"Стината на Ривъ" Гледам и не вярвам на ушите си!
Модератор: Общи модератори
- borislav
- младши ентусиаст
-
STOPSKI написа:zdr brato
zna4i imam interes kam laisnite i motora ako moji da mi dade6 ceni4ka na li4ni i dr laisnite kvo pi6e na tqh M3 ili samo M
250лв цената, незная какво пише на тях, обади ми се след 14ч да погледна и ще ти кажа
сещайте се колко се обади.......
STOPSKI написа:zdr kolega kvo stana s laisnite ?
продадени са колега
STOPSKI написа:do koga i kvo pi6e6e na tqh vidqli >?
пишеше продедни![]()

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Shondy написа:хайде започна се..... говори колкото искаш, но моето "но" никога неможе да се сравни с първият пост или това как говорят и как се държат масово хората в България.
Две грешки в едно изречение - при това бая грубички! Да, темата се пълни бързичко

Maverick_VS написа:Shondy написа:хайде започна се..... говори колкото искаш, но моето "но" никога неможе да се сравни с първият пост или това как говорят и как се държат масово хората в България.
Две грешки в едно изречение - при това бая грубички! Да, темата се пълни бързичко!

За разлика от Вас, моята диплома за осново - дори не е на български

- borislav
- младши ентусиаст
-
sonny написа:Култов СМС, не е реалноооооооооо, за вълка говорим, а той в кошаратаааааа.
Подател:niki_5555
Текста:
izvinete 4e vi trsa tolkova ksno trsa vi s vrzka s BMW ako ne e prodadeo mi pishete na skaipa niki_5555
СМС е пуснат от нета и е от обява в Мобилето. Направо ще паднааааааааааааа
ама все пак е добър в 11ч да ти пише ....... Арабия Кольо_5555

пс
а те по коледа заключват и устати малолетни

Последна промяна Shondy на 22 Фев 2009, 23:54, променена общо 1 път

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
Shondy написа:За разлика от Вас, моята диплома за осново - дори не е на български
Е то си личи

Много е глупаво да съдиш и квалифицираш човек по правописа му в нета

PS: Хайде без подмятания за броя мнения, пежото и Най Клуб - леко падаш ниско

Последна промяна Maverick_VS на 22 Фев 2009, 23:58, променена общо 2 пъти
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
всеки греши-некои по много!! когато е изключително често и съчетано с наглост става наистина весело.
не се карайте ,че верно ше турат кепенци на шейната с правописа...
шонка,тва че дипломата ти за средно не е на български кво треа да значи....!?!?
не се карайте ,че верно ше турат кепенци на шейната с правописа...
шонка,тва че дипломата ти за средно не е на български кво треа да значи....!?!?
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Тази тема също може да е от полза за правописа http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=134767
Някъде из форума имаше една доста подробна тема за правописа, но не помня къде да я търся.
Някъде из форума имаше една доста подробна тема за правописа, но не помня къде да я търся.

Maverick_VS написа:Shondy написа:За разлика от Вас, моята диплома за осново - дори не е на български
Е то си личи!
Много е глупаво да съдиш и квалифицираш човек за правописа му в нета! На някои хора примерно може да не им дреме изобщо за това как пишат по форумите(по различни причини) и в същото време да си пишат както трябва, когато се налага
! Надявам се сега разбра бъзика ми с теб в последните мнения
!
PS: Хайде без подмятания за броя мнения, пежото и Най Клуб - леко падаш ниско!
Няма значение кой колко иска, езика ни е един..... аз също мога и ми е по-удобно да пиша на латиница, но не го правя. Старая се..... и далеч не е само правописа, а и отношението, ти това неуспя да хванеш, а започна да ме коментираш. Слагам пълен член и на моменти сливам предлози..... мислиш ли че съм толкова зле колкото тия хора? ама наистина? Имам диплома за англииски руски и говорим японски......... освен тях имам и българкси бонус.....
Затова ти се дразна, и то не на тебе, а на принципа - винаги трябва да има опозиция!? защо? Мисля че съм прав в темата..... А за пежото и най клуб - ти си паднал ниско да се хвалиш с тях.... не аз.....

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
А ти наистина ли мислиш, че някой не знае как се пише "аз" ?! Виж дори смс-а на сони -> човекът се е извинил за късния час и говори на Вие - е*ахти простака, а
!
Опозицията ми е свързана главно с идеята на темата - ако си я беше пуснал като fun тема - да се забавляваме с писанията - нищо лошо;)! Но ти я пускаш като наказателна!
Както и да е - да продължи както искат и решат колегите/модераторите
!
Да не трупам повече спам, ще ти отговоря в това мнение! Ето ти за пример Скиса (извинявай колега, ама си много точен за пример просто
)! Човекът, до колкото съм чел из форума, е с 2 висши образования и го виж как пише - е какво, да не би да е простак и неграмотник
!

Опозицията ми е свързана главно с идеята на темата - ако си я беше пуснал като fun тема - да се забавляваме с писанията - нищо лошо;)! Но ти я пускаш като наказателна!
Както и да е - да продължи както искат и решат колегите/модераторите

aygofan написа:Maverick_VS написа:Много е глупаво да съдиш и квалифицираш човек по правописа му в нета!
Нищо подобно! Няма как да си културен, образован и интелигентен човек, но да си неграмотник във форума...И приказки от рода "бързах"..."това е нарочно, аз си знам защо", "това е автомобилен форум" също нямат смисъл за мен...Те хората са го казали - "Това, което сам си причиниш.....никой не може да ти стори"
Да не трупам повече спам, ще ти отговоря в това мнение! Ето ти за пример Скиса (извинявай колега, ама си много точен за пример просто

Последна промяна Maverick_VS на 23 Фев 2009, 0:22, променена общо 2 пъти
Maverick_VS написа:Много е глупаво да съдиш и квалифицираш човек по правописа му в нета!
Нищо подобно! Няма как да си културен, образован и интелигентен човек, но да си неграмотник във форума...И приказки от рода "бързах"..."това е нарочно, аз си знам защо", "това е автомобилен форум" също нямат смисъл за мен...Те хората са го казали - "Това, което сам си причиниш.....никой не може да ти стори"