Кой тип на каране най Ви изпълва...
Модератор: Общи модератори
Чета темата и ми идва да направя това:
Цял ден днес... имам над 100км. градско, някакви цървули, пубери, солташаци, обикновени пъпчиви шушляци и бакшиши ми демонстрират драйвърски умения.
Уточнявам... Де що имаше плевенска кола (не знам що само такива днес), вкл. и някакви Корси бяха решили че са рейсъри. Е омръзна ми. Накрая и някакъв палячо с убита 316ка се пробваше да дрифти на Драган Цанков към Петрол-а. И накрая за капак, една Соната на ОК Такси, дръпна ръчна на 20см. от бронята ми. Изпреварвайки ме отдясно. Просто вече не знам...
Хора, умолявам Ви. Разберете...! 318ti - НЕ Е С ТУРБО!!!

Цял ден днес... имам над 100км. градско, някакви цървули, пубери, солташаци, обикновени пъпчиви шушляци и бакшиши ми демонстрират драйвърски умения.
Уточнявам... Де що имаше плевенска кола (не знам що само такива днес), вкл. и някакви Корси бяха решили че са рейсъри. Е омръзна ми. Накрая и някакъв палячо с убита 316ка се пробваше да дрифти на Драган Цанков към Петрол-а. И накрая за капак, една Соната на ОК Такси, дръпна ръчна на 20см. от бронята ми. Изпреварвайки ме отдясно. Просто вече не знам...
Хора, умолявам Ви. Разберете...! 318ti - НЕ Е С ТУРБО!!!
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
speedmaster написа:аз па да ви кажа че заради всичките дружбенски "мастъри"
куките само като ме видят с е30ката и озверяват
па иди обяснявай че не си лют дрифтър на 18...
дринк тиим дружба,дееа пак виновни

аз от как се ка4их на бмв по4ти нема нощ каде да не са ме спрели,даже и нормално да карам,не сам некав супер кара4,ма изпалненията са били в граници,според вазможностите
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Re: Оточнение
J.D.I. написа:За който не прави такива неща на пътя разбирам го напълно. Когато го нямаш в кравта си го нямаш това е няма какво да говорим. Така не се кара постояно виждаш километър на пред обстановката и прециняваш. Гонил съм се мъжки и внимателно с всеки който го разбира между светофарите.Няма значение дали е еМеЛ с 4 поредни цифри в номера или е някой който се прави на газе с нова печка. Това го правиш За 200-300м. защото изисква много енергия да се концентрираш. Досега не съм бласкал никога В такива моменти. Блъснах се веднъж не тежко карах с 30 не бях пил но бях много изморен така че...да не се случва на никого най лошото то идва тогава не си използваш ума или се надцениш. А АНГЕЛА го нося със себе си не го оставям да ме гони.
Слез на земята, ако обичаш. 100% сигурен съм, че тук има много хора, които обичат рисковото каране и адреналина, но не си го позволяват - особено в града! Не е въпрос какво имаш в кръвта, а какво имаш в главата. Искам да ти кажа, че да караш със 140 в мъгла или джигитските изпълнения в града са крайно безотговорни и опасни за околните. За съжаление обаче, едва ли ще ми обърнеш внимание. Та ти си мъж зад волана, с бензин в кръвта и господ те пази. Откачен...

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
рядко...,ма много рядко съм правил нещо по улиците и не смятам ,че там е мястото за това! имам стаж ,колкото някои са живели -не се надувам-просто така се е случило ,че съм по-голем и за тва време съм видял доста глупости по шосетата и не ми се иска да гледам често.
ако наистина някой е фен -нека го прави на затворени трасета-там наистина може да се научи да държи колата и да я усети. не залагайте живота си на карта и живота на околните....! не е фенско тва....
ако наистина някой е фен -нека го прави на затворени трасета-там наистина може да се научи да държи колата и да я усети. не залагайте живота си на карта и живота на околните....! не е фенско тва....
отговор
Обещавам да се променя. Аз съм от село там си имаме изоставена самолетна писта. Ще карам там но няма да е същото.
Но абсолютна сигурнотс няма да имаме в този живот...за съжаление. И проблема не в драйвърите защото те обикновено са най в час на пътя.

J.D.I.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Га бях млад, с едно авди 100 с проблем в спирачките/ земахме един завой в квартала с 120.............На една нова година пияни като г*зове, пак в квартала, с една лада 4ка не се получи и резнахме един стълб и кълбета...после пирогов!!!
Опичайте си акъла, че некои немат шанса да доживеят да проумеят!!!
Опичайте си акъла, че некои немат шанса да доживеят да проумеят!!!
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Ей, много храна, много нещо в тази тема. Не съм особено гладен, но драйверски умения денем в големия град са почти невъзможни. Отминаха безвъзвратно онези времена когато нямаше камери, полицаи, ограничения на скоростта и всякакви други ограничения и простотии, целящи не да оправят движението, а да репресират допълнително шофьорите и пасажерите. Преди години си караш както ти харесва, нямаше толкова автопроизшествия, хвърляш 5 лв. на ченгето за превишена скорост, такива дрифтари и рейсъри бяхме манна небесна за тях. И не спираха за щяло и нещяло. И си карахме колите както се карат коли, а не като каруци. Сега не знам на какво съм водач- моторно превозно средство, или инвалидна количка /нека бъда извинен за това сравнение, но по-подходящо не намерих/.
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
Re: Кой тип на каране най Ви изпълва...
J.D.I. написа:Аз работя в сервиз пробвам много коли. От стари руски до чисто нови американски стандарт високопроходими. Всяка си носи тръпката. Но най ме кефи моята Бавария. Задното е велико. Да засучеш задницата е яко особено ако не е нарочно и има и други коли около теб. Като я овладея е много яко сърцето ми би екато за последно. С Бавареца съм влизал нощем в мъгла със 140-160 изприварихаме само една или две Откачалки. Бог да ни пази на пътя. Но най ме изпълва карането в града. Да карам с 80 до 100 и на слалом да изпреварваш броня в броня. понякога ме е яд на мен но така ме кара. Старая се да съм на 100% за да не стане беля.
нещо не мога да ти зацепя темата?!

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: Кой тип на каране най Ви изпълва...
Mecho написа:J.D.I. написа:Аз работя в сервиз пробвам много коли. От стари руски до чисто нови американски стандарт високопроходими. Всяка си носи тръпката. Но най ме кефи моята Бавария. Задното е велико. Да засучеш задницата е яко особено ако не е нарочно и има и други коли около теб. Като я овладея е много яко сърцето ми би екато за последно. С Бавареца съм влизал нощем в мъгла със 140-160 изприварихаме само една или две Откачалки. Бог да ни пази на пътя. Но най ме изпълва карането в града. Да карам с 80 до 100 и на слалом да изпреварваш броня в броня. понякога ме е яд на мен но така ме кара. Старая се да съм на 100% за да не стане беля.
нещо не мога да ти зацепя темата?!
Това е първата крачка към:

отговор
Взехте да се изтърквате вече. Разбрах от първия път. Не ми следите мисалта и не четете всичко което пиша. Само вие ли сте виждали катастрофи и последствията от тях...Съвършенни ли сте зад волана. В града карате само с колани и 50 а извън града с90 ааааааа 

J.D.I.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: отговор
Аз така правя,в града повече от 60-само на Цариградско,а извънградско повече от 110 -не.Ти не можеш ли?J.D.I. написа:В града карате само с колани и 50 а извън града с90 ааааааа
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- peter_mark
- Потребител
-
sixstraight написа:Колегата J.D.I. не си само ти има много хора дето карат така и млади и не чак толко млади, но повечето не си признават или не осъзнават че правят така. Най-якото е че 90% от хората тук карат коли над 100кс и всички карат с 50 без да правят рисковани маневри, сигурно на пръсти се броят тези които стигат за по-малко от 6-7 часа до морето
еми аз стигам за 2:45 до бургас и за 3 и 15 до варна с 150 коня ..... но като няма движение и като съм сам !!! и никога не надминавам рисковано !!! просто има леваци много !!