ИЗМАМА - издирва се!
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
///peter написа:SKISA написа:панаира ще е ненужен в мига ,в който днес колежката напише ,че си е получила парите....!!!
както четеме не е вчера денят за връщането ,а си го търси от миналата седмица...!! а и като не ти дигат телефона - ясно ,че нещо не е наред.
най-добре ще стане ако върне парите ,ма днес -не некога,извини се за закъснението,тя му се извини за разправията и всички се прегърнат щастливи.....!!!
дотогава аз ще съм щастливия ,че премислих и не му дадох като търсеше заем,а и той ще е щастливият ,че не съм му дал.....!!!
Стига с тея заплахи ве
никой не плашиме-човека не е взел.
аз не съм лихвар и щях да му дам без каквато и да е лихва сумата-беше по-голяма,просто не го познавам човека и залога ,който предлагаше нямаше как да се провери бързо....!!!
върне ли парите-не виждам къв е проблема да се разберат....!!!
и друг път да не закъснява....

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Добре ама поне като ще закъснява може да вдигне един телефон и да каже, така и така тов астане ще ги върна едиси кога. А не да не си вдига телефона, и да до някаде колежката е подходила наивно и на доверие да даде толкова пари. Но не всички са чесни и почтени за тва се прави един договор при нотариус после да можеш да го гониш...
Последна промяна Kregec на 27 Яну 2009, 14:50, променена общо 1 път
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
за тебе 700лв толкова много ли саKregec написа:Добре ама поне като ще закъснява може да вдигне един телефон и да каже, така и така тов астане ще ги върна едиси кога. А не да не си вдига телефона, и да до някаде колежката е подходила наивно и на доверие да даде толкова пари. Но не всички са чесни и почтени за тжа се пражи един догожор при нотариус после да можеш да го гониш...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
SKISA написа:///peter написа:SKISA написа:панаира ще е ненужен в мига ,в който днес колежката напише ,че си е получила парите....!!!
както четеме не е вчера денят за връщането ,а си го търси от миналата седмица...!! а и като не ти дигат телефона - ясно ,че нещо не е наред.
най-добре ще стане ако върне парите ,ма днес -не некога,извини се за закъснението,тя му се извини за разправията и всички се прегърнат щастливи.....!!!
дотогава аз ще съм щастливия ,че премислих и не му дадох като търсеше заем,а и той ще е щастливият ,че не съм му дал.....!!!
Стига с тея заплахи ве
никой не плашиме-човека не е взел.
аз не съм лихвар и щях да му дам без каквато и да е лихва сумата-беше по-голяма,просто не го познавам човека и залога ,който предлагаше нямаше как да се провери бързо....!!!
върне ли парите-не виждам къв е проблема да се разберат....!!!
и друг път да не закъснява....
Не, залози и тн заеби ти, търговския закон би уредил едно такова закъснение много лесно. Всички пищят колко зле била страната ни, ама никой не се сеща да чете...

За колегите дето ще дават заеми ще им постна една запис на заповед:
- Код: Избери целия код
ЗАПИС НА ЗАПОВЕД
За сумата от …………… /…………………………………………/. Място на издаване: гр. София ул. …………………………, № ……, ет…., ап……. Дата на издаване: …………...2009г. /………………………………………. две хиляди и девета година/. Място на плащане: гр. София ул. …………………………, № ……, ет…., ап……. Падеж: ……...2009г. /………………………….. две хиляди и девета година/. Издател: …………………………………. с ЕГН………………………………. и л.карта №…………………………., изд. На…………..г. от МВР-…………………., жив. в гр.София, гр. София ул. …………………………, № ……, ет…., ап……., ще заплатя срещу представянето на настоящия запис на заповед сумата от …………… /…………………………………………/. на ремитента ……………………………………. с ЕГН……………. и л. к. №…………………, изд. на ………………….г. от МВР- ……………...
Издател:....................................
И като не ти заплати на този ден, отиваш в съда и си искаш парата и неустойките за това, делото не се точи със месеци споко

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
bavareca_86 написа:за тебе 700лв толкова много ли саKregec написа:Добре ама поне като ще закъснява може да вдигне един телефон и да каже, така и така тов астане ще ги върна едиси кога. А не да не си вдига телефона, и да до някаде колежката е подходила наивно и на доверие да даде толкова пари. Но не всички са чесни и почтени за тжа се пражи един догожор при нотариус после да можеш да го гониш...,някой е изтрил мненията от в4ера,след като ми званяха няколко 4овека да ми кажат какво се слу4ва им казах веднага да ми напишат другия номер в темата,по простата при4ина 4е телефона който тя има не беше в мен.Телефоните ми ги има на доста места в форума,ако бях мошенник нямаше да се занимавам за некви пикливи 700лв,а щях да гледам да прецакам някой за доста по голяма сума
Бате не ми се взима никоя страна на спора но 700 лева е една средна месечна заплата, и са доста пари някои семейства се издържат с доста по малко. Така че аз спирам до тук оправяйте се двамата и по принцип като закасняваш е редно да звънеш да кажеш така е корекно. Аз не те познавам и не съм казал че си мошенник!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
да допълня кам Петер:аз така сам си полу4авал пари за около 30-40 дена
само 4е идва един момент в който ако длъжникът няма нищо на негово име,запо4ват да му се ударжат пари от заплата секи месец до издалжаване на сумата,оба4е когато не работи става друга ситуацията и му се налага даржавна лихва която не сам сигурен с какъв процент е
Явно Петер е запознат нека да каже

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
bavareca_86 написа:да допълня кам Петер:аз така сам си полу4авал пари за около 30-40 денасамо 4е идва един момент в който ако длъжникът няма нищо на негово име,запо4ват да му се ударжат пари от заплата секи месец до издалжаване на сумата,оба4е когато не работи става друга ситуацията и му се налага даржавна лихва която не сам сигурен с какъв процент е
![]()
ОПЛ за периода + 10 пункта това е годишната

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Първо едно благодарствено слово към Иво, който ми изтри първите постове (като че ли само мойте)... нема значение..
Та, според мене тая тема трябва да се заключи - защото верно е обърната на махленски мегдан. Освен това, едва ли някой от вас е присъствал по време на уговарянето на "сделката", за да съди сега кой крив кой прав
. Пак казвам (като в 1 от изтритите ми постове
) - не защитавам ничия страна, но е крайно тъпанарско да се обвинява някой така - написах и тогава - може нещо да се е случило, знае ли човек. Отделно както някой каза - Йолита, ти да не си малка та така раздаваш пари напред-назад на непознати
не разбрах ти ли си най-големата "баровка"
ми прецени малко ситуацията !
М, относно бавареца86 - некоректно е от негова страна, да. Некоректно не само към нея, но и към Юбчо, и към други както разбрах...и най-малкото, което им дължи е извинение.
В крайна сметка си мисля, че ако той наистина е точен човек, след тая тема и цялата тая врява ще се издължи на всички - може и не веднага - след месец-2... не знам!?
Може да се случи на всеки - не съдете неоснователно или с "хипотетични" доводи и не правете прибързани заключения
\/
Та, според мене тая тема трябва да се заключи - защото верно е обърната на махленски мегдан. Освен това, едва ли някой от вас е присъствал по време на уговарянето на "сделката", за да съди сега кой крив кой прав

М, относно бавареца86 - некоректно е от негова страна, да. Некоректно не само към нея, но и към Юбчо, и към други както разбрах...и най-малкото, което им дължи е извинение.
В крайна сметка си мисля, че ако той наистина е точен човек, след тая тема и цялата тая врява ще се издължи на всички - може и не веднага - след месец-2... не знам!?
Може да се случи на всеки - не съдете неоснователно или с "хипотетични" доводи и не правете прибързани заключения

\/
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Може би аз грешно го разбирам живота, ама ако бях на мястото на bavareca_86, щеше да ми е неудобно да пиша в тази тема...поне докато не върна парите на всички.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
единственото което ми е неудобно е,4е ме злепоставиха,а защо да не пиша,да се крия като мишка ли и да ме опюват тука.обясних защо така се е полу4ило и незнам защо продалжава да се коментира,едва ли си4ки сте милионери и никога не сте изпадали в подобна ситуацияsomeone написа:Може би аз грешно го разбирам живота, ама ако бях на мястото на bavareca_86, щеше да ми е неудобно да пиша в тази тема...поне докато не върна парите на всички.
Айде сас здраве
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
bavareca_86 написа:абе 4овек,уговорката беше за в4ера ве4ерта да и варна парите,пак не 4етеш,тва 4е тя звани по рано не зна4и 4е по-рано е трябвало да и ги варна,про4ети и парвия постSKISA написа:панаира ще е ненужен в мига ,в който днес колежката напише ,че си е получила парите....!!!
а па тва със записа на заповед -кат онема нищо тоя ,дето е взел и не работи никъде на договор ше си го носите тоя запис да се бършете с него....!!!
А на Любо парите не висят ли от миналата година и не трябва ли той да прецени дали сумата е минимална, а не ти!? Айде за нея ако й ги върнеш днес - ОК, въпреки, че според мен е трябвало да й се ибадиш вчера ако не си имал възможност, а не тя да те търси 1000 пъти

bavareca_86 написа:единственото което ми е неудобно е,4е ме злепоставиха,а защо да не пиша,да се крия като мишка ли и да ме опюват тука.обясних защо така се е полу4ило и незнам защо продалжава да се коментира,едва ли си4ки сте милионери и никога не сте изпадали в подобна ситуацияsomeone написа:Може би аз грешно го разбирам живота, ама ако бях на мястото на bavareca_86, щеше да ми е неудобно да пиша в тази тема...поне докато не върна парите на всички.
Айде сас здраве
Няма проблеми, са ше ошамариш още някой чичка на бензиностанцията докато се въртите и после пак ше си най-големиО

In Ban We Trust!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....