N82 или 5800 XM ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

The last M40 driver
Аватар
Кара: e31-1 и е31+1

Мнение от La4u » 03 Апр 2009, 22:56

Айде някой да помага с GPS-а на 5800, че нещо не мога да се опраявя
(<OO \ (||||)(||||) / OO>)

А главния въпрос е : докога в редиците на ЗАКОНА ще се допускат хора , които нямат никакъв умствен багаж,които са взели изпита за полицай,който се състои в забиването на 20см пирон в букова дъска само с глава?

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 04 Апр 2009, 0:09

не съм имал Н-82 мисля си че е СТРАХОТЕН телефон... но преди няколко седмици си взех 5800... просто за парите си НЯМА РАВЕН толкова до сега ми е харесвал само ЕДИН телефон (от сменени поне 10) .... нямам думи за 5800...

а за гпс-а какво те притеснява колега аз даже съм си го направил като снимам и в самата снимка да записва кординатите... (демек къде е снимана снимката и после като напиша кординатите в гоогле мапс и излиза мястото)
ако можеш поясни какви проблеми имаш ако мога ще помогна :)

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 04 Апр 2009, 11:37

колега, а гледам че си напред вече с 5800-та и да ми кажеш подкара ли БГ карта на GPS-a и говори ли ти на български или само на английски и изобщо кажи повече и по детайлно впечатления?
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 04 Апр 2009, 12:01

Няма проблем да се подкара БГ картата и указанията на БГ, като впечатления не мога да помогна- не ползвам 5800, но лично инсталирах и тествахме навигацията на такава Нокиа. Няма нищо сложно- четеш форумите за смартфони, там е обяснено всичко и има линкове към всичко нужно...

3а да ти дава гласови указания трябва да си сложиш съответният езиков файл- аз като я слагах нямаше никакъв езиков файл и мълчеше като риба ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 04 Апр 2009, 14:32

Ами аз БГ карти не съм слагал както и БГ език за това немога да кажа,но колегата по горе е обяснил че може :) аз си пердаша на английски и така нямам никакъв проблем мн съм доволен :) :D

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 06 Апр 2009, 0:00

С ГПС-а мога да помагам скайп-а съм си го дал доло.
Мога да ви кажа и сайта и да се пробвате, но по-добре пишете, аз от прочетох поне 5 теми и то успредно една с друга, защото все нещо куца ... но съм подкарал и на български език да говори и доста подробна карта на българия там камери радари всичко има :P И бензиностанции училища сервизи ресторанти болници магазини, абе всичкооо.. :-) Пишете и ще ги оправим нещата.
Бтв новия Гармин 5.00.30 поддържа и нокия 5800
Изображение
E34, E38

Предишна

Назад към Извън Темата