ИСКАМ БМВ
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
***BMW-FEN*** написа:Ще те уредиме на околовръстното, знаеш ли колко бързо ще ги набавиш парите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Елементарен начин да си набави парички

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
ja написа:***BMW-FEN*** написа:***BMW-FEN*** написа:Ще те уредиме на околовръстното, знаеш ли колко бързо ще ги набавиш парите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Елементарен начин да си набави парички![]()
![]()
това вече го обсъждахме
Колега ние друго обсъждаме. Ти са искаш, един вид да клецат младите БМВ фенове на околовръстното...
може той така да е събрал за е34

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
bratoev написа:Ем ще се бачка какво да се прави то се разбра че няма никои от форума да ме спонсорира
То пък не мой ти угоди човек. Хем не ти се бачка, хем не щеш на околовръстното, педали не ти се е*ат, със съученички/приятелки не щеш да уреждаш. Е няма да стане само с дай. Тряаа и ти да дадеш нещо. Замисли се за последния вариант(със съученичките/приятелките)... може да напрайш пари даже за М-ка

xpl0d написа:bratoev написа:Ем ще се бачка какво да се прави то се разбра че няма никои от форума да ме спонсорира
То пък не мой ти угоди човек. Хем не ти се бачка, хем не щеш на околовръстното, педали не ти се е*ат, със съученички/приятелки не щеш да уреждаш. Е няма да стане само с дай. Тряаа и ти да дадеш нещо. Замисли се за последния вариант(със съученичките/приятелките)... може да напрайш пари даже за М-ка:D:D:D:D:D:D
Абе той ше поработи малко па ше разбере колко съм прав и ще почне да събира мадами

75 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5