ПЕТЪК 13-ти - добро или лошо?
Модератор: Общи модератори
73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
- igra4a-c2560xm
- младши ентусиаст
-
- Кара: 30 ки до гроб
- Мечтае да кара: на метан
- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ваноса да пее одата на радостта
Да взема и аз да разкажа какво мисля за този ден. Ден като всеки друг, но днес точно ми случи малко повече от друг път.
Ставам в 8.00 както винаги проверявам за един скенер в кой Техномаркет го има в наличност ( Техномаркет Сити център) пише в саита, че точно този работи от 9.00 и аз си викам супер неска ми върви. Отивам в Сити Център обикалям го 3 пъти, бре мааму няма Техномаркет тука и викам ще си ходим. Вада си билета за паркинга и какво да вида реклама на Техномаркет. Гледам рекламката и пише на 3-я етаж (тогава разбрах че това чудо има 3-и етаж). Отивам и гледам на вратата пише работно време от 10.00. Теглих им една и към работата (Горубляне), реших да мина през Техномаркета на Цариградско. Влизам там и питам някъв служител дали го имат този модел и той "да разбирасе" и аз супер щастлив, обаче вика той "имам само един клиент да му дам стоката и ще дойда при вас" и аз чакам около 20 мин. Гледам едни си говорат на не повече от 10 метра от мен, отивам при тях и ги питам някой да ми помогне а те "той колегата се занимава със скенерите ние сме по мониторите" (мойе би защото се бяха облегнали на рафта с мониторите). След още 10 мин. го гледам тоя се разкарва безцелно и му викам за скенера дали ще ми го дадеш да хода да си го плащам и да се мащам, а той "е аз забравих за вас". Търси той някъде 20 мин. идва и ми вика "то няма точно този модел". Тегля му аз една майна и си тръгвам. Излизам от Техномаркета и точно на врата се спъвам в една черна котка ама замалко да обеля нос. Сядам в колата и си викам е ся си е*а майката. Отивам в офиса Шефката вика часа е 10.30 ти си на работа от 9.00 "ко праим ся", аз и викам че съм ходил да търса скенер ама не съм взел и обяснявам случилото се та ми влезе в положение ама ся не смея да мръдна, че не ми се мисли кво ще стане.
Ставам в 8.00 както винаги проверявам за един скенер в кой Техномаркет го има в наличност ( Техномаркет Сити център) пише в саита, че точно този работи от 9.00 и аз си викам супер неска ми върви. Отивам в Сити Център обикалям го 3 пъти, бре мааму няма Техномаркет тука и викам ще си ходим. Вада си билета за паркинга и какво да вида реклама на Техномаркет. Гледам рекламката и пише на 3-я етаж (тогава разбрах че това чудо има 3-и етаж). Отивам и гледам на вратата пише работно време от 10.00. Теглих им една и към работата (Горубляне), реших да мина през Техномаркета на Цариградско. Влизам там и питам някъв служител дали го имат този модел и той "да разбирасе" и аз супер щастлив, обаче вика той "имам само един клиент да му дам стоката и ще дойда при вас" и аз чакам около 20 мин. Гледам едни си говорат на не повече от 10 метра от мен, отивам при тях и ги питам някой да ми помогне а те "той колегата се занимава със скенерите ние сме по мониторите" (мойе би защото се бяха облегнали на рафта с мониторите). След още 10 мин. го гледам тоя се разкарва безцелно и му викам за скенера дали ще ми го дадеш да хода да си го плащам и да се мащам, а той "е аз забравих за вас". Търси той някъде 20 мин. идва и ми вика "то няма точно този модел". Тегля му аз една майна и си тръгвам. Излизам от Техномаркета и точно на врата се спъвам в една черна котка ама замалко да обеля нос. Сядам в колата и си викам е ся си е*а майката. Отивам в офиса Шефката вика часа е 10.30 ти си на работа от 9.00 "ко праим ся", аз и викам че съм ходил да търса скенер ама не съм взел и обяснявам случилото се та ми влезе в положение ама ся не смея да мръдна, че не ми се мисли кво ще стане.
Aim to be the best, live with the rest!

- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
И да добавя на обяд отидох с колегата да хапнем все пак трябва да се яде. Аз си взех някво много вкусно Асорти му викат ама незнам кво има вътре колега си взе 3 кюфтета с лютеница че не бил гладен. В крайна сметка си упатка кюфтета за 30 секунди и ми изяде половината от мойто.
ПП:Не че го свързвам всичко случило ми се с петък 13-и (пък и не вярвам в такива неща) ама днеска искам да споделя къв гаден ден се очертава.
ПП:Не че го свързвам всичко случило ми се с петък 13-и (пък и не вярвам в такива неща) ама днеска искам да споделя къв гаден ден се очертава.
Aim to be the best, live with the rest!

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Avramov написа:..... В крайна сметка си упатка кюфтета за 30 секунди и ми изяде половината от мойто.....

- Avramov
- кандидат ентусиаст
-
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
plradev написа:Avramov написа:..... В крайна сметка си упатка кюфтета за 30 секунди и ми изяде половината от мойто.....
![]()
![]()
Е това вече е потресаващо....

обичам BMW
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
аз лично мн я харесвам тая дата и въобще не вярвам на бабини глупости...кой както си го направи...
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- m3 metanoviq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БАГЕР
- Детайли за колата: 4 ВРАТА
- KIARA_G
- ентусиаст
-
- Кара: го ... X-treme!
- Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
- Детайли за колата: ...
Ммм, какво му е на деня?!
Не вярвам в такива неща, даже 13 ми е 1 от любимите числа!
И днес ми беше по-хубав деня, отколкото вчера...
Не вярвам в такива неща, даже 13 ми е 1 от любимите числа!

И днес ми беше по-хубав деня, отколкото вчера...

Пълно е с пациенти
♥™
Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

73 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5