17-годишен келеш без книжка карал със 150
Модератор: Общи модератори
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Ми оня боклук Стависки като е имал книжка по-малка беля ли направи?Книжката е само формалност.Проблема е нивото на разсъждение на всеки индивид.Липсва възпитание и култура в хората.Един решава,че може да кара с 200,друг решава,че на 1 кило водка няма проблем,трети нещо друго...в такъв случай има или няма книжка все тая.Той не си дава сметка какво прави!Няма разграничаване на добро и лошо.

8.32
- Ascendancy
-
-
- Кара: Е34/Е30 на кило
- Мечтае да кара: Х5 4.4 is
Desromath написа:Аз все още нямам книжка и карам без книжка но както е написал колегата от горе караш си по правилата и си смучаш палеца, са че тоя е лигльо и се е правил на газар пред приятелчета е друг въпрос те такива са за бой.
Абе кирльо заради тебе такива надъхани къде си мислят че книжката е само някаква малка формалност, е заради такива келеши сме на това положение и на ден има по 200 катастрофи бе, какви правила ми говориш като ти не знаеш къде се намираш бе, такива като тоя нещастник и като тебе тряя да ви бият сутрин обед вечер, и през почивката пак да ви бият! Тоя както е от моя квартал ако го видя с камани ще го замерям бе ! Заради него хората може да останат с вечни травми, или да не дава господ инвалиди, а таксиметровия шофьор остава без хляб. Просто всички такива гъзета къде си мислят че са над останалите, над закона а не знаят още онаа работа за какво им служи, за такива келемета ТВУ тряя да ги пускат само за ваканциите там, тряя да се изгради нещо по строго просто... хаймани нещастни !
- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Оставете тая работа , че книжката е само формалност. Не познавам човек които кара без книжка и знае правилника. Формалност може да е дали винетката ти е лепната от дясно или от ляво , а не дали имаш книжка или не , карането с инструктор те учи на доста неща .
It`s party time !
- Ascendancy
-
-
Evelin Cotsev написа:Оставете тая работа , че книжката е само формалност. Не познавам човек които кара без книжка и знае правилника. Формалност може да е дали винетката ти е лепната от дясно или от ляво , а не дали имаш книжка или не , карането с инструктор те учи на доста неща .
Разбира се, изгражда ти някакви полезни навици, а не да се мислят за безсмъртни
п.п. Мене 1 ме е яд, това лайненце малко да му няма нищо, а на хората да тряя да са в болница... да беше пукнал мама му, за какво заради такива говеда трябва да страдат и невинните хора ..
Последна промяна Ascendancy на 06 Мар 2009, 20:50, променена общо 1 път
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Тва тряя да е за урок тук на некои хора, ама на нестава.....докато не ви дойде на главата няма да ви уврът празните глави. Тоя пич ше плаща 2 коли и не само т'ва, и родителите и сестра му / тя е м/у другото може да помогне със заработката гледам , че е русо и кръшно/, извадил е късмет, че не уби някой или себе си!!!
Вместо да се пенявите тука, че карате без книжки и сте шофери си опичайте акъла!!!
Вместо да се пенявите тука, че карате без книжки и сте шофери си опичайте акъла!!!
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Познавам човек, който в момента е на 17 и си кара най-спокойно по улиците.
И най-лошото е, че не му пука. Само ми е чудно как техните му дават кола
В днешния инцидент, лошото е, че има пострадали хора, които.....просто са се намирали на неправилното място в неправилния момент.

В днешния инцидент, лошото е, че има пострадали хора, които.....просто са се намирали на неправилното място в неправилния момент.
- x-ekutor
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 оригинал
- Мечтае да кара: недокосната Е30
Абе оставете това,че книжката не е формалност.Така е!Обаче вижте съседната тема за радар-детекторите.Е никога няма да се оправим като държава,ако продължават да мислят по този начин.За какво служи един радар-детектор според вас.Не е ли за да може да се шофира безнаказано с 200км/ч при ограничение 80км/ч 

- Ascendancy
-
-
((:BuKcu:)) написа:Познавам човек, който в момента е на 17 и си кара най-спокойно по улиците.И най-лошото е, че не му пука. Само ми е чудно как техните му дават кола
![]()
Тоя твоя познат заслужава някой да му понагъне главата
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Ascendancy написа:((:BuKcu:)) написа:Познавам човек, който в момента е на 17 и си кара най-спокойно по улиците.И най-лошото е, че не му пука. Само ми е чудно как техните му дават кола
![]()
Тоя твоя познат заслужава някой да му понагъне главата
То да е само той...лошото,е че "професионалните непълнолетни шофьори" стават всеки ден повече и повече...

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Desromath
- Потребител
-
- Кара: на Газ
- Мечтае да кара: BMW E60 G-Power
Loop написа:Desromath написа:Аз все още нямам книжка и карам без книжка но както е написал колегата от горе караш си по правилата и си смучаш палеца, са че тоя е лигльо и се е правил на газар пред приятелчета е друг въпрос те такива са за бой.
Айде всичките шофьори без книжки..евала и как го казвате спокойно!? Направо немога да повярвам, аз докато нямах книжка съм се качвал да карам кола точно 1 път на полигон и то карах има няма 200м.! За всичко си идва времето, ама то и вие, където карате без книжки един път ще качите я някой приятел я някое гадже и да се направим на "гЪзари" да понастъпим и няма да издържите и ще настъпите педала..и недай си боже стане нещо такова, какво правим? Толкова ли неможе да осъзнаете, че ВСИЧКО става само за 1секунда..? Няма място за мислене или реакций!? 1секунда и това е..КРАЙ.
Аз само немога да разбера как изобщо може да дигнеш 150км/градско в 8,30 сутринта..!? На такъв натоварен булевард? Ужас! Добре, че поне няма пострадали. Попринцип не съм злобен човек, но това "леке" заслужава да не му дадат книжка до края на живота му!!!!![]()
![]()
![]()
Loop, Извинявай ако има нещо но аз живея в Бистрица кадето няма трафик почти, карам си лекичко достатъчно че да си върша работата с колата която ми спестява хиляди мъки, ако се поставиш на мое място ще ти се дореве от работа...
- Desromath
- Потребител
-
- Кара: на Газ
- Мечтае да кара: BMW E60 G-Power
Loop написа:Desromath написа:Аз все още нямам книжка и карам без книжка но както е написал колегата от горе караш си по правилата и си смучаш палеца, са че тоя е лигльо и се е правил на газар пред приятелчета е друг въпрос те такива са за бой.
Айде всичките шофьори без книжки..евала и как го казвате спокойно!? Направо немога да повярвам, аз докато нямах книжка съм се качвал да карам кола точно 1 път на полигон и то карах има няма 200м.! За всичко си идва времето, ама то и вие, където карате без книжки един път ще качите я някой приятел я някое гадже и да се направим на "гЪзари" да понастъпим и няма да издържите и ще настъпите педала..и недай си боже стане нещо такова, какво правим? Толкова ли неможе да осъзнаете, че ВСИЧКО става само за 1секунда..? Няма място за мислене или реакций!? 1секунда и това е..КРАЙ.
Аз само немога да разбера как изобщо може да дигнеш 150км/градско в 8,30 сутринта..!? На такъв натоварен булевард? Ужас! Добре, че поне няма пострадали. Попринцип не съм злобен човек, но това "леке" заслужава да не му дадат книжка до края на живота му!!!!![]()
![]()
![]()
Loop, Извинявай ако има нещо но аз живея в Бистрица кадето няма трафик почти, карам си лекичко достатъчно че да си върша работата с колата която ми спестява хиляди мъки, ако се поставиш на мое място ще ти се дореве от работа...
Извинявам се за Офф-топика и за 2 те събощения.
- bruce.mclaren
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 318i
пикльо сополив,
то и в дружба на цветан лазаров в 10 сутринта в делничен ден няма много движение.
затова и само 2 коли са отнесени.
виж, ако се беше качил сополкьото в 8,30 в колата, щеше да свитне поне 15 коли, отиващи за работа.
с нищо не си по-различен от мунчото с тъпата физиономия от репортажа на бтв.
п.с. минах оттам в 11. грозна картинка бяха и трите коли.
то и в дружба на цветан лазаров в 10 сутринта в делничен ден няма много движение.
затова и само 2 коли са отнесени.
виж, ако се беше качил сополкьото в 8,30 в колата, щеше да свитне поне 15 коли, отиващи за работа.
с нищо не си по-различен от мунчото с тъпата физиономия от репортажа на бтв.
п.с. минах оттам в 11. грозна картинка бяха и трите коли.
x-ekutor написа:Абе оставете това,че книжката не е формалност.Така е!Обаче вижте съседната тема за радар-детекторите.Е никога няма да се оправим като държава,ако продължават да мислят по този начин.За какво служи един радар-детектор според вас.Не е ли за да може да се шофира безнаказано с 200км/ч при ограничение 80км/ч
Не служи за това. Мисля че много от хората, които поне са минавали през Англия, знаят идеята на радар детекторите. Прочети малко първо. Това разбиране е "типично българското", което ме кара да се срамувам, че съм българин на моменти.
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Вие най-добре от всички трябва да знаете че с такава скорост(не е била 150 впрочем,малко над 100) кола с предно поднесе ли на завой на пътя не се ли изправи на тревата според мен няма никакъв шанс да спре камо ли да изправи колата,все пак не е опитен шофьор,важното тук според мен е че няма сериозно пострадали,камо ли жертви.
Поздрави и не бъдете като всички да го плюете,псувате и така нататъка,че е виновен виновен е не е съобразил и това е,никога хората отсреща не мислят какво му е на момчето,разбира се че се чувстра виновен,100% знае че е направил нещо ужасно,но неможе да върне нещата назад!
Поздрави и не бъдете като всички да го плюете,псувате и така нататъка,че е виновен виновен е не е съобразил и това е,никога хората отсреща не мислят какво му е на момчето,разбира се че се чувстра виновен,100% знае че е направил нещо ужасно,но неможе да върне нещата назад!