуално), така че за проблеми с липсата на връзка още не мога да говоря, по простата причина, че още не съм я "виждал"... :confused:
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 11 Яну 2009, 22:36

vld написа:Ай стиа бе вие се оляхте :mhihi:

Тук повечето мнения са чул недочул видял , ма не баш , един комшия ми каза за негов познат...........
Смешна история.

Колега, тая със смешната история, дет се е оляла... просто е споделила конкретна случка... И да, тоя дето ми я разказа, комшията, верно ми е съсед, отдясно, спи до мене в леглото де ;) :mhihi:

Хайде успех на Владо с Великите БТК :idea:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 11 Яну 2009, 23:30

Сигурни ли сте, че говорите за един и същи БТК, защото при мен такива проблеми никога не е имало :shock:
В Петъка се обадих да дойдат да си сменят switch-a с нов, защото на единия лаптоп не тръгва интернет-а, и хората казаха, че във Вторник ще дойдат. При обаждане от моя страна винаги съм се свързвала и са ми изпращали техник на следващия ден, евентуално вдругиден, но такова мотаене никога не е имало :shock:

А на 07.01 нямаше нито телефонна връзка, нито интернет.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 11 Яну 2009, 23:34

((:BuKcu:)) написа:Сигурни ли сте, че говорите за един и същи БТК, защото при мен такива проблеми никога не е имало :shock:
В Петъка се обадих да дойдат да си сменят switch-a с нов, защото на единия лаптоп не тръгва интернет-а, и хората казаха, че във Вторник ще дойдат. При обаждане от моя страна винаги съм се свързвала и са ми изпращали техник на следващия ден, евентуално вдругиден, но такова мотаене никога не е имало :shock:

А на 07.01 нямаше нито телефонна връзка, нито интернет.

И аз това казвам ;)
Само дето при мен си имаше на 07.01.
Общо взето имат грижа с ДНС-ите понякога,но то затова има опен ДНС-си :idea:

Добавете си 208.67.222.222 и 208.67.220.220 в допълнителните настройки за ДНС сърварите .
Изображение

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 14 Яну 2009, 0:34

Вече имам активирана услуга с 30-дневен пробен период :roll:
Изображение

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 20 Яну 2009, 23:23

Някой може ли да ми обясни следния феномен: Разглеждам примерно форума и си отварям пощата в друг прозорец, обаче страницата не се зарежда. След 5 мин. пощата ми изведнъж се зарежда, все едно нищо не е било. След малко, преглеждайки пощата, отварям в друг прозорец форума, но сега той не иска да зареди. Веднага отварям друга отметка, който си зареда сайта, а форума пак не ще. После форума започва да се зарежда без проблем, пък други страници не могат. :shock:
Не знам да се обаждам ли в БТК и има ли смисъл? Още съм в пробния период, така че искам да изчистя всички възможни проблеми още в зародиш. Ако нещо не е наред да им връщам техниката...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 90" Е30 316i
Мечтае да кара: Е30 3??

Мнение от p0wEr » 21 Яну 2009, 0:45

Аз съм на БТК АДСЛ 2048 Безкрай. Страниците зареждат и по 3-4 прозореца си отфарям и пак зарежда.Download(250кб/с) и upload(15 кб/с ако съм пуснал само 1 торрент)малко бавничко download-ва ама не спира като другите ;) До сега за 1 година и нещо ми е спирал 3-4 пъти и то заради буря и 1 кабел дет циганите го беха откраднали :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 21 Яну 2009, 11:35

Vlados написа:Някой може ли да ми обясни следния феномен: Разглеждам примерно форума и си отварям пощата в друг прозорец, обаче страницата не се зарежда. След 5 мин. пощата ми изведнъж се зарежда, все едно нищо не е било. След малко, преглеждайки пощата, отварям в друг прозорец форума, но сега той не иска да зареди. Веднага отварям друга отметка, който си зареда сайта, а форума пак не ще. После форума започва да се зарежда без проблем, пък други страници не могат. :shock:
Не знам да се обаждам ли в БТК и има ли смисъл? Още съм в пробния период, така че искам да изчистя всички възможни проблеми още в зародиш. Ако нещо не е наред да им връщам техниката...

пробвай това:

Изображение

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 21 Яну 2009, 12:05

като цяло услугата е добра... ползвам ADSL от 2 години...
има няколко кофти неща....
появи ли се проблем който не е по твоя вина звъниш на спешния телефон... чакаш минимум 10-20 мин докъто се свържеш... изневряш се като мърша... вдига ти някой... говорите говорите... 1-вите 5 минути се опитва да те обеди че проблема не е в тях... ако случайно успееш да я обедиш че проблема е в тях те свързва с техническия отдел... естествено чакаш 10-тина - 20 минути докъто се свържеш... след това и от техническия се опитват да те обедят че проблема е в твоя компютър... и все пак ти си нервен и започваш да се караш с тях и те склоняват и ти изпращат техници които установяват че проблема е бил в модема и ти го сменят :evil: :evil: :evil:

а другото кофти е че е вързан с телефонната ти сметка... ако забравиш да си платиш на време идват режат те без да те предупредят... отиваш веднага плащаш и ти казват "до 72 часа ще възстановим връзката ви" естествено по рано от 72 часа не я възстановяват....

иначе като цяло е добра услуга :winky:

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 21 Яну 2009, 21:05

Владо написа:пробвай това:

Изображение

Това съм го пробвал преди 3-4 г. и оттогава сме неразделни ;)
Изображение

с две лица
Аватар

Мнение от Vlados » 25 Яну 2009, 0:38

Дали са отворени от БТК? - http://www.vbox7.com/play:5fb84593
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 25 Яну 2009, 0:56

Vlados написа:Дали са отворени от БТК? - http://www.vbox7.com/play:5fb84593

:ahah: