Как се преживява такава любов, колеги?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 29 Яну 2009, 23:22

Наистина най-правилното е да се разсееш излизай забавлявай се ... с приятели... все ще мернеш някоя с красиви сини очи и като ти се усмихне и глей как всичко ти минало :) :P
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e30 320i

RE

Мнение от KEVIN-30 » 30 Яну 2009, 1:10

Про4етох ти темата колега и бегло отговорите по нея.
С моя житейски опит кратък съвет:
Горе главата,несе затваряй в себе си,неигнорирай всички близки около теб.Точно сега ти имаш нужда от тях.
И за ФИНАЛ се замисли по последното ми изречени:ПОЧИНИ СИ МАЛКО,ОГЛЕДАЙ СЕ ОКОЛО ТЕБ И ВИЖ СЛУЧАЙНО ДАЛИ НЯКОЕ МОМИЧЕ НЕТЕ ЗАГЛЕЖДА СЪС СИМПАТИЙ И ПРОЯВЯВА ИНТЕРЕС КЪМ ТЕБ,И Е ПЛАХО ДАГИ СПОДЕЛИ С ТЕБ.
Може би е новата ЛЪБОВ,дай и шанс
Изображение

master of the force
Аватар

Re: Как се преживява такава любов, колеги?

Мнение от alx » 30 Яну 2009, 1:17

AIWERA написа:...

..... :idea: знаеш ли колко още такива любови ще имаш?

вода под моста. загърбваш и продължаваш. ако струваш- времето работи за тебе. ако не струваш- никой няма да те спаси. най-малкото един автомобилен форум.
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

Мнение от JENATA NA 6EFA » 30 Яну 2009, 1:51

така е 4ове4е "4овек,оценява не6то,коГато го изгуби"! за съжаление е то4но така! :!: :!: :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Re: Как се преживява такава любов, колеги?

Мнение от Vasko » 30 Яну 2009, 3:02

AIWERA написа:За любов става дума... казвам го от началото, че който не се интересува да не чете.
Преди 5 години и половина срещнах момиче, което буквално в първия миг осъзнах, че обичам, както и тя мен. За една вечер излизахме и се разбрахме за среща, но тя не дойде и не се видяхме до след точно 1 година. Видяхме се, тя каза, че е била възпрепятствана просто и никакъв шанс не е имало да дойде, казахме си и двамата, че не сме спирали да мислим един за друг през цялото време, въпреки, че сме се познавали само ден. Изкарахме 2 години като и на двамата ни беше първото влюбване и просто не знаехме кое е редно в отношенията и кое не, но въпреки всичко се обичахме повече от всичко на света. Последния месец преди да се разделим станаха поредица от неща, които сега осъзнах че са били простички недоразумения и се разделихме. Тя опитваше да се свърже с мен месеци след това, но аз бях наранен, обеден бях, че тя не ме обича и ми е изневерявала и не исках и да чуя гласа й.
... не съм спирал да мисля за нея не ден, ами и час дори... Преди 2-3 месеца разбрах, че наистина всичко е било недоразумение и не можех да осмисля, че съм бил толкова глупав и не съм искал да я чуя дори. Осъзнах, че съм я обичал последните 5 години и нещо непрекъснато откакто сме се видяли буквално. Тя винаги е била съвършена за мен, но мислех, че не ме обичала и за това не исках да я чуя - за да я преживея, но не успях така или иначе. Потърсих я, обясних й и тя ме разбра, съгласна е че всичко е било недоразумение и не се сърди... Има сериозен приятел обаче, който обича колкото обичала мен по думите й.
Обичам това момиче от 5 години и половина без да спирам. Няма нищо, с което тя да ме е наранила освен скапаното недоразумение... Само аз съм виновен, че не се чух с нея и не я изслушах.
Пробвах всичко, което можах, но тя е лоялна към приятеля си както е била към мен и дори не смята, че е редно да говорим повече - все пак няма да му е приятно тя да поддържа връзки с бившето и единствено гадже.
Ако беше някаква прищявка да кажа че е била временна и ще мине... но момиче, което съм обичал повече от 5 години еднакво силно през цялото време как да преживея? Не зная как да преживея всъщност това, че съм я загубил заради собствената си глупост и нищо друго!
Едно е да загубиш любов, заради неразбирателство или проблеми, но да не е имало причина и да го осъзная толкова късно......
В такъв шок съм, че ми е трудно да рева дори. Не мога и да спя от месец, в нещо като полу-будно състояние изпадам.
Е, колеги, как и колко време се преживява такова нещо?

Колега, всеки е минал по този път - при кого са били 3 години при кого 5 ... Малко са тези които наистина се женят за първата си любов. Просто защото тогава все още повечето от нас не знаят какво искат от живота и от човека до себе си - нямат ясно изградени критерии за оценка ,а когато се стигне до раздялата най-лесно е да се оправдаеш с някаква причина ...
Само едно искам да ти кажа- колкото повече момичета опознаеш , с колкото повече характери се сблъскаш толкова по-добре..Те в днешно време повечето момичета уж са с теб и те обичат ,а изкушенията около тях са големи и ако нямат достатъчно разум като нищо може и да зарежат даже и семейството и да хукне по друг.Ей-сега има и разни сайтове за запознанства и организиране на разни чат-срещи и купони за запознанства и не знам си какво още ..Днешната младеж толкова са улеснени при комуникацията си с противоположният пол ,че е смешно и абсурдно да се твърди , че не можеш да откриеш друго момиче със сходни на твоите интереси .Тъй че сега при следващата си връзка ще бъдеш по-осторожен и много внимателен . Мога още много да изпиша по тази тема. И аз в момента се опитвам да затворя една страничка от моето минало, прекратил съм една връзка на която възлагах много - имахме дори заедно цели да създадем семейство и т.н. ,но съдбата реши друго ...След Нова година си казах ,че независимо колко е трудно , но трябва да се опитам да продължа напред и никога да не се връщам назад още повече, че аз бях този който сложи края на връзката .Просто с времето разбеах ,че мойте критерии въобще не са сходни с нейните, доприните ни точки се разминават и куп на пръв поглед незначителни нещица ,които като го започнат да се натрупват и се стига до проблемите...
Спомени -да -има го това нещо - няма как да бъдат забравени толкова хубави моменти прекарани с този човек , но тях ги оставям там заключени в някое кътче от моето съзнание и наистина продължавам напред.... А иначе сега излизай повече с приятели и не оставяй самичък вечер - тогава е най-трудно когато всички се приберат при някого ,а ти оставяш сам... Трябва да се забавляваш ,но недей непременно да се хвърляш в друга връзка за да притъпиш предишната .Не се хаби - не си струва, защото след време ще съжаляваш ! Просто се опитай да вкараш енергията си в други полезни неща като работа и т.н. можеш дори да направиш нещо което много дълго си го отлагал...Смени си дори ако трябва амплоато - прическа , дрехи и т.н. И най-важното всяка сутрин като излизаш се поглеждай в огледалото и се усмихвай ..И наистина недей се хвърля веднага в друга връзка .Ако ще излизаш с друго момиче не отивай на срещата с нагласата ,че непременно трябва да се случи нещо между вас нито пък ,че ако не е тя няма коя друга да е ..Просто давай спокойно нещата и полека ..Повярвай ми ще срещнеш друга любов , но ти наистина трябва да си готов за тази друга любов - за това друго момиче -да си изчистил сърцето си , душата си , мислите си и никога не сравнявай новото с предишната си.... Повярвай ми - тепърва ти предстоят толкова хубави мигове и моменти в живота ти ... Успех !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 30 Яну 2009, 4:26

като продължение на поста на синеокия бих добавил да се занимаваш с хобито си , много помага да не мислиш за въпросният човек.
Аз от толкова разочарования съм правил какви ли не неща - например имам си доволно голяма колекция от макети на самолети. Сега си имам кола която също ми е и хоби, което развивам с всеки изминал ден.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 30 Яну 2009, 5:02

Абе темата добре...ама извинявам се за спама ама този форум не е Море от Любов :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 30 Яну 2009, 10:51

Признавам че не прочетох какво са писали колегите преди мен - не мисля че и трябва за да дам мнение от личният си опит ... Колега всеки е минал по този път а които не е му предстои - за съжаление или за радост е така. Всичко след това е въпрос на нагласа.
Аз лично смятам че най съкровенната любов е именно да мислиш само най-доброто на човека които притежава сърцето ти - дори и най-доброто да те изключва като опция. В крайна сметка живота продължава, времето минава и си даваш сметка че пътеките си вървят пък може и да се пресекът пак някъде... Аз лично осъзнах след една такава моя раздяла преди вече 5 години (след 3 год. връзка) че съм станал по силен човек и че поне в моя случаяй е било за мое добро, нещо което не осъзнавах 2-3 месеца след като се разделихме с девоиката. Сега съм щастлив че така се е случило защото се срещнах с доста други момичета (на които обърнах "специално" внимание :lol: ). Времето наистина лекува и поне аз вярвам че "всяко зло за добро" и "когато губиш, незнаеш какво всъщност печелиш".
Поздрави.
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 30 Яну 2009, 11:02

Както сам виждш, тя вече е започнала нов живот - има си приятел т.е те е забравила млко или много. /Може да звучи грубо, ама е така/
Докато си имал надежда, че всичко е могло да се оправи, си се чувствал добре, ама само с надежда не може да се живее!!!
Отърси се от това, излизай, забавлявай се, направи така, че това момиче да не се появява в мислите ти....трудно е, но ако си готов за едно ново начало....ще имаш чувството, че си се родил отново.

Успех оттук нататък в живота! :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: и си свирка

Мнение от AIWERA » 30 Яну 2009, 20:23

Ще ви кажа какво беше въпросното недоразумение, че не обичам да говоря с медомлъвки, пък и толкова хора ми влязохте в положението и заслужавате да знаете всичко.
Сестра й на мойта е по-голяма от нея и си имаше тогава приятел повече от 4 години (повтарям - ЧЕТИРИ години!). Приятеля й беше изключително свястно момче, възпитан, скромен, интелигентен, че и висок и строен, с магистратура от техническия. Искаха да се женят дори. Та сестра й на мойта се запознава с някакво синче на министър, който я харесва и я кани на някакъв прием на президента да му е дама. И тая си зарязва приятеля и се готви за приема същата вечер. В тях съм по това време и гледам сестра й в какъв възторг е, че ще ходи на прием на президента. Та питам мойта "Абе, кви са тия дето ги прави сестра ти? 4 години е с това момче и сега заради някакво гъзе го заряза?". Мойта само ми отговори без да ме поглежда "Ми намерила си е по-добра партия" ! Леле не можах да кажа и думичка, толкова бях бесен и ми идваше да й шибна ебати шамара! Приятелката ми излезе нещо в другата стая да прави, а аз си стоях вцепенен. Щом е съгласна със сестра си и го каза толкова спокойно, значи разсъждава като нея и е съгласна?!? И без това си имахме малко проблеми тогава, та след тая случка бях решил, че не искам да бъда с момиче, което колкото и да съм обичал като намери "по-добра партия" ще ме остави. Тотално спря да ми пука за нея, колкото държах на нея тогава два пъти повече се разочаровах. След месец тя беше ходила по някакви купони и партита докато аз бях на кандидат-студентски изпити нон-стоп. Няма лошо да се забавлява, но след тая случка само си търсих причина да я отрежа и така и стана.
Защо е недоразумение ли? Ами защото трябваше да си изкарам яда тогава и пред нея и пред сестра й, а не да си трайкам. Може мойта да го е казала съвсем лековато и без умисъл, или да е цитирала сестра си с ирония и да не ме е погледнала от срам, че сестра й го е казала, но толкова бях бесен, че не можех да мисля трезво.
Замислих се след време като ми помина яда чак, че може и да съм сбъркал и тя да не го е казала на сериозно (както се оказа), ама нямаше значение вече.....
Е, това ми е историята, не съм си мълчал пред нея като имам каквото и да е за казване, но тогава бях потресен и не можех да реагирам. За това е важно пробемите да се решават на момента каквито и да са!
Благодаря на всички за пореден път за вниманието, съветите и най-вече, че ми влязохте в положението!
Изображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 30 Яну 2009, 21:14

AIWERA написа:....

Амиии колега, аз си мисля че си постъпил правилно донякъде... Лошото е само, че не си я попитал защо аджеба мисли така и дали споделя и тя този принцип... Иначе...това е типично женско поведение за съжаление, до голяма степен втълпявано от родители... "Хвани си маме някой с 10 млн в банката, 2 джипа, 3 къщи и вила на Бахамите и ти стой и си пили ноктите по цял ден, пък той да ти дава пари" - Ебати семейството, ебати любовта.... :shock: Да де, ама те тея.... нали...

Та дори и да е имало най-малък шанс твоето момиче да е било от този тип момичета, можеш само да се радваш, че вече не е в живота ти.
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 01 Фев 2009, 13:56

Заключвам по молба на автора.

Предишна

Назад към Извън Темата