ИЗМАМА - издирва се!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 27 Яну 2009, 14:44

///peter написа:
SKISA написа:панаира ще е ненужен в мига ,в който днес колежката напише ,че си е получила парите....!!!
както четеме не е вчера денят за връщането ,а си го търси от миналата седмица...!! а и като не ти дигат телефона - ясно ,че нещо не е наред.
най-добре ще стане ако върне парите ,ма днес -не некога,извини се за закъснението,тя му се извини за разправията и всички се прегърнат щастливи.....!!!
дотогава аз ще съм щастливия ,че премислих и не му дадох като търсеше заем,а и той ще е щастливият ,че не съм му дал.....!!!

Стига с тея заплахи ве :lol:

никой не плашиме-човека не е взел.
аз не съм лихвар и щях да му дам без каквато и да е лихва сумата-беше по-голяма,просто не го познавам човека и залога ,който предлагаше нямаше как да се провери бързо....!!!
върне ли парите-не виждам къв е проблема да се разберат....!!!
и друг път да не закъснява.... ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 27 Яну 2009, 14:45

Добре ама поне като ще закъснява може да вдигне един телефон и да каже, така и така тов астане ще ги върна едиси кога. А не да не си вдига телефона, и да до някаде колежката е подходила наивно и на доверие да даде толкова пари. Но не всички са чесни и почтени за тва се прави един договор при нотариус после да можеш да го гониш...
Последна промяна Kregec на 27 Яну 2009, 14:50, променена общо 1 път
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 27 Яну 2009, 14:49

Kregec написа:Добре ама поне като ще закъснява може да вдигне един телефон и да каже, така и така тов астане ще ги върна едиси кога. А не да не си вдига телефона, и да до някаде колежката е подходила наивно и на доверие да даде толкова пари. Но не всички са чесни и почтени за тжа се пражи един догожор при нотариус после да можеш да го гониш...
за тебе 700лв толкова много ли са :shock: ,някой е изтрил мненията от в4ера,след като ми званяха няколко 4овека да ми кажат какво се слу4ва им казах веднага да ми напишат другия номер в темата,по простата при4ина 4е телефона който тя има не беше в мен.Телефоните ми ги има на доста места в форума,ако бях мошенник нямаше да се занимавам за некви пикливи 700лв,а щях да гледам да прецакам някой за доста по голяма сума ;)
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Яну 2009, 14:51

SKISA написа:
///peter написа:
SKISA написа:панаира ще е ненужен в мига ,в който днес колежката напише ,че си е получила парите....!!!
както четеме не е вчера денят за връщането ,а си го търси от миналата седмица...!! а и като не ти дигат телефона - ясно ,че нещо не е наред.
най-добре ще стане ако върне парите ,ма днес -не некога,извини се за закъснението,тя му се извини за разправията и всички се прегърнат щастливи.....!!!
дотогава аз ще съм щастливия ,че премислих и не му дадох като търсеше заем,а и той ще е щастливият ,че не съм му дал.....!!!

Стига с тея заплахи ве :lol:

никой не плашиме-човека не е взел.
аз не съм лихвар и щях да му дам без каквато и да е лихва сумата-беше по-голяма,просто не го познавам човека и залога ,който предлагаше нямаше как да се провери бързо....!!!
върне ли парите-не виждам къв е проблема да се разберат....!!!
и друг път да не закъснява.... ;)

Не, залози и тн заеби ти, търговския закон би уредил едно такова закъснение много лесно. Всички пищят колко зле била страната ни, ама никой не се сеща да чете... :)
За колегите дето ще дават заеми ще им постна една запис на заповед:

Код: Избери целия код
ЗАПИС НА ЗАПОВЕД

За сумата от …………… /…………………………………………/. Място на издаване: гр. София ул. …………………………, № ……, ет…., ап……. Дата на издаване: …………...2009г. /………………………………………. две хиляди и девета година/. Място на плащане: гр. София ул. …………………………, № ……, ет…., ап……. Падеж: ……...2009г. /………………………….. две хиляди и девета година/. Издател: …………………………………. с ЕГН………………………………. и л.карта №…………………………., изд. На…………..г. от МВР-…………………., жив. в гр.София, гр. София ул. …………………………, № ……, ет…., ап……., ще заплатя срещу представянето на настоящия запис на заповед сумата от …………… /…………………………………………/. на ремитента ……………………………………. с ЕГН……………. и л. к. №…………………, изд. на ………………….г. от МВР- ……………...

Издател:....................................

И като не ти заплати на този ден, отиваш в съда и си искаш парата и неустойките за това, делото не се точи със месеци споко :)

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 27 Яну 2009, 14:53

bavareca_86 написа:
Kregec написа:Добре ама поне като ще закъснява може да вдигне един телефон и да каже, така и така тов астане ще ги върна едиси кога. А не да не си вдига телефона, и да до някаде колежката е подходила наивно и на доверие да даде толкова пари. Но не всички са чесни и почтени за тжа се пражи един догожор при нотариус после да можеш да го гониш...
за тебе 700лв толкова много ли са :shock: ,някой е изтрил мненията от в4ера,след като ми званяха няколко 4овека да ми кажат какво се слу4ва им казах веднага да ми напишат другия номер в темата,по простата при4ина 4е телефона който тя има не беше в мен.Телефоните ми ги има на доста места в форума,ако бях мошенник нямаше да се занимавам за некви пикливи 700лв,а щях да гледам да прецакам някой за доста по голяма сума ;)

Бате не ми се взима никоя страна на спора но 700 лева е една средна месечна заплата, и са доста пари някои семейства се издържат с доста по малко. Така че аз спирам до тук оправяйте се двамата и по принцип като закасняваш е редно да звънеш да кажеш така е корекно. Аз не те познавам и не съм казал че си мошенник!
Изображение

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 27 Яну 2009, 14:56

да допълня кам Петер:аз така сам си полу4авал пари за около 30-40 дена ;) само 4е идва един момент в който ако длъжникът няма нищо на негово име,запо4ват да му се ударжат пари от заплата секи месец до издалжаване на сумата,оба4е когато не работи става друга ситуацията и му се налага даржавна лихва която не сам сигурен с какъв процент е ;)
Явно Петер е запознат нека да каже
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Hugo Boss » 27 Яну 2009, 14:57

Попринцип съм на правилото които търси пари, тои търси и да ги връща. Аз като взема пари, не чакам човека да си ги потърси, а в първия удобен момент си ги връщам. Както и не обичам да търся когато съм дал, което е в повечето случай. Стигне ли се до там да почна да си ги търся, лошо...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Яну 2009, 14:57

bavareca_86 написа:да допълня кам Петер:аз така сам си полу4авал пари за около 30-40 дена ;) само 4е идва един момент в който ако длъжникът няма нищо на негово име,запо4ват да му се ударжат пари от заплата секи месец до издалжаване на сумата,оба4е когато не работи става друга ситуацията и му се налага даржавна лихва която не сам сигурен с какъв процент е ;)
Явно Петер е запознат нека да каже

ОПЛ за периода + 10 пункта това е годишната :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 27 Яну 2009, 14:59

Първо едно благодарствено слово към Иво, който ми изтри първите постове (като че ли само мойте)... нема значение..

Та, според мене тая тема трябва да се заключи - защото верно е обърната на махленски мегдан. Освен това, едва ли някой от вас е присъствал по време на уговарянето на "сделката", за да съди сега кой крив кой прав :idea: . Пак казвам (като в 1 от изтритите ми постове :!: ) - не защитавам ничия страна, но е крайно тъпанарско да се обвинява някой така - написах и тогава - може нещо да се е случило, знае ли човек. Отделно както някой каза - Йолита, ти да не си малка та така раздаваш пари напред-назад на непознати :) не разбрах ти ли си най-големата "баровка" :lol: ми прецени малко ситуацията !
М, относно бавареца86 - некоректно е от негова страна, да. Некоректно не само към нея, но и към Юбчо, и към други както разбрах...и най-малкото, което им дължи е извинение.

В крайна сметка си мисля, че ако той наистина е точен човек, след тая тема и цялата тая врява ще се издължи на всички - може и не веднага - след месец-2... не знам!?
Може да се случи на всеки - не съдете неоснователно или с "хипотетични" доводи и не правете прибързани заключения :)

\/
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 27 Яну 2009, 14:59

Може би аз грешно го разбирам живота, ама ако бях на мястото на bavareca_86, щеше да ми е неудобно да пиша в тази тема...поне докато не върна парите на всички.

Ох, на баба!
Аватар

Мнение от bavareca_86 » 27 Яну 2009, 15:04

someone написа:Може би аз грешно го разбирам живота, ама ако бях на мястото на bavareca_86, щеше да ми е неудобно да пиша в тази тема...поне докато не върна парите на всички.
единственото което ми е неудобно е,4е ме злепоставиха,а защо да не пиша,да се крия като мишка ли и да ме опюват тука.обясних защо така се е полу4ило и незнам защо продалжава да се коментира,едва ли си4ки сте милионери и никога не сте изпадали в подобна ситуация
Айде сас здраве

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 27 Яну 2009, 15:05

bavareca_86 написа:
а па тва със записа на заповед -кат онема нищо тоя ,дето е взел и не работи никъде на договор ше си го носите тоя запис да се бършете с него....!!!
абе 4овек,уговорката беше за в4ера ве4ерта да и варна парите,пак не 4етеш,тва 4е тя звани по рано не зна4и 4е по-рано е трябвало да и ги варна,про4ети и парвия пост

А на Любо парите не висят ли от миналата година и не трябва ли той да прецени дали сумата е минимална, а не ти!? Айде за нея ако й ги върнеш днес - ОК, въпреки, че според мен е трябвало да й се ибадиш вчера ако не си имал възможност, а не тя да те търси 1000 пъти ;)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 27 Яну 2009, 15:07

bavareca_86 написа:
someone написа:Може би аз грешно го разбирам живота, ама ако бях на мястото на bavareca_86, щеше да ми е неудобно да пиша в тази тема...поне докато не върна парите на всички.
единственото което ми е неудобно е,4е ме злепоставиха,а защо да не пиша,да се крия като мишка ли и да ме опюват тука.обясних защо така се е полу4ило и незнам защо продалжава да се коментира,едва ли си4ки сте милионери и никога не сте изпадали в подобна ситуация
Айде сас здраве

Няма проблеми, са ше ошамариш още някой чичка на бензиностанцията докато се въртите и после пак ше си най-големиО :idea:
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 27 Яну 2009, 15:07

Това не е мъжка постъпка :!:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 27 Яну 2009, 15:07

Ееееееееееееее, грозна работа...... :confused: :confused: :confused:
Всеки от двамата, а и от нас си е направил изводите, сложил си е обичка на ухото.......
Ще ни се смеят....в тоя форум сме да си помагаме за всичко, когато можем!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата