Вбесяващата наглост на управляващите, крадат и ни бият...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GOGY » 16 Яну 2009, 14:10

На всеки средно интелигентен човек му е пределно ясно , че полиция и правителството деистваха под претекст , че имало бомба и те деистваха по наи елементарен , нагъл, груб и НЕЗАКОНЕН начин като и биха ВСИЧКИ хора които присъстваха на площада пред народното събрание . :evil: ТАКЪВ НАЧИН НА ДЕИСТВИЕ НА ВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ Е НЕЗАКОНЕН ! има много видео материали на които се вижда как точно деиства полицията дори и срещу тези малди мом4ета които бяха МНОГО агресивни и опотребиха физи4еска сила срещу полицията ,но това не дава право на полицията да пребива от бои гражданите на тази държава ! полицията има право да използва сила до момента в които обезвреди нарушителя . На снимките и на видео материалите се вижда перфектно как паднали хора в безпомощно състояние биват налагани с ритници и палки това е ненужно просто защото те не представляват заплаха за полицията . НА ТЕЗИ КОИТО ЗАЩИТАВАТ ПОЛИЦИЯТА И НЕИНИТЕ ДЕИСТВИЯ ИМ ПОЖЕЛАВАМ ДА ИМ ДОИДЕ НА ГОСТИ ТОЧНО ТАЗИ ПОЛИЦИЯ БЪЛГАРСКАТА И ПОСЛЕ ДА НЕ СЕ ОПЛАКВАТ ! В преките предавания по доста от новинарските телевизии се видя , че почти никаква сила и никакваи деиствия не се предприеха спрямо тези наи агресивни елементи които в продължение на близо 1:40 мин. плюха , удряха , псуваха полицаите на разтояние по малко от 2 метра ЗАЩО ?
jba jbu jbadu jmuc bajuu

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 16 Яну 2009, 15:21

///peter написа:
Diavolo написа:
///peter написа:...

Пич, от 2 дена освен бонус точки с трупане на мнения друго не направи. :kuku: Всички разбрахме, че си контра на всеки подкрепил протеста, а може би контра и срещу каквито и да са протести в страната. Щом искаш така, ОК. Я дай тогава някво конструктивно предложение как да се подобри живота в Р.България, щото не сме ти на нивото. Ние сме тъпи и особено аз :ahah: :ahah: :ahah:
Малко акъл ще дадеш ли, моля :mhihi: :mhihi: :mhihi:

:mhihi: Много се кефа на войводите тука, прочети ми стари мнения за да разбереш дали е така както си написал за "контрата", явно не си разбрал изобщо, ма да се изтъкнеш какъв ум си бил ти :mhihi:

Защо в тая шибана държава, като не можете да оборите никой, изпадате на това кой колко умен и силен бил :mhihi: Нагледах се на батки в тези теми, дето викат на другите мишки и кво беше там, вече забравих и кой ми го е писал, а в същото време си седи на топличко, както той сам се присмя на другите :mhihi:
Контра съм на такива безмислени протести, дето веднага се разбра че са платени, да не говорим колко смисъл имат след минали събития и настоящи избори...
Има организатори, нито един от тях не отиде с ясни и точни искания при които и да е депутат, никой! Пирински обяви, че приема които иска да дойде от организаторите, да кажат какво искат!!! НИКОЙ.

Студентите искали сигурност, ето получиха я имаше достатъчно полицай за да ги пазат от самите тях, сега ревнаха що имало полицай, скоро ще ревнат, че и камери ги снимат ;)

Защо продължаваш да отъждествяваш целия протест с единиците провокатори и тези които евентуално (това е само на ниво слух за момента) са взели пари за да създават безредици.
Защо омаловажаваш (или въобще не зачиташ) труда и ентусиазма на стотиците млади, образовани хора, които наистина бяха там с добри намерения?!

Пирински, кога и как го е обявил? Публично на самия протест, или в последствие в медиите? Наистина, ама наистина ли вярваш, че ако беше излязъл и беше поканил представителите да влязат, никой нямаше да се отзове? Вярваш, че хората които от близо 2 месеца се трудят за тоя протест, са отишли там само да повисят малко на студа и да си ходят? Кой ти проми мозъка?

Никой не е ревнал че е имало полицаи, ревнаха понеже полицаите ги пребиха!

Най-учтиво те моля, да спреш да изопачаваш фактите по този некоректен начин.
Понеже за мен си доста субективен, ми и интересно да разбера дали това не се дължи на полицейско/депутатско влияние около теб. Баща нещо? Трудно ми е да си го обесня иначе.

Другото което ми е интересно, наистина ли има хора които все още вярват в нашата полиция? Не се ли нагледахте на произвол и насилие от тяхна страна в много други случай, че така ги защитавате?
Не говоря за протеста в случая, а по принцип.

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 16 Яну 2009, 15:36

http://www.litclub.com/library/bg/botev ... hanata.htm

Христо Ботев

В МЕХАНАТА

Тежко, тежко! Вино дайте!
Пиян дано аз забравя
туй, що, глупци, вий не знайте
позор ли е, или слава!

Да забравя край свой роден,
бащина си мила стряха
и тез, що в мен дух свободен,
дух за борба завещаха!

Да забравя род свой беден,
гробът бащин, плачът майчин, -
тез, що залъкът наеден
грабят с благороден начин, -

грабят от народът гладен,
граби подъл чорбаджия,
за злато търговец жаден
и поп с божа литургия!

Грабете го, неразбрани!
Грабете го! Кой ви бърка?
Скоро тоя не ще да стане:
ний сме синца с чаши в ръка!

Пием, пеем буйни песни
и зъбим се на тирана;
механите са нам тесни -
крещим: "Хайде на Балкана!"

Крещим, но щом изтрезнеем,
забравяме думи, клетви,
и немеем и се смеем
пред народни свети жертви!

А тиранинът върлува
и безчести край наш роден:
коли, беси, бие, псува
и глоби народ поробен!

О, налейте! Ще да пия!
На душа ми да олекне,
чувства трезви да убия,
ръка мъжка да омекне!

Ще да пия на пук врагу,
на пук и вам, патриоти!
Аз веч нямам мило, ддраго,
а вий... вий сте идиоти!

Стихотвворението е излязло за първи път във в. "Независимост" (год. III, бр.52, 15 септ. 1873 г.). По-късно е публикувано в "Песни и стихотворения". Според спомените на съвременници било между любимите на писателя.
Tux0 Ca !
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 16 Яну 2009, 15:42

звучи ми толкова познато (не защото сме го учили на изуст), а защото все едно е писано онзи ден ;) :idea:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 16 Яну 2009, 16:31

Fking написа:Защо продължаваш да отъждествяваш целия протест с единиците провокатори и тези които евентуално (това е само на ниво слух за момента) са взели пари за да създават безредици.
Защо омаловажаваш (или въобще не зачиташ) труда и ентусиазма на стотиците млади, образовани хора, които наистина бяха там с добри намерения?!

Още от началото, беше ясно за повечето, че протеста нямаше да премине мирно. Мирен и интелигентен беше протеста на полицаите. Колкото и да ги псувате, те го направиха с ум, съответно и министъра се отнесе с известно разбиране, до колкото това зависи само от него.

Fking написа:Пирински, кога и как го е обявил? Публично на самия протест, или в последствие в медиите? Наистина, ама наистина ли вярваш, че ако беше излязъл и беше поканил представителите да влязат, никой нямаше да се отзове? Вярваш, че хората които от близо 2 месеца се трудят за тоя протест, са отишли там само да повисят малко на студа и да си ходят? Кой ти проми мозъка?

Точно на самия протест и ти да беше едва ли би излезнал ако има опасност да те разкъсат, нали? По новините го даваха, към късните часове на 14ти.

Fking написа:Никой не е ревнал че е имало полицаи, ревнаха понеже полицаите ги пребиха!

Напротив, по БТВ излезнаха със възмущение, защо има толкова полицай, това преди 14ти :)

Fking написа:Най-учтиво те моля, да спреш да изопачаваш фактите по този некоректен начин.
Понеже за мен си доста субективен, ми и интересно да разбера дали това не се дължи на полицейско/депутатско влияние около теб. Баща нещо? Трудно ми е да си го обесня иначе.

Субективен съм за кое? Полицията изпълнява заповеди, до момента в който Борисов не нареди да се прекрати митинга в качеството си на кмет на столична община, полицията седеше мирно и кротко, докато се изсипваха по тях какви ли не предмети... В момента в който беше наредено, както видя показах и клип, наредиха протестиращите да напуснат площада или ще употребят сила, никой не напусна и този митинг се превърна в незаконен. Нормално е да използват сила...
Пак казвам, можеш да прочетеш всиките ми мнения на зад, аз също съм за протест, но направен интелигентно, със всички искания и на място! Не в края на мандата на едно отиващо си правителство...
Иначе, нямам нищо общо с Полиция или Депутати :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E36 320 Coupe

Мнение от Totogada » 16 Яну 2009, 18:53

ineedmoney написа:
BMDrago написа:Не,неееее!!!Трябваше да резне една бомба да ви изтрепе всичките и после да циврите защо не са ви евакуирали от площада.

добре бе ок имало бомба....в такъв случай не трябва ли и депутатите да евакуират и да отцепят района или бомбата е само за протестиращите????

По Дарик радио вчера..някакъв от полицията,спомена,че ДеПутатите били защитени и дори да избухнала бомбата...нямало да ги нарани :roll:
Изображение
R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 16 Яну 2009, 19:12

значи и аз съм против управляващите,но не отидох на протеста,защото едно 40% от излезлите бяха,скинари,наркомани,дилъри и разни боклуци от цска,левски...а това е най-голямата измет на България, за тия кретени танкове трябва да искарат.Извинявайте, ама от какъв зор тия ще замерват автобусите,после ние трябва да ги плащаме.Било им тежко в България,на един наркоман или пък някакъв олигофрен който цял живот ходи по мачове и се бие, как трябва да му е?тоя и на луната да го пратят пак ще е пропаднал и ще е най-големият боклук.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Яну 2009, 20:46

добре де , и да падне правителството кво ?! кои ще доиде , същите гомнари ...
It`s party time !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 16 Яну 2009, 21:54

///peter написа:
Fking написа:Защо продължаваш да отъждествяваш целия протест с единиците провокатори и тези които евентуално (това е само на ниво слух за момента) са взели пари за да създават безредици.

Още от началото, беше ясно за повечето, че протеста нямаше да премине мирно. Мирен и интелигентен беше протеста на полицаите. Колкото и да ги псувате, те го направиха с ум, съответно и министъра се отнесе с известно разбиране, до колкото това зависи само от него.

Fking написа:Пирински, кога и как го е обявил? Публично на самия протест, или в последствие в медиите? Наистина, ама наистина ли вярваш, че ако беше излязъл и беше поканил представителите да влязат, никой нямаше да се отзове? Вярваш, че хората които от близо 2 месеца се трудят за тоя протест, са отишли там само да повисят малко на студа и да си ходят? Кой ти проми мозъка?

Точно на самия протест и ти да беше едва ли би излезнал ако има опасност да те разкъсат, нали? По новините го даваха, към късните часове на 14ти.

Fking написа:Никой не е ревнал че е имало полицаи, ревнаха понеже полицаите ги пребиха!

Напротив, по БТВ излезнаха със възмущение, защо има толкова полицай, това преди 14ти :)

Fking написа:Най-учтиво те моля, да спреш да изопачаваш фактите по този некоректен начин.

Субективен съм за кое? Полицията изпълнява заповеди, до момента в който Борисов не нареди да се прекрати митинга в качеството си на кмет на столична община, полицията седеше мирно и кротко, докато се изсипваха по тях какви ли не предмети... В момента в който беше наредено, както видя показах и клип, наредиха протестиращите да напуснат площада или ще употребят сила, никой не напусна и този митинг се превърна в незаконен. Нормално е да използват сила...
Пак казвам, можеш да прочетеш всиките ми мнения на зад, аз също съм за протест, но направен интелигентно, със всички искания и на място! Не в края на мандата на едно отиващо си правителство...
Иначе, нямам нищо общо с Полиция или Депутати :)

Да, знаеше се. Куките знаеха, бяха и изрично предупредени и помолени и т.н.
И въпреки, че се знаеше и им бяха посочени хората, адекватни мерки не се взеха.....

За Пирински, е като знаеш че не е излязъл, защо тогава в предния пост се възмущаваш, че никой не се е отзовал на поканата му??
Те как да минат през загражденията и полицаите?
И дори да излезе кой ще го разкъса като имаше жива стена от ченгета?

Относно предупреждението, предполагам си пропуснал коментарите на хората, че такова нещо реално не се е чуло. Са че некой го е снимал от няколко метра и на записа се чува, а мислиш че тълпата по площада дето скандира ще го чуе?
При положение, че 99% от протестиращите (50 ултраси при 5000 протест си е точно 1%) бяха мирни, дали нямаше да се мръднат за да не бъдат смазани? Кой нарочно, ще остане за да бъде пребит?

И такива размисли... :>

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 16 Яну 2009, 22:16

Evelin Cotsev написа:добре де , и да падне правителството кво ?! кои ще доиде , същите гомнари ...

въпроса е да се покаже, че на хората им пука и да дойдат същите ще знаят, че не могат да правят каквото си искат
просто да имат някакъв страх :idea:
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 16 Яну 2009, 23:33

SpUd3r написа:
Evelin Cotsev написа:добре де , и да падне правителството кво ?! кои ще доиде , същите гомнари ...

въпроса е да се покаже, че на хората им пука и да дойдат същите ще знаят, че не могат да правят каквото си искат

точно така!
Трябва да им се върне респекта към народа.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 16 Яну 2009, 23:37

Fking написа:
SpUd3r написа:

точно така!
Трябва да им се върне респекта към народа.

За това другия път вместо мирен протест - коктейли молотов, туби бензин и по-големичи камъни. Както се показва народно недоволство във Франция например.

Потребител
Аватар

Мнение от hsr » 17 Яну 2009, 9:17

ja написа:За това другия път вместо мирен протест - коктейли молотов, туби бензин и по-големичи камъни. Както се показва народно недоволство във Франция например.

Незнам дали го мислиш сериозно, но за съжаление си прав в известна степен с мирни протести нищо няма да се постигне :(
К'во им пука на тези вътре, че някой отвън протестира, след като знаят че далаверките им си вървят и могат да се измъкнат безнаказано?
MatriX_Fucked написа:Кофтито е, че във форума има и бая народ - сектанти. Сектанта, другари, признава само неговото виждане, отрича всичко друго! Сектанта е човек, готов да признае, че Е36 316i е по-спортна кола от примерно Ланча Делта Интеграле, щот видиш ли, Ланчата е сглобено от италиански цигани с по една парализирана ръка. Това са хора, отричащи цялото италианско спортно наследство! От 131-та титли в моторния спорт на Алфа Ромео, до Италианското спупер спортно наследство! Това са хора, за който 1993-та година не фигурира в календара им (Годината в която 155-цата триумфира в DTM).
Това са хора, носещи ми вода от 99 кладенца, само и само да докажат, че БМВ са спортна марка!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 17 Яну 2009, 10:59

hsr написа:
ja написа:За това другия път вместо мирен протест - коктейли молотов, туби бензин и по-големичи камъни. Както се показва народно недоволство във Франция например.

Незнам дали го мислиш сериозно, но за съжаление си прав в известна степен с мирни протести нищо няма да се постигне :(
К'во им пука на тези вътре, че някой отвън протестира, след като знаят че далаверките им си вървят и могат да се измъкнат безнаказано?

Вече незнам какво да мисля да ти кажа честно. Все повече ми се струва, че проблема не е в парламента...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 17 Яну 2009, 15:27

ineedmoney написа:
///peter написа:Колко си прав!
Трябва младежите на България да бъдат поощрявани!
Когато започнаха да показват начина си на мислене:

Изображение

Изображение

Изображение

Полицайте трябваше да ги приемат със усмивка, та това са децата на България, наистина съвсем нормално човешко поведение, на разумни младежи, които имат акъл и ще правят промените в България.
Каква варварщина от страна на полицайте, не мога да си обясня тези ходове от тяхна страна, да шарат с палкте, щото хвърлят срещу тях метални огради, сигнални ракети и бомби...
Как постъпват така с горките деца...

Чудя се само в коя нормална страна, посягайки на полицай се отърваваш с 2 шута и 24часа в районното? :roll:

ТОВА НЕ СМЕ НИЕ БЕ СМЕШНИК! ТОВА СА НАРКОМАНИ И БОКЛУЦИ БЕЗ БЪДЕЩЕ!!!!!!!!

Айде без квалификации :winky: Протестът се опорочи а самата развръзка си беше очаквана :!: Какво очаквате в такава ситуация от полиция и жандармерия?!
Никой не мое ма връне на селу!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата