Кой модел бихте възродили?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
аз най-много харесвам 8 серия ,Е36,Е34,Е38(Е38 според мен е най-елегантната седмица).
а виждам че много колеги искат макларъна,и аз съм съгласен ама тази кола е за свръхбогати вече,а и отвътре не е нито красиво нито уютно!още повече има къс сервизен интервал,а обслужването и излизало на 20 000 паунда.иначе е 'турбо' звяр откъм показатели е номер 1
а виждам че много колеги искат макларъна,и аз съм съгласен ама тази кола е за свръхбогати вече,а и отвътре не е нито красиво нито уютно!още повече има къс сервизен интервал,а обслужването и излизало на 20 000 паунда.иначе е 'турбо' звяр откъм показатели е номер 1
- Axis
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
go6o82 написа:аз най-много харесвам 8 серия ,Е36,Е34,Е38(Е38 според мен е най-елегантната седмица).
Атмосферка е.И не мислиш ли,че ако имаш властта да го възродиш няма да имаш и парите?
- JENATA NA 6EFA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: другите да се усмихват :)
- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
колега ,явно не си разбрал нещо.не случайно съм сложил турбо в кавички...и после ,ако имаш властта и ще имаш и парите,но кво значение има ти ще имаш ли парите или не!тия коли няма да ги продаваш на себе си все пак...както и да е този макларън въпреки всичко е само да покараш малко ,да се накефиш,и това е щото е супер шумен отвътре.с цел олекотяване даже и шумоизолацията на купето е премахната.и ако не бяха изключителните му динамчни характеристики,никой нямаше да се сети за него...
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: Кой модел бихте възродили?
LizarD написа:Ако имахте власт и като задача ви беше дадено да възродите стар модел за осъвременяване и ново производство коя кола бихте избрали?
Аз единствено и само
Обичам Е34, най агресивното BMW за мен, огромно по размери, страшен поглед, стоповете приличат на рога, а формата се харесва, както на тези които търсят комфорт, така и на спортистите... Страшна кола..
единствено тази дето тие на снимката е34 купе и кабрио другите не ме валнуват хи4

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
[steeN] написа:не бих честно казано... всяко нещо си има своето място във времето според мен.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
66 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5