Най-здравият автомобил

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F34 318dA, E39 520i, Civic 1,6i
Детайли за колата: 2016 F34 318dA LCI, 1997 Е39 520i, 2004 Honda Civic 1.6i

Мнение от Toni Montana » 24 Фев 2009, 2:44

VW Golf 2 е куча марка според мен.
А за новите коли според статистиките на ADAC за закъсали коли по пътя, Субару е винаги на първо място по надежност следвано от Порше. Но може би поршетата са надеждни, щото собстевниците им не пестят пари по поддръжката и за всяка най дребна глупост се ходи в оторизиран сервиз....
:bchug:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр

Мнение от zaharin3 » 24 Фев 2009, 3:05

некои хора немат пари и незнаят кво е гаика и кво следва.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 24 Фев 2009, 8:54

Vlados написа:Тая тема се очертава като дълга и трудна...

Все едно да питаш коя е най-бързата кола.

:OT: Бугати Вейрон
По темата -124-ка Мерцедес
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 24 Фев 2009, 13:38

saleen написа:

Според мен (и не само според мен) по-здраво от "ПУРАТА" на мерцедес няма и няма и да бъде произведено (стига колата да е била поддържана)
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clubzendo » 24 Фев 2009, 13:59

saleen написа:

Ти зарежи вайрона,има майбах купе некакво бесно

а иначе по темата-БМВ преди 1994 ,тойота преди 1995,абе всекакви (без опел,форд,пежо,ситроен и тн.французки) преди 1995

автомобилите май станаха конфекция
ето моят 320Д 2001 година,светна му датчика за маслото в червено(200 лева) е кога успя пък тоя датчик за има няма 9 години да куртоляса незнам...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 24 Фев 2009, 14:07

hemicharger написа:
saleen написа:

Според мен (и не само според мен) по-здраво от "ПУРАТА" на мерцедес няма и няма и да бъде произведено (стига колата да е била поддържана)

За такава пура ли говориш? http://vbox7.com/play:8868a1f9 :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 24 Фев 2009, 14:30

clubzendo написа:
nikolai_v написа:
clubzendo написа:за най-бързите автомобили,темата ще се изчерпи с 3-4 марки и до там,ама за най-чупливата,след форд...май е BMW
Явно твоето BMW е някъв пълен кенеф, но само от една кола не можеш да си вадиш изводи за марката.

Абе че е кенеф-кенеф е,спор няма,ама след 2 месеца обикаляне по автосалони,тестдрайф на всякакви автомобили,диапазон на годините 1997-2001 и диапазон на моделите 525тдс,725 тдс,320д,325тдс,318тдс и тн.си избрах най-малкия кенеф от всички горепосочени,така че не ми обяснявай за кенефи,щото е пълно с такива,а всеки се опитва да си избере най-малкия,
Твоята ако не е кенеф,сигурно си дал толкова пара,колкото средният доход на 3 членно семейство в Германия,та не се обиждай,ама все пак сме в България,и всеки средностатистически човек кара средностатистически кенеф,някой ги ароматизират,слагат плочки и заприличва на ...тоалетна,но си остава 6-7-9-12 годишен автомобил със затъмнени стъкла...
Предполагам че ако имахме възможности като в Германия...нямаше да има подобни форуми "защо ми свети лампата",при положение че все нови от магазина ще караме,сега говорим за стари,икономични от към гориво и части

Ей, направо ми развали настроението с този коментар, дразни ме това, че става въпрос за Е46- най-изпипаната на външен вид и страхотна визия тройка, но имаш добро чувство за хумор, с глас се смях на възгледите ти относно качеството на тоалетните.

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 24 Фев 2009, 14:31

ГАЗ 21 :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от clubzendo » 24 Фев 2009, 14:35

ивчо3 написа:
clubzendo написа:
nikolai_v написа:
clubzendo написа:за най-бързите автомобили,темата ще се изчерпи с 3-4 марки и до там,ама за най-чупливата,след форд...май е BMW
Явно твоето BMW е някъв пълен кенеф, но само от една кола не можеш да си вадиш изводи за марката.

Абе че е кенеф-кенеф е,спор няма,ама след 2 месеца обикаляне по автосалони,тестдрайф на всякакви автомобили,диапазон на годините 1997-2001 и диапазон на моделите 525тдс,725 тдс,320д,325тдс,318тдс и тн.си избрах най-малкия кенеф от всички горепосочени,така че не ми обяснявай за кенефи,щото е пълно с такива,а всеки се опитва да си избере най-малкия,
Твоята ако не е кенеф,сигурно си дал толкова пара,колкото средният доход на 3 членно семейство в Германия,та не се обиждай,ама все пак сме в България,и всеки средностатистически човек кара средностатистически кенеф,някой ги ароматизират,слагат плочки и заприличва на ...тоалетна,но си остава 6-7-9-12 годишен автомобил със затъмнени стъкла...
Предполагам че ако имахме възможности като в Германия...нямаше да има подобни форуми "защо ми свети лампата",при положение че все нови от магазина ще караме,сега говорим за стари,икономични от към гориво и части

Ей, направо ми развали настроението с този коментар, дразни ме това, че става въпрос за Е46- най-изпипаната на външен вид и страхотна визия тройка, но имаш добро чувство за хумор, с глас се смях на възгледите ти относно качеството на тоалетните.

Ми те ни изобразиха на кенеф в европа...
Всъщност си прав много относно външния вид на Е46...нали бъш такава си взех :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 318is, 1995 м42

Мнение от ивчо3 » 24 Фев 2009, 14:40

clubzendo написа:
ивчо3 написа:
clubzendo написа:
nikolai_v написа:

Ми те ни изобразиха на кенеф в европа...
Всъщност си прав много относно външния вид на Е46...нали бъш такава си взех :)

Значи са ни идентифицирали с любимата марка автомобили. Няма лошо в това, зависи кой как възприема нещата.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 24 Фев 2009, 15:43

Като говорим за издържливи коли, не мога да не се сетя за това:
Top Gear - killing a Toyota
http://www.youtube.com/watch?v=Lrk6vsb77xk
http://www.youtube.com/watch?v=0Uc4Ksz3nHM&feature=SeriesPlayList&p=793CABDF042A9514&index=1
http://www.youtube.com/watch?v=YfZDtC9kjVk&feature=SeriesPlayList&p=793CABDF042A9514&index=0
В три части е предаването на Топ Гиър и опита им да унищожат една Тойота.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: BMW M? :)

Мнение от 320i_coupe » 24 Фев 2009, 16:01

Най-здравата е тази дето още не си я купил :D www.bmw.bg
Изображение Изображение

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 24 Фев 2009, 17:30

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 24 Фев 2009, 18:46

methanol написа:ГАЗ 21 :winky:
Изображение

Колега,тука обсъждаме коли ,а не танкове бре...ИзображениеИзображениеИзображение..Не че и аз не дадох за пример "Панцер"...Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 24 Фев 2009, 18:58

ТОЙОТА ТЕРЦЕЛ 4х4 :bowdown: :bowdown: еи тва на квото сме го подлагали ( зверска употреба) ама наистина зверска
не е истина
и няма назад :shock: тва е ебатти животното
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата