ЗА КЛЮЧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E сега ако ,,,,,,,,,,

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 05 Фев 2009, 23:02

Слушах какво е казал и със сигурност идеята не е да обиди населението на БГ използвайки думата "материал "
    Слушах и интервюто с бащата на детеубиеца ...Гледайте сега на какво са способни журналистите .
      Ако някои от нас имат шкембета щото ни мързи ,като ни наречат свини на обидени ли да се правим , или да сменим мазното с постно?

Аватар
      Кара: Кольо
      Мечтае да кара: Параход с шпер
      Детайли за колата: ///М паркети

Мнение от drift_streets » 05 Фев 2009, 23:05

Клепат глупости без да мислят :!:
      Нищо неможе да спре жътвата важно е хедера да е здрав Изображение
      "..... и един мармот завиваше шоколада в калници от Опел...." из дебрите на бмв-простаци.цоп Изображение

Изображение

Аватар
      Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 05 Фев 2009, 23:13

най-лошото в цебата ситуация е ,че тва ни е нивото...!! т.е. бойко ни е най-големия ....!!престаете си колко сме големи....!! щом един джандар ни е надеждата....!!ме нема кво да се прави.....!!! а сега чух как го казва тва ,дет го е казал-ми той същ тато бе!! напрао като тато говори-ше падна! ебати дежавуту......

старши ентусиаст
      Аватар
      Кара: конете да бягат
      Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 06 Фев 2009, 8:00

.
      Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 11:57, променена общо 1 път
      - Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
      - Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
      - Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
      - Don't eat the yellowcake.
      - “When the legend becomes fact, print the legend.”

BMW Performance
      Аватар

Мнение от MCar » 06 Фев 2009, 8:37

Че е прав, може би да. По-скоро...
      Но не може политик да говори така публично. Съжалявам, но не може!
      Изображение

кандидат ентусиаст
      Аватар

Мнение от dimov_ » 06 Фев 2009, 10:04

SKISA написа: а сега чух как го казва тва ,дет го е казал-ми той същ тато бе!! напрао като тато говори-ше падна! ебати дежавуту......

Xа-ха...Абсолютно. Глас, интонация, всичко. И аз го слушах и ми заприлича точно на него. :mhihi:

Аватар

Мнение от SKISA » 06 Фев 2009, 10:28

dimov_ написа:
      SKISA написа: а сега чух как го казва тва ,дет го е казал-ми той същ тато бе!! напрао като тато говори-ше падна! ебати дежавуту......

Xа-ха...Абсолютно. Глас, интонация, всичко. И аз го слушах и ми заприлича точно на него. :mhihi:

това е преродения тато!!! заклеам се! нема отърване от тия .... :mhihi:

старши ентусиаст
      Аватар
      Кара: любимата ни марка да е първа ;)
      Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 06 Фев 2009, 10:34

SKISA написа:
      dimov_ написа:

това е преродения тато!!! заклеам се! нема отърване от тия .... :mhihi:

вчера по нета му слушах речта и на мен ми направи впечатление, че със същата интонация говори, е все пак от него се е учил 8)
      Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
      Аватар
      Кара: Тъпата кака да маа с черпака
      Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
      Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 06 Фев 2009, 10:37

Прав е разбира се! Има и още една глупа-на недоволните от всичко в тая държава млади хора, които жиждат, че няма за кого да гласуват :(
      Никой не мое ма връне на селу!

Weißwurst-Fresser
      Аватар
      Кара: F40

Мнение от CheGevara » 06 Фев 2009, 11:15

не съм му голям фен, ама думите са точното отражение на БГ електорат!
      Може би пък той е единственият дето има желание и смелост да изхвърля разни корумпирани боклуци от постове в държавата и собствената си партия - това е факт ;)

ентусиаст
      Аватар
      Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 06 Фев 2009, 11:21

saleen написа:Прав е разбира се! Има и още една глупа-на недоволните от всичко в тая държава млади хора, които жиждат, че няма за кого да гласуват :(

Не са само младите, всеки разумен човек вижда, че неща не се случват вече двадест години а алтернатива на всичко досега е
      ББ луда работа е тая държава!
      Но Бойко е прав за "матеряла" , макар исказването му да е тъпо от политическа и предизборна гледна точка.И да перифразирам народната мъдрост, всеки "матерял" си заслужава управниците!
      Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

младши ентусиаст
      Аватар
      Кара: E36 323i Touring
      Мечтае да кара: някакво М

Мнение от Binev_OuT » 06 Фев 2009, 11:39

Аз ще гласувам за него.И по добре всички млади хора да си помислим добре и да гласуваме защото ако още 4 години турчин стои най-отгоре незнам дали тази държавица ще изкара.
      По-добре мутра от колкото циганин!!!!!!!!!!
      А тези които казват,че няма да гласуват за него ги питам - За кого ще гласувате??
      Този човек е единствения който си казва истината.Винаги говори директно.А и Бпйко е много силен властен мъж.
      Има си пари имаси партия имаси една от най-големите охранителни фирми в БГ и по трудно ще бъде маниполиран от Дуган и компания според мен.
      Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 06 Фев 2009, 11:49

адски мразя да съм принуден да гласувам....защото няма за кой друг! иска ми се да ида и да си дам гласа за партия или човек,защото искам да е той ,а не защото да не е друг,но тва са реалностите в бг.

доган също си има пари и партия и не е умрел от глад-даже е много по-напред с матряла от бойко! така че тва не е гаранция за лакомия! и бойко ше залапа като тюлен сред сардини! аз имам малката надежда ,че докато лапа ще има акъла да остави поне малко рибки и за нас-народа! за това ще ида и ще дам глас тоя път ,па да видим....!!не че вече 20г не гледаме....

Сватбаря
      Аватар
      Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 06 Фев 2009, 11:53

Аз май пак няма да ходя да гласувам :confused:
      Ужасно е ....

Георги Пенчев
      Изображение

младши ентусиаст
      Аватар
      Кара: E39... :D
      Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 06 Фев 2009, 12:00

то освен пенсионери, цигани и еднодневни екскурзианти от юго-изток друг не гласува. Аз гласувам, но ефект никакъв. Следващия път ще пусна за някоя партийка с двама, трима члена :bgflag:
      Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата