С какъв акумулатор карате?
Модератор: Общи модератори
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
Колата ми дойде от Германия преди две години с акумолатор Bosch и все още не съм го сменял защотот никога не е падал - дори и в -20 колата пак пали от първия път 

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
...
Последна промяна Александър Георгиев на 18 Дек 2012, 2:26, променена общо 1 път
смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
аз тамън миналия ден похвалих искрата и на другата сутрин беше издал багажа ... и гаранциата му истакла миналия месец , та от вчера съм с МОНБАТ пак бг ама сега нема пари за по хубав !!!!
- kamika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е 30 хавтомат
- obi_fix
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '03
- Мечтае да кара: 760Li
От една година ползвам акумолатор Banner и съм доволен от него. Ама предполагам , че няма някой , който за 1 година ползване на чисто нов акомулатор да е останал недоволен.
Няко може ли да разясни какво трябва да се гледа при покупката на нов акумолатор и как да разберем , дали е качествен?
Няко може ли да разясни какво трябва да се гледа при покупката на нов акумолатор и как да разберем , дали е качествен?
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
- angel_ti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90;320si
- Мечтае да кара: m3 e30
- Детайли за колата: 320si;M-пълен пакет :)
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
X-citer написа:Марката е само една и тя е Бош Силвър
А колега, тук много не съм съгласен с теб .Тези Бошове започнаха да ги правят толкова измислени в последните години ,че ... Преди на 3-ката си бях взел Бош Силвер и изкара точно ..2 лета

Някой от Вас задавал ли си е въпроса тези електрокари и колички в МЕТРО и Кауфланд с какви батерии се движат? Ами ще ви отговоря - с батерии на EXIDE! И като имате в предвид ,че Метро и Кауфланд има по целият свят и оборудването им и поддръжката им винаги се извършва от едни и същи фирми -просто това е техният модел - на всякъде по света в който и техен магазин да отиде и го сравните с този във Вашият град да е едно към едно ...
А който не е чувал за EXIDE това е наистина много известна фирма за производство на батерии . Не случайно и са се наложили като наистина добри по света щом са предпочитани от световно-известни големи търговски вериги .. А иначе Бош -не че имам нещо против тях, но прекалено много наливат в рекламата ,а и почиват на стара слава .А тяхната серия ''силвър' наистина се оказа провал в сравнение с други от други марки ..... Друг е въпроса ,че в България има прекалено много ментета на БОШ,който всъщност се произвеждат в ...Турция ....
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci