За или ПротиВ !!!!
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Evelin Cotsev написа:аз си пия редовно. В седмицата поне един път си испивам 4-5 големи водки или уискита , понякога и повече. От водките пия греи гоосе и белуга , но втората по рядко защото почти никъде я няма. Уиски обичам черно джони , джак и гленфидик.
Лошо няма, стига да носиш и да ти е весело (тъпо е да се наливаш само щото можеш)

Колега, имаше един американски бърбън (все ми се върти Kentucky Gentleman, ама май не е тва), което си купих преди 2-3 години за 10 кинта бутилката и беше луда работа - все едно Джак пиеш, по-добро от Джим дори

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
flame написа:Evelin Cotsev написа:аз си пия редовно. В седмицата поне един път си испивам 4-5 големи водки или уискита , понякога и повече. От водките пия греи гоосе и белуга , но втората по рядко защото почти никъде я няма. Уиски обичам черно джони , джак и гленфидик.
Лошо няма, стига да носиш и да ти е весело (тъпо е да се наливаш само щото можеш)![]()
Абе и аз като бледен юноша в училище пиех по толкова, че и повече, ама вече ЕГН-то си казва думата
![]()
![]()
![]()
Колега, имаше един американски бърбън (все ми се върти Kentucky Gentleman, ама май не е тва), което си купих преди 2-3 години за 10 кинта бутилката и беше луда работа - все едно Джак пиеш, по-добро от Джим дориАко мога да се сетя точно как беше горещо бих ти го препоръчал. Ако ти се сетиш каже моля ти се как се казва и къде го продават
Да не е било "Джентълмен Джак"?
П.П. При мене от подписа може да разберете какво пия.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
hemicharger написа:Да не е било "Джентълмен Джак"?
П.П. При мене от подписа може да разберете какво пия.
Абе може и това да е... Ще изчакам още предложения, пък после ще опитам всичко накуп

Колега, лично мое мнение - Four Roses е най-гадното (от хубавите) уиски след Passport. А тва последното е уникално - спирт за горене!

А между другото някой да оспори, че Джака не е N1?

- CASIO
-
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: M-power 3.2
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
мирише на ключ
My BMW history: