Кое ви привлече в автомобилите БМВ?
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш

'99-та година - Първият ми учебен ден

На тази снимка е доста по-хубава от сега

M - The most powerful letter in the world
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Бях в София в една автокъща и търсех кола. Когато ми отвори предния капак и видях двигателя занемях. Когато му чух звука, останах безмълвен. А когато влязох в купето и се влюбих в тази кола. Върнах се в Стара Загора и си купих BMW
- schmitz_batko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 324td touring
- Мечтае да кара: е30 М3
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Когато бях малко невинно детенце,един ден баща ми ми подаза една Е34ка и каза че ще си купим такава.Секи ден си мислех за нея в продължение на две три години,тогава в главата ми се зароди идеята,че БМВ е нещо повече от другите.
Когато наща ми купи Е34 се возихме една седмица без да слизаме,от тогава бащами си купува само БМВ,това е някаква семеина традиция.........
Когато наща ми купи Е34 се возихме една седмица без да слизаме,от тогава бащами си купува само БМВ,това е някаква семеина традиция.........

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
просто често карам голф / астра комби / всяка такива дрънгели ... като се кача на е36-ткаа ми се1 се качвам в ферари за годината си тази кола е 3-4 поколения напред пред другите си връсници просто .. БМВ-то си е БМВ

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
:)
Като малък получих подарък от баща ми количка МАЧБОКС БМВ Е30 та от тогава се почна.................... при първата възможност да си купя сам кола без някои /баща ми /да ми казва каква да е, избора бе е36 м40б16 - велик автомобил 

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Привлече ме не,а направо ме накара да се влюбя уникалното съчетание от комфорт,динамика,дизайн,ергономия и не на последно място инженерно майсторство във всичко!
Преди това съм притежавал и Голф GTD и Мерцедеси 2 броя и дори Форд Гренада 2,8 GL A /който знае що за машина е това/ и когато седнах за първи път в Е30 324тд,на колега,слезох вече БМВ фен
Технологично толкова са напред от БМВ,че нямам думи,само Бънгал да не се беше раждал... :mha:
Преди това съм притежавал и Голф GTD и Мерцедеси 2 броя и дори Форд Гренада 2,8 GL A /който знае що за машина е това/ и когато седнах за първи път в Е30 324тд,на колега,слезох вече БМВ фен

Технологично толкова са напред от БМВ,че нямам думи,само Бънгал да не се беше раждал... :mha:
- SLav_Bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото набара....
- Мечтае да кара: BMW e**
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4