ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
radio_manbg написа:еваларка петърчо... еваларка бате...![]()
Топличко ли е в вас? Скоро правил ли си окачването на колата?
А гуми лепил ли си... А джанти изправял ли си? или не чакай ... май трябваше да те питам как спиш - спокоен ли си за УТРЕ? Дестабилизация викаш ... щели да избягат инвеститорите... ама те вече не са тук бре дори тези които успяха да изтърпят администрацията и корупцията си тръгнаха че ги подгони кризата, а при криза зарязваш най-не лихвидните си проекти, най-безнадежните и ти гарантирам че такива в балгария са приоритетни за 90% от т.н. чуждестранни инвеститори...
ъъъ, какъв е този термин лихвидни? Нещо от лихва ли идва?
Още един борец за България, пишещ и името с малка буква...
radio_manbg написа:Да верно много по гениално е да свалиш правителство 1 година след като са дощли на власт нали???
вариянта да покажем сега рога на прага на криза и да спечелим е по-добър от вариянта да чакаме изборите загърнати в родопски одеяла около любимите на всички ни "МЕЧТА"...
Показвай си рогата като гласуваш на първо време...
radio_manbg написа:Не ме разбирай погрешно, но тонът ти е арогантен а начина по които се изразяваш е предизвикателен... от там и получаваш такива отговори...
Предизвикателен е е и? До сега никой не можа да каже точно какво е решението от тази криза която сме били изпаднали... Кризи пък тез къде ревете карате последни модели коли

radio_manbg написа:Ти си от чакащите - аз им викам МОЛЦИ... да се надяваме, че ще доиде по добро време.... да се надяваме, че ще се оправи живота ни... да се надяваме пък квото стане.... надеждата крепи слабия.... умиращ от глаб и студ... силнията се бори...
От кои съм аз приятелю ти изобщо няма как да знаеш, камоли да коментираш, особено не подготвен... аз съм от тея къде ви казват да гласувате, пък след това да мислите за сваляне на правителства...
radio_manbg написа:в древността е казано че най-голямото богатство е свободата - да обичаш, да имаш мнение, да си жив, да мислиш, да мечтаеш ... свободата да живееш... и след като е най голямото богатство е най-трудна за постигане.... Но ти се надай... може и теб да те огрее.... нещо амнистия туи онуи...баш тарикат.... не забравяй че покрай сухото гори и соровото.
пак изпъкваш с мисъл, сухото и "соровото"

radio_manbg написа:Аз също не смятам, че нещата би трябвало да се променят по този начин, ама алтернативи не останаха...
Има има, изчакай си спокойно изборите и тогава покажи гласност, не да ми киснете по кафетата когато има избори а после да ревете из форумите. Май, как беше, молеца си ти батка

radio_manbg написа:Абе колеги изхарчихте ли коледните премий100 лева стигнаха ли ви ? и сте на работа вече нали???!!! абе какво стана нали всички сме чеда на една родина и роби на еднакви закони... те що са по хора? че взеха премии и от по 2000 лева (това са парно+вода за една година), пък че се преработиха та още почиват ... и то в едно толкова благоприятно положение/време.
Та дай ми причина заради която да си остана в нас, а да не излеза на улицата, дай ми и причина да си трая и да чакам...
Аиде Поздрави и със Здраве
То от правителството зависи какви коледни ще ти даде шефа в частната фирма нали, а и той горкия шеф не е получил нищо

Хайде ще си говорим след 14ти, дали ще свалите правителството, или цялата работа е предизборна изненада за БСП, от бате ви бойко и европейската партия

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
cobrata_m3 написа:///peter президент
Пеше, брат, нема се оправиш... ский колко войводи и комити тука

Абе, колеги, вие в кой век живеете? Не сме нито 90-а, нито 96-а година. Много от вас вероятно идея нямат какво е ставало тогава, но ТЕЗИ времена са в миналото.
Абсолютно подкрепям колегата Петър, точно сега ни трябва дестебилизация, политическа криза, протести по улиците, размирици, озверели хора с лопати и кирки пред Парламента... Да цъфнем по новините по света, да ни видят кви сме... аборигени... И при тия весели картинки, пушеци, летящи битилки, огньове... кой нормален западняк инвеститор ще дойде в България... Нещо да прави, да открива работни места, да строи заводи, комплекси и прочие... Щото, колкото и да не ви се ще да го признаете, братлета, без Кинти от Запада сме за никъде...
Ще се сваля Правителство, това се прави интелигетно, по нормалния начин, НА ИЗБОРИ СЕ ИЗБИРАТ УПРАВЛЯВАЩИ. Изборите са скоро, просто отидете и гласувайте за когото предцените, че е достоен...
Но така, по тоя начин, ууу, аааа, не ги щеме тия... после други, ама и другите същите, и тях няма да ги щете!
Не искам да ме разбирате погрешно, на никой не му е лесно в тия времена, мен пък точно скапаната криза ме удари първо... Но не е това начина...
Хайде по друг начин да пробвам... промерно вие тук като европейци, живеещи що годе нормално, като видите по телевизията репортаж от ... де да знам... някоя далечна малка африканска страна, с някви бедни, гладни, гневни протестиращи хора по улиците... ще поискате ли да стъпите там, нещо да им помагате, да ги учите, да им давате хляб? Даже и на екскурзия няма да поискате да отидете там, нали така? Няма и да си го помислите...Там е опасно, нестабилно, кой знае какво ще ви се случи... Е, точно така гледат и на нас Развитите Държави... Хората дето раздават Парите, тези в костюмчетата, по разните там Комисии и прочие...
Може малко малоумно обяснено, ма... днеска ми е беден речника

А иначе, за купона, хахахха, и аз може да дойда на Протеста и да ви донеса червено винце, че... студ...

Последна промяна Apassionata на 07 Яну 2009, 14:33, променена общо 1 път
- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
///peter
Чакай да видя.... критикуваш ме за това което съм писъл и пак нищо което да ме накара да се замисля какви ги пишеш не виждам... да ходя да гласувам... ми аз винаги го правя и всеки път греда.... как да гласувам бре ВОЖДЕ я кажи.... ходи гласувай ... и после - тоя вие си го избрахте или пък - ако беше ходил да гласуваш нямаше така да е...
Кое ще се промени.... ми трябваше да си схванал че на по-голямата част от нас е ясно че няма да се яви феята с вълшебната пръчка да оправи работите, а по скоро ще заявим че негативизма в мисленето на хората взима връх и скоро ще ескалира до граници отдавна непознати за нашата държавица... до този момент всяка стъпка за проява на обществено мнение е била закъсняла или негласна ето това ще се промени Приятел... и пак ти казвам маниера ти на изразяване е неудачен... Продължавай в същият дух да пишеш и много хора ще сме убедени, че разковничето се крие в културата ти... Промени го и в съвсем в друга насока ще продължи дискусията.
И последно - Явяването на един такъв Протест е въпрос на лична преценка и убеденост от неговата нужда - така че никои не го карат насила.
Поздрави.
Чакай да видя.... критикуваш ме за това което съм писъл и пак нищо което да ме накара да се замисля какви ги пишеш не виждам... да ходя да гласувам... ми аз винаги го правя и всеки път греда.... как да гласувам бре ВОЖДЕ я кажи.... ходи гласувай ... и после - тоя вие си го избрахте или пък - ако беше ходил да гласуваш нямаше така да е...
Кое ще се промени.... ми трябваше да си схванал че на по-голямата част от нас е ясно че няма да се яви феята с вълшебната пръчка да оправи работите, а по скоро ще заявим че негативизма в мисленето на хората взима връх и скоро ще ескалира до граници отдавна непознати за нашата държавица... до този момент всяка стъпка за проява на обществено мнение е била закъсняла или негласна ето това ще се промени Приятел... и пак ти казвам маниера ти на изразяване е неудачен... Продължавай в същият дух да пишеш и много хора ще сме убедени, че разковничето се крие в културата ти... Промени го и в съвсем в друга насока ще продължи дискусията.
И последно - Явяването на един такъв Протест е въпрос на лична преценка и убеденост от неговата нужда - така че никои не го карат насила.
Поздрави.
Последна промяна radio_manbg на 07 Яну 2009, 14:34, променена общо 1 път

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
А те гърците кви абoригени са... лелеApassionata написа:И при тия весели картинки, пушеци, летящи битилки, огньове... кой нормален западняк инвеститор ще дойде в България... Нещо да прави, да открива работни места, да строи заводи, комплекси и прочие... Щото, колкото и да не ви се ще да го признаете, братлета, без Кинти от Запада сме за никъде...

Точно затова ще дойдат, щото е мизерия и безработицата е прекалено висока особено в по-малките градове. Така си осигурява работна ръка за без пари.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
radio_manbg написа:///peter
Поздрави.
Ти нещо много на сериозно се взе май?
Каква ми била културата... кои си ти да кажеш бе готян

Ходи си на протести, мен изобщо не ме грее, но ще мине време и ще разбереш, че за тези протести си бил просто поредната излъгана пионка...
А за гласуването, убеден съм всички гласувате...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
porostorm написа:А те гърците кви абoригени са... лелеApassionata написа:И при тия весели картинки, пушеци, летящи битилки, огньове... кой нормален западняк инвеститор ще дойде в България... Нещо да прави, да открива работни места, да строи заводи, комплекси и прочие... Щото, колкото и да не ви се ще да го признаете, братлета, без Кинти от Запада сме за никъде...
Точно затова ще дойдат, щото е мизерия и безработицата е прекалено висока особено в по-малките градове. Така си осигурява работна ръка за без пари.
Ахъ затва трябваше да минат 5-6години от последната криза, за да има някакво доверие в Европа към нас, и то пак добре че са немците и позицията ни за да ни приемат в ЕС

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Apassionata написа:cobrata_m3 написа:///peter президент
Пеше, брат, нема се оправиш... ский колко войводи и комити тука![]()
Абе, колеги, вие в кой век живеете? Не сме нито 90-а, нито 96-а година. Много от вас вероятно идея нямат какво е ставало тогава, но ТЕЗИ времена са в миналото.
Абсолютно подкрепям колегата Петър, точно сега ни трябва дестебилизация, политическа криза, протести по улиците, размирици, озверели хора с лопати и кирки пред Парламента... Да цъфнем по новините по света, да ни видят кви сме... аборигени... И при тия весели картинки, пушеци, летящи битилки, огньове... кой нормален западняк инвеститор ще дойде в България... Нещо да прави, да открива работни места, да строи заводи, комплекси и прочие... Щото, колкото и да не ви се ще да го признаете, братлета, без Кинти от Запада сме за никъде...
Ще се сваля Правителство, това се прави интелигетно, по нормалния начин, НА ИЗБОРИ СЕ ИЗБИРАТ УПРАВЛЯВАЩИ. Изборите са скоро, просто отидете и гласувайте за когото предцените, че е достоен...
Но така, по тоя начин, ууу, аааа, не ги щеме тия... после други, ама и другите същите, и тях няма да ги щете!
Не искам да ме разбирате погрешно, на никой не му е лесно в тия времена, мен пък точно скапаната криза ме удари първо... Но не е това начина...
Хайде по друг начин да пробвам... промерно вие тук като европейци, живеещи що годе нормално, като видите по телевизията репортаж от ... де да знам... някоя далечна малка африканска страна, с някви бедни, гладни, гневни протестиращи хора по улиците... ще поискате ли да стъпите там, нещо да им помагате, да ги учите, да им давате хляб? Даже и на екскурзия няма да поискате да отидете там, нали така? Няма и да си го помислите...Там е опасно, нестабилно, кой знае какво ще ви се случи... Е, точно така гледат и на нас Развитите Държави... Хората дето раздават Парите, тези в костюмчетата, по разните там Комисии и прочие...
Може малко малоумно обяснено, ма... днеска ми е беден речника![]()
А иначе, за купона, хахахха, и аз може да дойда на Протеста и да ви донеса червено винце, че... студ...
А ти пък, виж колегата ти казва, това чакат хората от Европа...
На фона на цялата ни работа сега и едни политически размирици ни трябват

Ама тука "експертите" и молец ме нарекоха, щото защитавам БСП и си седя мирно... Смешна и жалка история, по лесно манипулиран народ няма от нашия

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
porostorm написа:Е като ни приеха в ЕС положението се оправи или поне се оправя нали
п.п.: Аз гласувам.
А не се ли? Ама честно?
Хората колко милиона отпуснаха? Защо се спряха??? Да правителството е виновно за това, но ако се сваляше, то трябваше да стане много по-рано, а не типично българското след дъжд качулка...
Никой не гласува, но после всеки реве, как нямал пари, а пак казвам студентски град пълен, всеки с по 2-3 тела, ифончета ала бала...
На едно мнение сме тук, за жалост///peter написа:porostorm написа:Е като ни приеха в ЕС положението се оправи или поне се оправя нали
А не се ли? Ама честно?
Хората колко милиона отпуснаха? Защо се спряха??? Да правителството е виновно за това, но ако се сваляше, то трябваше да стане много по-рано, а не типично българското след дъжд качулка...
Никой не гласува, но после всеки реве, как нямал пари, а пак казвам студентски град пълен, всеки с по 2-3 тела, ифончета ала бала...

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
А те гърците кви абoригени са... лелеporostorm написа:

[/quote]
Гърците са същите като нас... Даже по-мърляви...Това лято имах удоволствието да им видя прехвалените Велики Курорти... Със заведния с избор от четири салати...
Но поне си пазят природата... И не строят като бесни по крайбрежието...Като Аборигените де

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
///peter написа:porostorm написа:Е като ни приеха в ЕС положението се оправи или поне се оправя нали
А не се ли? Ама честно?
Ето че можем и да сме на едно мнение... само че все още си мисля че по-добре късно отколкото никога и пак казвам че досега винаги съм гласувал и след време се съм се замислял че пак дървеният съм хванал... та след толкова разочарования - удавник за сламка е пак вариянт.
И да уточня - протести - ДА, безредици и хаос - НЕ.
Смятам че протест може да е градивно средство, докато останалото е деструктивно за което после пак ние плащаме...

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
radio_manbg написа:///peter написа:porostorm написа:Е като ни приеха в ЕС положението се оправи или поне се оправя нали
А не се ли? Ама честно?
Ето че можем и да сме на едно мнение... само че все още си мисля че по-добре късно отколкото никога и пак казвам че досега винаги съм гласувал и след време се съм се замислял че пак дървеният съм хванал... та след толкова разочарования - удавник за сламка е пак вариянт.
И да уточня - протести - ДА, безредици и хаос - НЕ.
Смятам че протест може да е градивно средство, докато останалото е деструктивно за което после пак ние плащаме...
Виждаш ли, какво става... четеш нещо и си вадиш други изводи...
Това исках да ти покажа и виж колко лесно стана, аз съм молеца и какво беше още там...

Ако погледнеш мненията ми и по другите теми за правителството, ще разбереш, че аз съм точно най-големия противник на БСП и на това управление тук, може би след СКИСА, но аз поне знам какво говоря и гледам обективно на нещата

Ти искаш протести, да покажеш на управлението, че те има, да това искам и аз, но тук ще свалят правителството... това са 2 различни неща! Още по-лошото е че всичко е дирижирано от ГЕРБ, сам виждая когато се организираха мероприятия от форуми нищо не стана... сега обаче от нищото се събраха много хора, хе как стана, късмет?
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
///peter написа:porostorm написа:Е като ни приеха в ЕС положението се оправи или поне се оправя нали
А не се ли? Ама честно?
Ти кво усети от тия милиони, и само така леко да ти кажа, че членската вноска за тъпия ЕС ни е 860 млн EU на година. А си ги сметни сам кой на кого ще плаща.
И кой ми кажете ше опраи нещо като сите са едни и същи, или последствие стават лапачи, та тетака!