Солени глоби в София
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Cobb
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: V8
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
BMWALPINA написа:Да забранят полазването на бормашини през събота и неделя в 9 часа сутринта. След пянска вечер това е най-ужасното.
И това е забранено със същата наредба (Наредба №1 но СО) - в почивни дни се забранява извършването на ремонтни дейности, без изрично разрешение на съседите (цитирам по памет)
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
JENATA NA 6EFA написа:
ЕВАЛА НА ПОКРИВКА!!
Съжалявам, ама не мога да се сдържа - АХАХАХАХАХАХ. Жената на шефа пак е в джаза нещо

Копривка, колежке, Kопривка.

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
Да ми забранят да си мия колата пред блока ли????
А на Вас някой ще ви забрани ли да си тупате килимите на простира, пак пред блока? А'е?....
Чета тука някви изкихани изказвания "ЗА", от някви мижави душици, чиито крехък животец е застрашен от тракането на гаечни ключове, под прозореца им.
БОЖЕ ОПАЗИ!!!
Климатиците и тях ли да ги забраним бе, алоуууу? Найш как гадно бучи цялата фасада на блока от тоя на комшийте ми?
Що си мислите, че някъв си закон ще прекрати гирултиите нощно време? Синчето на кварталният пак ще си дъни чалгата до 3 през нощта. И Вие колкото пъти и да звъните на куките, пак нищо няма да му направят. Щото тати е връзкар. Колко са такива тук? Многоооо!!! Файда от закони - никва.
Тия закони се измислят САМО и ЕДИНСТВЕНО за да се привлекат гласовете на електората. Щото наближават избориииии
А Вие, новопоевропейчени мишоци такива, само чакате да видите нещо, което прилича на Ивропътъ и веднага сте готови да заклеймите несъгласните с него, като "българи", "селяци" и не знам си още кви. Големи европейци станахте бееееее. Татю Ви още мъкне бурканите от село, ама Вие не сте като него - селяндури. Вие сте културна сган.
Аз пък искам да се забрани разхождането на кучета из градинките, пред блоковете. Изпитвам панически страх от пинчери и булонки. Особено съм отвратен от фекалните продукти, които оставят след себе си. Най-ме дразни като видя всяка сутрин, как гумите ми са препикани от някое псе. 700 лв съм наринал за гуми. Кой ще ми ги плати? А жантити ми?.... А?.....
Щом като искате 1000 полицая да следят за това, кой си бил фърлил фаса и кой карал на 3500 об.мин, вместо на 3200..... тогава аз ще помоля, всяка лигава нимфичка с прутивно космато говедце, да ми купува по едни джанти и гуми, за всеки път когато урудът и ми ги препикае.
Тъй дубре лии?
И копеленцата, дето са налягали по пейките на центъра и връткат саски и бутилки по цял ден и цяла нощ...... и тях ги искам у дисципа.
Тъй питам, дубре лии?
И всяка кокетна пикла на токчета, която разбива плочките на тротоара и после парите за ремонт излизат от джоба ми - да се глобява!!! Даже два пъти: веднъж са разрушаване на обществена собственост и веднъж за вдигане на шум. То туй токчето найш как чатка? Леля Веска не може да спи от тоя шум по улицата под прозореца и. Ми дааа....
На тоя проектозакон и на подобните нему се казва: Сурат няма, къдрици си прай.
А на Вас някой ще ви забрани ли да си тупате килимите на простира, пак пред блока? А'е?....
Чета тука някви изкихани изказвания "ЗА", от някви мижави душици, чиито крехък животец е застрашен от тракането на гаечни ключове, под прозореца им.
БОЖЕ ОПАЗИ!!!
Климатиците и тях ли да ги забраним бе, алоуууу? Найш как гадно бучи цялата фасада на блока от тоя на комшийте ми?
Що си мислите, че някъв си закон ще прекрати гирултиите нощно време? Синчето на кварталният пак ще си дъни чалгата до 3 през нощта. И Вие колкото пъти и да звъните на куките, пак нищо няма да му направят. Щото тати е връзкар. Колко са такива тук? Многоооо!!! Файда от закони - никва.
Тия закони се измислят САМО и ЕДИНСТВЕНО за да се привлекат гласовете на електората. Щото наближават избориииии

А Вие, новопоевропейчени мишоци такива, само чакате да видите нещо, което прилича на Ивропътъ и веднага сте готови да заклеймите несъгласните с него, като "българи", "селяци" и не знам си още кви. Големи европейци станахте бееееее. Татю Ви още мъкне бурканите от село, ама Вие не сте като него - селяндури. Вие сте културна сган.
Аз пък искам да се забрани разхождането на кучета из градинките, пред блоковете. Изпитвам панически страх от пинчери и булонки. Особено съм отвратен от фекалните продукти, които оставят след себе си. Най-ме дразни като видя всяка сутрин, как гумите ми са препикани от някое псе. 700 лв съм наринал за гуми. Кой ще ми ги плати? А жантити ми?.... А?.....
Щом като искате 1000 полицая да следят за това, кой си бил фърлил фаса и кой карал на 3500 об.мин, вместо на 3200..... тогава аз ще помоля, всяка лигава нимфичка с прутивно космато говедце, да ми купува по едни джанти и гуми, за всеки път когато урудът и ми ги препикае.
Тъй дубре лии?
И копеленцата, дето са налягали по пейките на центъра и връткат саски и бутилки по цял ден и цяла нощ...... и тях ги искам у дисципа.
Тъй питам, дубре лии?
И всяка кокетна пикла на токчета, която разбива плочките на тротоара и после парите за ремонт излизат от джоба ми - да се глобява!!! Даже два пъти: веднъж са разрушаване на обществена собственост и веднъж за вдигане на шум. То туй токчето найш как чатка? Леля Веска не може да спи от тоя шум по улицата под прозореца и. Ми дааа....
На тоя проектозакон и на подобните нему се казва: Сурат няма, къдрици си прай.
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Мишел написа:c20xe написа:.....
Тоз от къде дойде?![]()
Той е булгар. Откъде може да дойде?

Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Archangel написа:Той е булгар. Откъде може да дойде?
От Булгарплод

ОбъркАл е рейса, какво толкова

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
c20xe написа:...
Много сериозно го раздаваш зад клавиатурата. Комплекси ли получаваш от това че някои си купува гума за 700 лева а ти четири за същата сума , след което той си оставя колата в топлия гараж а ти газиш калта пред шибания блок ?
Тотално излезнахме от темата , това българина е най-гадното нещо на света - срамота
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Не че нещо, ама по-малко емотиконки и повече аргументи биха звучали по-добре... Е да, няма да покажем колко сме остроумни, за сметка на това евентуално бихме показали, че сме си направили труда да прочетем написаното и знаем как се води дискусия. Някой изобщо разбра ли за какво беше оня дълъг пост?
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
m525i24v написа:c20xe написа:...
Много сериозно го раздаваш зад клавиатурата. Комплекси ли получаваш от това че някои си купува гума за 700 лева а ти четири за същата сума , след което той си оставя колата в топлия гараж а ти газиш калта пред шибания блок ?
Тотално излезнахме от темата , това българина е най-гадното нещо на света - срамота
Този юзър явно има проблем с кучетата и кокетките, хапан е и от двете.....личи си, че единственото му аверче е леля Веска

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- furiozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 535i, S500
откъде накъде това жалко подобие на "държава" ще ми поставя такива ограничения? какво ми дава в замяна че съм се родил тук? само селяния и простотия..ай сиктир и наредбите и ограниченията - не че съм седнал да пия бира зад блока или да форсирам на място ама самата глбална идея е тъпа - с такива ограничения няма да се промени нищо
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5