Кой тип на каране най Ви изпълва...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 22 Фев 2009, 22:40

Чета темата и ми идва да направя това:
Изображение
Цял ден днес... имам над 100км. градско, някакви цървули, пубери, солташаци, обикновени пъпчиви шушляци и бакшиши ми демонстрират драйвърски умения.
Уточнявам... Де що имаше плевенска кола (не знам що само такива днес), вкл. и някакви Корси бяха решили че са рейсъри. Е омръзна ми. Накрая и някакъв палячо с убита 316ка се пробваше да дрифти на Драган Цанков към Петрол-а. И накрая за капак, една Соната на ОК Такси, дръпна ръчна на 20см. от бронята ми. Изпреварвайки ме отдясно. Просто вече не знам...

Хора, умолявам Ви. Разберете...! 318ti - НЕ Е С ТУРБО!!!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 23 Фев 2009, 4:19

speedmaster написа:аз па да ви кажа че заради всичките дружбенски "мастъри"

куките само като ме видят с е30ката и озверяват

па иди обяснявай че не си лют дрифтър на 18...

дринк тиим дружба,дееа пак виновни :twisted:
аз от как се ка4их на бмв по4ти нема нощ каде да не са ме спрели,даже и нормално да карам,не сам некав супер кара4,ма изпалненията са били в граници,според вазможностите
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 23 Фев 2009, 7:44

важното е да си плеар :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Re: Оточнение

Мнение от Feanor » 23 Фев 2009, 10:11

J.D.I. написа:За който не прави такива неща на пътя разбирам го напълно. Когато го нямаш в кравта си го нямаш това е няма какво да говорим. Така не се кара постояно виждаш километър на пред обстановката и прециняваш. Гонил съм се мъжки и внимателно с всеки който го разбира между светофарите.Няма значение дали е еМеЛ с 4 поредни цифри в номера или е някой който се прави на газе с нова печка. Това го правиш За 200-300м. защото изисква много енергия да се концентрираш. Досега не съм бласкал никога В такива моменти. Блъснах се веднъж не тежко карах с 30 не бях пил но бях много изморен така че...да не се случва на никого най лошото то идва тогава не си използваш ума или се надцениш. А АНГЕЛА го нося със себе си не го оставям да ме гони.

Слез на земята, ако обичаш. 100% сигурен съм, че тук има много хора, които обичат рисковото каране и адреналина, но не си го позволяват - особено в града! Не е въпрос какво имаш в кръвта, а какво имаш в главата. Искам да ти кажа, че да караш със 140 в мъгла или джигитските изпълнения в града са крайно безотговорни и опасни за околните. За съжаление обаче, едва ли ще ми обърнеш внимание. Та ти си мъж зад волана, с бензин в кръвта и господ те пази. Откачен... :evil:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 23 Фев 2009, 10:15

рядко...,ма много рядко съм правил нещо по улиците и не смятам ,че там е мястото за това! имам стаж ,колкото някои са живели -не се надувам-просто така се е случило ,че съм по-голем и за тва време съм видял доста глупости по шосетата и не ми се иска да гледам често.
ако наистина някой е фен -нека го прави на затворени трасета-там наистина може да се научи да държи колата и да я усети. не залагайте живота си на карта и живота на околните....! не е фенско тва....

кандидат ентусиаст
Аватар

отговор

Мнение от J.D.I. » 24 Фев 2009, 9:34

Обещавам да се променя. Аз съм от село там си имаме изоставена самолетна писта. Ще карам там но няма да е същото. :( Но абсолютна сигурнотс няма да имаме в този живот...за съжаление. И проблема не в драйвърите защото те обикновено са най в час на пътя.
J.D.I.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 24 Фев 2009, 11:27

Га бях млад, с едно авди 100 с проблем в спирачките/ земахме един завой в квартала с 120.............На една нова година пияни като г*зове, пак в квартала, с една лада 4ка не се получи и резнахме един стълб и кълбета...после пирогов!!!

Опичайте си акъла, че некои немат шанса да доживеят да проумеят!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 24 Фев 2009, 12:09

Карам баааавно и спокойнооо,както обикновено :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 24 Фев 2009, 12:18

Ей, много храна, много нещо в тази тема. Не съм особено гладен, но драйверски умения денем в големия град са почти невъзможни. Отминаха безвъзвратно онези времена когато нямаше камери, полицаи, ограничения на скоростта и всякакви други ограничения и простотии, целящи не да оправят движението, а да репресират допълнително шофьорите и пасажерите. Преди години си караш както ти харесва, нямаше толкова автопроизшествия, хвърляш 5 лв. на ченгето за превишена скорост, такива дрифтари и рейсъри бяхме манна небесна за тях. И не спираха за щяло и нещяло. И си карахме колите както се карат коли, а не като каруци. Сега не знам на какво съм водач- моторно превозно средство, или инвалидна количка /нека бъда извинен за това сравнение, но по-подходящо не намерих/.

Потребител
Аватар

Мнение от peter_mark » 24 Фев 2009, 12:21

ам чуда се защо на другите им се лепат мухите по предното стъкло а на мен се лепят по вратите :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Re: Кой тип на каране най Ви изпълва...

Мнение от Mecho » 24 Фев 2009, 21:20

J.D.I. написа:Аз работя в сервиз пробвам много коли. От стари руски до чисто нови американски стандарт високопроходими. Всяка си носи тръпката. Но най ме кефи моята Бавария. Задното е велико. Да засучеш задницата е яко особено ако не е нарочно и има и други коли около теб. Като я овладея е много яко сърцето ми би екато за последно. С Бавареца съм влизал нощем в мъгла със 140-160 изприварихаме само една или две Откачалки. Бог да ни пази на пътя. Но най ме изпълва карането в града. Да карам с 80 до 100 и на слалом да изпреварваш броня в броня. понякога ме е яд на мен но така ме кара. Старая се да съм на 100% за да не стане беля.

нещо не мога да ти зацепя темата?!
Изображение

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: Кой тип на каране най Ви изпълва...

Мнение от Vlados » 24 Фев 2009, 21:34

Mecho написа:
J.D.I. написа:Аз работя в сервиз пробвам много коли. От стари руски до чисто нови американски стандарт високопроходими. Всяка си носи тръпката. Но най ме кефи моята Бавария. Задното е велико. Да засучеш задницата е яко особено ако не е нарочно и има и други коли около теб. Като я овладея е много яко сърцето ми би екато за последно. С Бавареца съм влизал нощем в мъгла със 140-160 изприварихаме само една или две Откачалки. Бог да ни пази на пътя. Но най ме изпълва карането в града. Да карам с 80 до 100 и на слалом да изпреварваш броня в броня. понякога ме е яд на мен но така ме кара. Старая се да съм на 100% за да не стане беля.

нещо не мога да ти зацепя темата?!

Това е първата крачка към:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

отговор

Мнение от J.D.I. » 25 Фев 2009, 0:25

Взехте да се изтърквате вече. Разбрах от първия път. Не ми следите мисалта и не четете всичко което пиша. Само вие ли сте виждали катастрофи и последствията от тях...Съвършенни ли сте зад волана. В града карате само с колани и 50 а извън града с90 ааааааа :?:
J.D.I.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: отговор

Мнение от Bogat-Beden » 25 Фев 2009, 0:56

J.D.I. написа:В града карате само с колани и 50 а извън града с90 ааааааа :?:
Аз така правя,в града повече от 60-само на Цариградско,а извънградско повече от 110 -не.Ти не можеш ли?
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от peter_mark » 25 Фев 2009, 1:40

sixstraight написа:Колегата J.D.I. не си само ти има много хора дето карат така и млади и не чак толко млади, но повечето не си признават или не осъзнават че правят така. Най-якото е че 90% от хората тук карат коли над 100кс и всички карат с 50 без да правят рисковани маневри, сигурно на пръсти се броят тези които стигат за по-малко от 6-7 часа до морето :ahah:

еми аз стигам за 2:45 до бургас и за 3 и 15 до варна с 150 коня ..... но като няма движение и като съм сам !!! и никога не надминавам рисковано !!! просто има леваци много !!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата