Каква марка лаптоп притежавате ?
Модератор: Общи модератори
- ivo_io
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 Е53 3.0
по анкетата
MSI 17-ска,екстр си ми е
,само тая виста.......
,ама се свиква 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
дай снимкаVlados написа:Правец 1024

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Bogat-Beden написа:дай снимкаVlados написа:Правец 1024![]()
Владо едва ли ще ти изкара снимка, ама ше черпиш ли ако ти покажа работещ Правец 8C с монохромен монитор

Даже и Каратеката и Lode Runner ги имам

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ооо,помня ги аз,колко съм си мечтал за такъв..someone написа:Bogat-Beden написа:дай снимкаVlados написа:Правец 1024![]()
Владо едва ли ще ти изкара снимка, ама ше черпиш ли ако ти покажа на живо работещ Правец 8C с монохромен монитор
Даже и Каратеката и Lode Runner ги имам

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Няма отговор - MEDION
Няма голямо значени кой зглобява частите - важно е какво зглобява.Производителите са си същите , като на ПЦтата , тва е че плащаш за име .

Няма голямо значени кой зглобява частите - важно е какво зглобява.Производителите са си същите , като на ПЦтата , тва е че плащаш за име .
Последна промяна acho.rs на 26 Фев 2009, 22:15, променена общо 1 път
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
IBM
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Acer 16`, с Виста, доволна съм... само ако не падаше толкова бързо батерията, ий и сега ше дам фира всеки момент... Час и 15 минути...Малкоооо 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Apassionata написа:Acer 16`, с Виста, доволна съм... само ако не падаше толкова бързо батерията, ий и сега ше дам фира всеки момент... Час и 15 минути...Малкоооо
мн бързо ти заминава тока булка,моя вече на около година спокойно си държи по 2 часа,то пак зависи от батерията ама твойта хептен я няма никва

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Apassionata написа:Acer 16`, с Виста, доволна съм... само ако не падаше толкова бързо батерията, ий и сега ше дам фира всеки момент... Час и 15 минути...Малкоооо
Аз точно затова си сменям ACER-а, заради слабата батерия . Сега съм ги пуснал един до друг двата ACER-а и SONY-то и хем на SONY-то съм пуснал музика ....Ами трябва да Ви кажа ,че батерията на SONY-то издържа два пъти по толкова колкото на ACER-а. Вярно ,че е нов ама си мисля ,че и след година батерията ще е по-добра от тази на ACER-а. Колеги да Ви попитам колко от Вас като са в къщи си държат и батерията в лаптопа като са на стационарно зарядно ?
Аз до сега никога не съм си играл да махам разни батерии -винаги батерията си е стояла в него независимо дали съм със стационарно или не ..Вярно ,че тя батерията има определени цикли на зареждане и при всяко включване на лаптопа ако е със стационарно захранване го отчита като ново зареждане на батерията ама от друга страна няма да живеем с камъните . Нека да ме изкара две години и после нов ..Не съм за една батерия .....
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
sineok_pi4_ написа:Apassionata написа:Acer 16`, с Виста, доволна съм... само ако не падаше толкова бързо батерията, ий и сега ше дам фира всеки момент... Час и 15 минути...Малкоооо
Аз точно затова си сменям ACER-а, заради слабата батерия . Сега съм ги пуснал един до друг двата ACER-а и SONY-то и хем на SONY-то съм пуснал музика ....Ами трябва да Ви кажа ,че батерията на SONY-то издържа два пъти по толкова колкото на ACER-а. Вярно ,че е нов ама си мисля ,че и след година батерията ще е по-добра от тази на ACER-а. Колеги да Ви попитам колко от Вас като са в къщи си държат и батерията в лаптопа като са на стационарно зарядно ?
Аз до сега никога не съм си играл да махам разни батерии -винаги батерията си е стояла в него независимо дали съм със стационарно или не ..Вярно ,че тя батерията има определени цикли на зареждане и при всяко включване на лаптопа ако е със стационарно захранване го отчита като ново зареждане на батерията ама от друга страна няма да живеем с камъните . Нека да ме изкара две години и после нов ..Не съм за една батерия .....
Мен късно ми казаха за тоя номер с батерията - година след като го взех почнах да се опитвам да я махам , ама не става - нали е лаптоп . Постоянно го местя , а кабела може да ми е 3 метра ама не е безкраен.И като е без батерия , много често бутам кабел и букста алесно излиза , пък който е на Виста , знае колко време трябва да зареди напълно