NFS Most Wanted MOD

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Разумно
Мечтае да кара: BMW M6

Мнение от GrAMaDaN » 06 Фев 2009, 5:25

GTA Мода :P

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Изображение The Fear I See When I Look In Your Eyes Makes You Believe I'm One Of A Kind... Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

ре

Мнение от saint85 » 06 Фев 2009, 14:28

Колега нещо не тръгва мода дава ми някаква грешка -попрочетох малко и добавих seed.exe в data execution обаче пак не тръгва. Някакви идей защо не въври :?: :help:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GrAMaDaN » 06 Фев 2009, 18:55

Кой Most Wanted имаш Нормалния или Black Edition и на коя версия ти е Most Wanted трябва да е на 1.3 Black Edition при мен е така и всичко вари на 6+
Изображение The Fear I See When I Look In Your Eyes Makes You Believe I'm One Of A Kind... Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

ре

Мнение от saint85 » 06 Фев 2009, 19:11

и при мен е така колега 1.3 блек едишън просто дава няква грешка, а като го пусна от екзето в папката на ограта си тръгва нормалната версия :confused:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GrAMaDaN » 06 Фев 2009, 19:19

А иначе без мода тръгвашелите Most Wanted ? , защото като си преинсталнах Windows-са и ми са делнаха регистрите на NFS-то и ми даваше същaта грешка

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 07 Фев 2009, 0:28

И аз имам същия проблем като на колегата saint85,също съм на блек едишън 1.3,преди мода си тръгваше без проблеми.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GrAMaDaN » 07 Фев 2009, 0:36

Ем аз вчера си преинсталвах Window-са и го инсталнах мода без проблем всичко си вари както винаги преинсталнете играта на новото и пробвайте пак нз какъв е проблема

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 оригинал
Мечтае да кара: недокосната Е30

Мнение от x-ekutor » 07 Фев 2009, 0:54

GrAMaDaN написа:Ем аз вчера си преинсталвах Window-са и го инсталнах мода без проблем всичко си вари както винаги преинсталнете играта на новото и пробвайте пак нз какъв е проблема

Пробвах го това 2 пъти колега,но няма резултат.Без мода тръгва,а с мода - не.Жалко.Приятна игра на тези,на които тръгва.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GrAMaDaN » 07 Фев 2009, 1:06

1 - Играта се стартира само от шорткъта на декстопа "Mod Loader" при инсталване на мода давате тикчето на постави иконката на декстопа САМО ОТ ТАМ СЕ СТАРТИРА

2 - Изтегли друга кола тя е като "Mod Loader" след като запишеш колата влизаш в папката на играта делваш папката ADDODS и слагаш моята папка ADDODS в папката на играта

3 - Виж начина за инсталиране може да си изпуснал нещо

Пробвай това ако не стане ще рарна мода целия в едно да го инсталваш без да копираш

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 07 Фев 2009, 4:48

Евала...давайте още модове... :bowdown: :driving:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от CarrollShelby » 07 Фев 2009, 21:33

Инсталирах всичко както трябва,но играта отказва да тръгне.Нито от мода,нито от самата игра...HELP!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GrAMaDaN » 07 Фев 2009, 22:21

Значи зада няма повече разочаровани правите така изтеглята играта от тука http://zamunda.net/details.php?id=22777&hit=1
задължително да е тя "Need For Speed Most Wanted Black Edition - RELOADED" след истала на играта влизате в първия диск там има крак и пач , първо инсталвате пача след това слагате крака в папката на играта и вече играви е готова за игране.

сега за мода инсталирате "NFS Most Wanted MOD V2.0.exe" и след това слагате попката "ADDONS" в папката на играта пример "D:\Games\Need for Speed Most Wanted" и пастирате там готово след това играта се стартира от иконката на ваши десктоп "NFS MW Mod Loader" това е

Вчера 4-ти пъти изтих играта и я инсталнах на ново зада видя дали всичко работи на 6+ и е така всичките пъти ми тръгна мода , ако неви тръгне като направи тези стъпки дето аз съм ви ги показал просто незнам какво прави вие

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 07 Фев 2009, 23:22

Да питам има ли шанс дефектите да бъдат оправени скоро :?: Не че е голям проблем, но в редките случаи като се падне прозрачна кола да е пред мен е малко кофти...
Въпреки тея дефекти браво за мод-а, кеф си е да ги бия с ВАЗ 2104 :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 08 Фев 2009, 0:56

хайде бе пичове..при вас е грешката!!
При мен имаше един проблем...също ми излизаше онова прозорче като на снимката при другия колега...това означава е дял С е бил форматиран и липсват файловете на самата игра...т.е. ЕА Електроникс...затова неможете да стартирате играта...поради това бях преинсталирал Уина..
Обаче не е задължително да триете,а просто вкарайте с виртуалното CD-DVD(Аз съм с DAEMON Tools) NFSMW_DISC1_HKZonda_by_P2PZone.org..... и ще видите един прозорец където ще трябва да цъкате Install...като завършите инсталацията следвате инструкциите на колегата както е описал... ;)
вкарвате пач nfsmwpatch1.3 цъкате...
вкарвате крака sd4hide цъкате и давате HIde...
копирате папката Addons в директорията на играта
инсталирате от NFS Most Wanted MOD V2.0.exe
Отивате на работния плот и виждате 2 еднакви икони съответно Need for Speed™ Most Wanted.ехе и NFSMW Mod Loader.exe
Ето ви играта от втората икона...

Изображение

А тези които немогат да стартират въобще играта а са я инсталирали ...имат друг проблем съответно се нуждаят от една допълнителна програмка... http://zamunda.net/details.php?id=98491&hit=1
Изображение
Това е програма която скрива всички устройства(ако имате CD-DVD) за да може да зареждате директно от виртуалното устроиство..иначе в такъв случай ще трябва да запишете диск от CD1 на играта за да можете да стартирате играта от NFSMW_DISC1_HKZonda_by_P2PZone.org на вашето CD или DVD устройство..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: другите да се усмихват :)

Мнение от JENATA NA 6EFA » 08 Фев 2009, 1:04

porostorm написа:Давай мода момчеееее :shock: :shock: :shock:

ОМГ ОМГ НЕ ОТНОВО!!! ДОСТАТЪ4НО МИ БЕ6Е CS-a! ТАЛАНТ :!: :!: :!:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата