Iphone официално в България!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 22 Мар 2009, 15:18

Доста телефони смених и пак на нокиа кацнах.
А това със забиващия уиндоус, просто незнам какво си ползвал.
Изображение
Ползвах това около 6-7 месеца и мога да ти кажа, че се справя няколко пъти по-бързо от айфона във всички аспекти. С уинмобиле 6.1 и 670 мхз процесор + чип за 128 рам. Слага всичко останало доста назад (само камерата му е слаба 2мпх). На големина е колкото ифоне само е малко по-дебел, все пак предлага много добра qwerty клавиатура. И доста други ползвах с тъчскрийн главно, но сега пак ползвам нокиа(Н82) и мога да кажа, че другото е излишно. Апък за феновете на ифоне мога да кажа да си вземат Meizu MiniOne M8 и да не се занимават с глупости. По-добър процесор, рам, камера, дипслей и т.н.
Изображение
E34, E38

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 22 Мар 2009, 21:23

Това се едно да ти кажа, феновете на бмв да си вземат нисан, по евтин, по здрав, по бърз...

ти луд ли си ?! :banghead:

ИС-пушил ентусиаст
Аватар
Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
Мечтае да кара: Ферари ф 40
Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация

Мнение от Mishel_Vaian » 22 Мар 2009, 21:52

Доволен съм много от моя Ай фоун единственото е че нямам време да се разровя да му кача някое друго приложение :confused:
My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 22 Мар 2009, 22:14

GaD написа:Това се едно да ти кажа, феновете на бмв да си вземат нисан, по евтин, по здрав, по бърз...

Че то си е така.А и айфона ако го сравняваш с БМВ :roll:
Nokia - от приблизително година и половина,да не са и 2 имам N95-8GB и съм много доволен.Имал съм какви ли не телефони,N-серията на Nokia най ми допадна.

Прати ми нещо по Bluetooth-a на iPhone-a... :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 23 Мар 2009, 0:00

Overburner - NX написа:Прати ми нещо по Bluetooth-a на iPhone-a... :twisted:

Искаш ли...! Веднага ти пращам..! :winky:

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 23 Мар 2009, 1:35

GaD написа:Това се едно да ти кажа, феновете на бмв да си вземат нисан, по евтин, по здрав, по бърз...

Да ти кажа, че сравнението ти е крайно безпочвено. И тоя пост с чисто сърце можеше да си го спестиш.
Колата ти дава тръпка, адреналин, неповторимо усещане.
Да не говорим за БМВ, излъчване, магия, за мен има и сантиментална стойност. Изпитваш удоволствие независимо от стила на шофиране.
А телефона е нещо посредствено, по което човек усеществява контакт и е нормално да се гледа на него от чисто практична гледна точка.
За мен е важно кой е с по-добри технически параметри, то друго няма какво да му се гледа...
А и да не искаш да кажеш, че си вманиачен по марката на телефона си толкова, колкото си вманиачен по БМВта?
Сравнението с нисана вече няма да го коментирам...
Накратко една кола може да те грабне с много повече неща, отколкото даречем един телефон.. Даже звучи смешно..
И като споменах хубава кола.. ето какво си взе един приятел на баща ми, надявам се да се уредя с кръгче..
Изображение
Изображение
E34, E38

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 23 Мар 2009, 2:07

.
Последна промяна steeN на 28 Сеп 2019, 12:22, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 23 Мар 2009, 12:50

Изображение

Priceless.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 23 Мар 2009, 13:22

Евала на чичките от глобул :)
Няма да им стана клиент заради айфона, но най-накрая малък повод да се почустваме като граждани на бяла държава :))
In Ban We Trust!

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 23 Мар 2009, 15:16

[steeN] написа:много странно изместихте темата... сравнението на gad e доста точно...

от гледна точка на стратегиите на двете компании мисля, че apple и bmw имат много общо. и двете са изключително арогантни, скъпи и директно изразяват пренебрежението си към другите компании... същевременно продуктите им винаги са високотехнологични и обикновенно доста иновативни, като след това другите ги следват.

:yes:

Един с малко повече умствен капацитет и веднага ме разбра...

Justboy, сравнението ми е много точно и коректно. Това, че на теб ти харесва едно, НЕ означава, че и другите са така. Ако за ТЕБ телефона е просто уред а колата нещо с "душа" то за ДРУГИ хора може да е точно обратното...

За мен айфон е най-добрия телефон на пазара! Най-стабилен, най-иновативен и най- интерактивен.

И стига сте ми говорили за Нокия, имам Е71, доволен съм, но...не е айфона... Менюто е било интересно преди 4 години, вече не е...

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 23 Мар 2009, 16:02

Oт седмица съм с Нокиа Е71 и доста ревюта изгледах за нея. Дават я по-добра от Аифона.
По-малка,по-тънка,с по-добра батерия и океан от Симбиан софтуер. GPS навигация истинска също. Накрая и дизайна и е уникален особено на бялата.
Не на последно място Е71 се среща рядко за разлика от Айфона дето всеки пети го разнася.
Цени в Америка: Айфона -200$,Нокиа Е71 -500$ Дали е случайно Изображение

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 23 Мар 2009, 16:11

Който не е ползвал иФона не знае колко по удобен е за работа, от които и да е друг СМАРТФОН !!!

Знам го от личен опит особено с Нокии-те

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 23 Мар 2009, 16:53

К'ви са тия сравнения м/у Нокия Е71 и iPhone... полудехте ли :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.E » 23 Мар 2009, 16:59

Скоро имах възможност да поцъкам на един АйФон3г и трябва да ви кажа че е много яка играчка :)
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 23 Мар 2009, 17:13

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата