БОКЛУК с Е-30 СА 9680 или 9682......!!!!!
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
sonny написа:Човек, ти БМВ, караш ли? Щото аз кат седна в него и без значение кой е вътре, колата е на дрифт, за сведение, отивам на погребение и возим 500 кила баласт на средна възраст 50 години, е да ти кажа ли, че се молеха да слязат. Винаги съм казвал, болестно състояние е, неможе да се сдържиш.
Рови къде искаш в каквито искаш архиви,ма аз лично не бих се гордял с такова мнение...

Де да знам...след като имам зад гърба си 3 птп-та сериозни,които не са по моя вина и само един господ знае как съм оживял след тях,гледам света по друг начин...но пак ти казвам,въздържам се на максимум да правя простотии,още повече в присъствието на други хора в колата,щото като ми влезна в задницата мин.лято едно роло и ме прати в канавката,минавайки през насрещното платно само един господ знае как не минаваше отсреща някой тир(точно преди входа на богомилово - старозагорско)...та така,явно трябва да сменям форума и да си купувам FWD...не ставам за сектата вече

Затова ти говоря, е такива неща треа ни накарат да се замислим, а не да плюем, щот ше си искривиш ли душата да кажеш, че и ти ако не си сега, си бил същия джигит, и докато си бил си се кефел на изпълненията на тоз човек с е30ката, а сега от другата страна вече хулиме, не е редно. А за гордеене, не се гордея с много неща които съм направил, но не ги крия или ако си обърна мнеието, казвам защо, а не в тая тема едно, два рфеда по-надолу или в другия раздел наопъки, нистаааа. За туй говоря не за хвалби.
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Заключвам я темата. Ако авторът или този, чийто номер е в заглавието на темата, искат да кажат нещо допълнително, да ми пишат ЛС, за да я отключа.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Много от хората, прочели темата ми, са ме разбрали погрешно!
Аз нямам нищо против Е-30! Аз нямам нищо против собствениците на Е-30 или на Е-21 или на Е-12 и т.н.!
Аз имам МНОГО против ЛАЙНАРЧЕТАТА независимо с какви коли са, които се опитват да подражават на истинските шофьори и по този начин застрашават околните, а и не на последно място рушат имиджа на собствениците на БМВ и на клуба ни като цяло!
Съвпадение е, че БОЛКУКА, който щеше да ни удари кара Е-30! Същото щях да напиша и ако караше Е-36, Е-46, Е-92 или каквото и да е БМВ! Факт е, че се беше олепил целия със стикери на Форума!!!!!!
И за непознаващите ме-не е нужно да съм нашмъркан или под въздействие на каквото и да е, за да му "лисна червата" при положение, че застрашава по някакъв начин моя и на мадамата ми живот!!! Мисля, че всеки нормален мъж ще реагира така! И да, за тия дето обясняваха за съда....бате, по-добре ли е да ме смаже/осакати/да я убие вероятно нея (се пак фиатчето е доста по-крехко от Е-30...), а па аз после да го съдя или съвсем заслужено да му извадя с бой 8 зъба та следващия път като реши да "лъзга..." да се замисли поне малко!!!!!!!!!
И НИКЪДЕ не съм казал, че мойта кола е НАЙ...или пък по-добра от на някой Е-30 ската или от която и да е кола....Обратното би звучало смешно и жалко! Още повече, че имам доста приятели с Е-30-ски които са в перфектно състояние (за разлика от тая на лайнара от случката...). А ако питате Спудера ше разберете, че и аз искам да си взема Е-30.., но както Шаро казваше "Нямам пари за Е-30...!!!!!!"
Айде поздрави на колегите на пътя и безаварийно!
Аз нямам нищо против Е-30! Аз нямам нищо против собствениците на Е-30 или на Е-21 или на Е-12 и т.н.!
Аз имам МНОГО против ЛАЙНАРЧЕТАТА независимо с какви коли са, които се опитват да подражават на истинските шофьори и по този начин застрашават околните, а и не на последно място рушат имиджа на собствениците на БМВ и на клуба ни като цяло!
Съвпадение е, че БОЛКУКА, който щеше да ни удари кара Е-30! Същото щях да напиша и ако караше Е-36, Е-46, Е-92 или каквото и да е БМВ! Факт е, че се беше олепил целия със стикери на Форума!!!!!!
И за непознаващите ме-не е нужно да съм нашмъркан или под въздействие на каквото и да е, за да му "лисна червата" при положение, че застрашава по някакъв начин моя и на мадамата ми живот!!! Мисля, че всеки нормален мъж ще реагира така! И да, за тия дето обясняваха за съда....бате, по-добре ли е да ме смаже/осакати/да я убие вероятно нея (се пак фиатчето е доста по-крехко от Е-30...), а па аз после да го съдя или съвсем заслужено да му извадя с бой 8 зъба та следващия път като реши да "лъзга..." да се замисли поне малко!!!!!!!!!
И НИКЪДЕ не съм казал, че мойта кола е НАЙ...или пък по-добра от на някой Е-30 ската или от която и да е кола....Обратното би звучало смешно и жалко! Още повече, че имам доста приятели с Е-30-ски които са в перфектно състояние (за разлика от тая на лайнара от случката...). А ако питате Спудера ше разберете, че и аз искам да си взема Е-30.., но както Шаро казваше "Нямам пари за Е-30...!!!!!!"
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Пускам едно мнение по молба на Милко:
А от мен да добавя, че има много такива хора. Накои от вас знаят, че в момента карам Ауди поради проблеми с БМВ-то, но днес примерно трима души със стикери на клуба щяха да ме изкарат от пътя, даже единия го снимах, но няма да пускам снимката, все пак си му е лична на къде и с кой е отивал, но това от най-дясна в най-лява лента и обратно, защото караш БМВ не е редно. И аз съм ги правил тези де, да не се правя на цвете, но направих 2 тоталки за щастие без да нараня никого и сега мисля. Та да посъветвам тези, на които повече им кипи кръвта да си имат едно наум. Ангелът ти в един момент му писва и си взима отпуска и тогава животът ти може да се преобърне за секунди. Сега просто от тромавото Ауди имам по-преки наблюдения върху колите с нашите стикери и честно да ви кажа разбирам защо голяма част от другите шофьори не ни гледат с добро око
Приятен път на всички
Share the road 
Тоо Cool написа:Много от хората, прочели темата ми, са ме разбрали погрешно!
И за непознаващите ме-не е нужно да съм нашмъркан или под въздействие на каквото и да е, за да му "лисна червата" при положение, че затрашава по някакъв начин моя и на мадамата ми живот!!! Мисля, че всеки нормален мъж мисли така! И да, за тия дето обясняваха за съда....бате, по-добре ли е да ме смаже/осакати/да я убие вероятно нея (се пак фиатчето е доста по-крехко от Е-30...), а па аз после да го съдя или съвсем заслужено да му извадя с бой 8 зъба та следващия път като реши да "лъзга..." да се замисли поне малко!!!!!!!!!
И НИКЪДЕ не съм казал, че мойта кола е НАЙ...или пък по-добра от на някой Е-30 ската или от която и да е кола..Обратното би звучало смешно и жалко! Още повече, че имам доста приятели с Е-30-ски които са в перфектно състояние (за разлика от тая на лайнара от случката...). А ако питате Спудера ше разберете, че и аз искам да си взема Е-30.., но както Шаро казваше "Нямам пари за Е-30...!!!!!!"
А от мен да добавя, че има много такива хора. Накои от вас знаят, че в момента карам Ауди поради проблеми с БМВ-то, но днес примерно трима души със стикери на клуба щяха да ме изкарат от пътя, даже единия го снимах, но няма да пускам снимката, все пак си му е лична на къде и с кой е отивал, но това от най-дясна в най-лява лента и обратно, защото караш БМВ не е редно. И аз съм ги правил тези де, да не се правя на цвете, но направих 2 тоталки за щастие без да нараня никого и сега мисля. Та да посъветвам тези, на които повече им кипи кръвта да си имат едно наум. Ангелът ти в един момент му писва и си взима отпуска и тогава животът ти може да се преобърне за секунди. Сега просто от тромавото Ауди имам по-преки наблюдения върху колите с нашите стикери и честно да ви кажа разбирам защо голяма част от другите шофьори не ни гледат с добро око

52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4