За или ПротиВ !!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 10 Мар 2009, 17:11

Evelin Cotsev написа:аз си пия редовно. В седмицата поне един път си испивам 4-5 големи водки или уискита , понякога и повече. От водките пия греи гоосе и белуга , но втората по рядко защото почти никъде я няма. Уиски обичам черно джони , джак и гленфидик.

Лошо няма, стига да носиш и да ти е весело (тъпо е да се наливаш само щото можеш) ;) 8) Абе и аз като бледен юноша в училище пиех по толкова, че и повече, ама вече ЕГН-то си казва думата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега, имаше един американски бърбън (все ми се върти Kentucky Gentleman, ама май не е тва), което си купих преди 2-3 години за 10 кинта бутилката и беше луда работа - все едно Джак пиеш, по-добро от Джим дори :shock: Ако мога да се сетя точно как беше горещо бих ти го препоръчал. Ако ти се сетиш каже моля ти се как се казва и къде го продават :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 10 Мар 2009, 17:32

flame написа:
Evelin Cotsev написа:аз си пия редовно. В седмицата поне един път си испивам 4-5 големи водки или уискита , понякога и повече. От водките пия греи гоосе и белуга , но втората по рядко защото почти никъде я няма. Уиски обичам черно джони , джак и гленфидик.

Лошо няма, стига да носиш и да ти е весело (тъпо е да се наливаш само щото можеш) ;) 8) Абе и аз като бледен юноша в училище пиех по толкова, че и повече, ама вече ЕГН-то си казва думата :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колега, имаше един американски бърбън (все ми се върти Kentucky Gentleman, ама май не е тва), което си купих преди 2-3 години за 10 кинта бутилката и беше луда работа - все едно Джак пиеш, по-добро от Джим дори :shock: Ако мога да се сетя точно как беше горещо бих ти го препоръчал. Ако ти се сетиш каже моля ти се как се казва и къде го продават :mhihi:

Да не е било "Джентълмен Джак"?

П.П. При мене от подписа може да разберете какво пия.
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 10 Мар 2009, 18:02

ами нося си на пиене , от 4-5 съм тамън , весело ми е , но не съм пиян на талпа.
It`s party time !

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 10 Мар 2009, 18:46

hemicharger написа:Да не е било "Джентълмен Джак"?

П.П. При мене от подписа може да разберете какво пия.

Абе може и това да е... Ще изчакам още предложения, пък после ще опитам всичко накуп :D Да спестя време, не че нещо друго... :mhihi:

Колега, лично мое мнение - Four Roses е най-гадното (от хубавите) уиски след Passport. А тва последното е уникално - спирт за горене! :shock:

А между другото някой да оспори, че Джака не е N1? :smoke:

Аватар
Кара: BMW 318 IS
Мечтае да кара: M-power 3.2

Мнение от CASIO » 10 Мар 2009, 19:03

хахах колеги аз дори не съм ги чувал хахах :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
Господи пази ме от модератора "Mamouk" той е исатински звяр,пребива и наказва хора който не познава !!!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 10 Мар 2009, 19:12

мирише на ключ
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 10 Мар 2009, 19:27

Мирише- да :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Предишна

Назад към Извън Темата