Катастофата на бул. Брюксел(естакадата за летище София)
Модератор: Общи модератори
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Пътя е много скапан там.. то па да е само там... пича е карал с над 200 км... искали с брат му да пробват колко ще вдигне така казаха по новините... с е36 май беше ... кофти че наистина е36 си купува всеки втори... не от любов към марката, а просто да се каже че кара БМВ 

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Сондьора написа:Vlados написа:Сондьора написа:Тоя е бил с Е34, не с Е36, не че има значение.
................
Точно с Е36 - 320i е бил, гаранция...
Бате не пиши глупости.....!
...................
А ти как реши, че са глупости... бате? Имаш видения или...
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Vlados
- с две лица
-
Rebel написа:http://blitz.bg/documents/newsimages/2009-03-22-cl-OHBDREONJ.jpg
Е ТРИДЕСЕТ И ШЕСТ
Има и къде по-достоверна информация от тази снимка, но всичко това са глупости, след като Сондьора го казва, всичко останало са измислици...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Vlados написа:Сондьора написа:Vlados написа:Сондьора написа:Тоя е бил с Е34, не с Е36, не че има значение.
................
Точно с Е36 - 320i е бил, гаранция...
Бате не пиши глупости.....!
...................
А ти как реши, че са глупости... бате? Имаш видения или...
Ми немам видения, то там и мантинела няма даже ама...се некой си пише ли пише!!!
А за колегата отгоре, как го разбра, че са пробвали колко вдига, тва става точно на нагорнището, там ли ше си пробваш колата, или имаш да минеш точно 3 км и ше минеш на Тракия????
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
а не тоя ме уби
Пуснато на: 22.03.2009, 14:46
Лошото на бмв-тата,е че са със задно окачване.И като дадеш газ има опасност да ти превъртят гумите.
==========================================================
Много си Наблюдателен. Защото автомобилите, които имат задно окачване са труднозабележими и рядко срещани.
Почти всички втомобили вече са само с предно окачване, тъй като вече се счита, че няма нужда от задна ос, съответно и от задно окачване. Лично аз си окачвам моя автомобил на стената в гаража, до дрелката и ъглошлайфа.
Много е приятно и доста неща се научават, когто четеш коментарите на компетентни хора във форумите. Защото с тези хора се разминаваме по пътищата и все си е по-друго да знаеш, че човекът каращ срещу теб е така добре технически грамотен.
Лошото на бмв-тата,е че са със задно окачване.И като дадеш газ има опасност да ти превъртят гумите.
Много си Наблюдателен. Защото автомобилите, които имат задно окачване са труднозабележими и рядко срещани.
Почти всички втомобили вече са само с предно окачване, тъй като вече се счита, че няма нужда от задна ос, съответно и от задно окачване. Лично аз си окачвам моя автомобил на стената в гаража, до дрелката и ъглошлайфа.
Много е приятно и доста неща се научават, когто четеш коментарите на компетентни хора във форумите. Защото с тези хора се разминаваме по пътищата и все си е по-друго да знаеш, че човекът каращ срещу теб е така добре технически грамотен.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Vlados
- с две лица
-
Сондьора написа:Ми немам видения, то там и мантинела няма даже ама...се некой си пише ли пише!!!
Абе колега, ти да не си на 12 години, защо не кажеш, каквото имаш да кажеш като човек? Това, че няма мантинела, какво общо има с предположението ти за модела на колата. Аз ти казвам, че ТИ ПИШЕШ ГЛУПОСТИ. Катастрофиралата кола е БМВ 320i и това е най-малкото, което знам със сигурност. Но за едно наистина си прав - 'се нЯкой си пише ли пише...
Последна промяна Vlados на 26 Мар 2009, 0:17, променена общо 1 път
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Sharo написа:а не тоя ме уби

Коментарът е убийствен.

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Garribaldi
- ентусиаст
-
Предлагам ние не-разбирачите да спрем да пишем и акаме в темата
Нека оставим просветения да си драска 

Последна промяна Garribaldi на 26 Мар 2009, 0:26, променена общо 1 път
- Сондьора
- ентусиаст
-
Сорри за Е36, така ми се е видяло /още си мисля за Е34/ма както и дае
, пиша по бавно понеже имам и др. работи..., как 316i , има и двете точно по тоя баир надали....Сорри пак за Е34...бате заклевам се, че тая Е34 със същите джанти и сичко я видех в петък /20ти/, както и дае сорри пак!

- Vlados
- с две лица
-
- Сондьора
- ентусиаст
-
бтв, днес пак е имало простотия на тва място но никой не казва нищо!!!
За мен тъпата община е виновна, да си сложи знаци, че тъпия "булевард", е за 40 и е с гърбици!!!
За мен тъпата община е виновна, да си сложи знаци, че тъпия "булевард", е за 40 и е с гърбици!!!
- Garribaldi
- ентусиаст
-
Там като намалиш както правя аз да не си разбивам колата... и от зад се започва едно свирене, псуване, махане с ръце .... лепене за задницата ти
такива ти ми работи