Защо сме трън в очите на полицаите!
Модератор: Общи модератори
- stf85
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Чераната Перла
- Мечтае да кара: BMW Z4 M ROADSTER
- Детайли за колата: ЧИП + 6 ЦИЛИНДЪРА МНОГО ЯК СПОЙЛЕР И ЛУД ЗАД ВОЛАНА :P
Archangel написа:Нещо не разбрах смисъла в цялата тема? Недоволен си, че закона забранява да се правиш на тарикат и да цакаш цялата колона от коли или си недоволен, че са те хванали?
А за другите колеги - с какви коли спирали - то понеже Е36, Е39 и Е46 са тоооолкова скъпите коли, та все вас ви спират. Не ме карайте да се смея, моля ви се. Мен що не са ме спирали от 3 месеца? А на ден минавам покрай 6-7 поста.
Колко пъти били спирали в на майната си - и в София спират. Спирали са ме за една вечер 3 пъти, за точно 2 часа и половина излизане. И какво? Полиция са - това им е службата. Какъв ви е проблема? В Студентски като ходите сигурно бързате адски много да хапнете някой мазничък хамбургер във Флората преди да отидете в 33....изобщо тия оплаквания са толкова типични за 9/10 от българите. "Полицаите ме спират, защото съм с мега-хипер скъпа 20 годишна кола, дадена за скрап в Италия", "Държавата е виновна, че няма работа в моя град", "Полицаите са нещастници, щото ме спират като нарушавам закона", "Полицаите са нещастници, щото ме спират без да съм нарушил, и ме бавят за срещата с приятелчетата в Студентски". Мрън мрън мрън мрън.
Жалка история.
БЕЗ КОМЕНТАР

Не мога да не се намеся. Помните ли случката през уикенда когато 2 келешчета с Е36 убиха невинен човек който си кара в неговата лента? Като гледах репортажа двигателя на Е36-то беше паднал на 10 м от колата !! И това градско! И после що спират Е36?!?! Е кажете що?
Човека загина заради глупостта и комплексите на разни недорасли типчета за които да карат Е36цата със 150 градско е баси постижението в живота!
Сега сигурно ще ми кажете БМВ е супер кола щото и двамата са живи ! Е ква е файдата , да убият някой друг после, а?
Човека загина заради глупостта и комплексите на разни недорасли типчета за които да карат Е36цата със 150 градско е баси постижението в живота!
Сега сигурно ще ми кажете БМВ е супер кола щото и двамата са живи ! Е ква е файдата , да убият някой друг после, а?
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
dajungle написа:Не мога да не се намеся. Помните ли случката през уикенда когато 2 келешчета с Е36 убиха невинен човек който си кара в неговата лента? Като гледах репортажа двигателя на Е36-то беше паднал на 10 м от колата !! И това градско! И после що спират Е36?!?! Е кажете що?
Сорри, и има много други фактори които може да са допринесли до катастрофата освен скоростта /може и да са си карали по правилата, не се знае/.
Последна промяна Сондьора на 28 Мар 2009, 10:54, променена общо 1 път
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Мене ми писна да чета всеки ден теми, кой кого спрял и му написал акт и всички останали изписваме по 6-7 страници едно и също всеки божи ден. Много ясно че като се правят нарушения ще се пишат и актове. Мене лично четвъртъка ме спряха 3 пъти за какво ли не, ама не съм писал теми във форума! Тая тема и тя се изчерпа
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
hemicharger написа:Много ясно че като се правят нарушения ще се пишат и актове.

Разбирам да са ти се заяли нарочно за нещо, но когато си в нарушение...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Все пак аз си оставих коментар който е по-назад в тази тема и просто не съм се разписал да се правя на еди кой си,а просто давам едно лично мнение с което би било да е от полза за всички,като първоначално автора на темата е пуснал не да се похвали а сякаш да ви предупреди/информира/и т.н. за да знаем всички какво да се прави в такъв случай..
Все пак като гледам темата се превръща в политика която с нищо няма да помогне,завота е достатъчно ако някой е противен с каквато и кола да е нека да си кара в бус лентата докато не опари пекшира...нали затова са законите,ама българина не ги признава...ко да се прай...куката е виновен че не спрял някой друг вместо него....така че и аз съм имал един случай и си тряая при което не ми направиха голям проблем,напротив даже се радвам че се разбирам мн. добре с тях ако съм в нарушение...за такъв начин трябва да имате здрав разум и здрави нерви за да датете добро отношение
Все пак като гледам темата се превръща в политика която с нищо няма да помогне,завота е достатъчно ако някой е противен с каквато и кола да е нека да си кара в бус лентата докато не опари пекшира...нали затова са законите,ама българина не ги признава...ко да се прай...куката е виновен че не спрял някой друг вместо него....така че и аз съм имал един случай и си тряая при което не ми направиха голям проблем,напротив даже се радвам че се разбирам мн. добре с тях ако съм в нарушение...за такъв начин трябва да имате здрав разум и здрави нерви за да датете добро отношение

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Re: Защо сме трън в очите на полицаите!
alx написа:EkZeKuToRa написа:И му казвам,а колоната пред мен от коли зад мен и той ми разправя аз теб видях тебе те спирам и ти пиша акт![]()
мислиш ли че не е прав?
аз разбирам какво си написал и защо си го написал ама все пак не може да ви спре всичките- нали. затова все някои си го отнася?
защо точно ти? така се случило. следващия път няма да караш в забранената лента и всичко ще е наред...
Абсолютно съгласен, дори бих добавил браво, че е написал акт, а не е взел пари както правят обикновено, рано или късно по един или друг начин трябва да ни вкарат в пътя!

- lycki
- кандидат ентусиаст
-
Напълно съм съгласен с колегата пуснал темата.Пътната полиция спира избирателно които си иска и си имат отработени схеми как да деистват.Такива приказки че на българина все някой му е крив немога да ги приема,ако колегата беше им бутнал 20 кинта щеше да е О.К.Цялия цирк е за това,а куките имат развито шесто чуство за това от къде шанса да падне нещо е по голям.Като ва спрат не са ли ви питали,,ся шса глубяами или шса черпим,,

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
lycki написа:Напълно съм съгласен с колегата пуснал темата.Пътната полиция спира избирателно които си иска и си имат отработени схеми как да деистват.Такива приказки че на българина все някой му е крив немога да ги приема,ако колегата беше им бутнал 20 кинта щеше да е О.К.Цялия цирк е за това,а куките имат развито шесто чуство за това от къде шанса да падне нещо е по голям.Като ва спрат не са ли ви питали,,ся шса глубяами или шса черпим,,![]()
![]()
Ти сам си противоречиш. Крив щеше да му е на колегата и да беше бутнал пари, и да не беше, и само да го бяха спрели. Това е. На българина винаги някой друг му е виновен. То си ни е в гените.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
=
така не мисля че съм се изказал някъде неподготвен не мисля също че твойто поло има по-скъпи части от мойта дърта е34 20годишна а г-н ребел мога да го попитам след като е съгласен с мен за какво спори не мога да разбера ??? Поздравявам ви всички!!!
- lycki
- кандидат ентусиаст
-
Archangel написа:lycki написа:Напълно съм съгласен с колегата пуснал темата.Пътната полиция спира избирателно които си иска и си имат отработени схеми как да деистват.Такива приказки че на българина все някой му е крив немога да ги приема,ако колегата беше им бутнал 20 кинта щеше да е О.К.Цялия цирк е за това,а куките имат развито шесто чуство за това от къде шанса да падне нещо е по голям.Като ва спрат не са ли ви питали,,ся шса глубяами или шса черпим,,![]()
![]()
Ти сам си противоречиш. Крив щеше да му е на колегата и да беше бутнал пари, и да не беше, и само да го бяха спрели. Това е. На българина винаги някой друг му е виновен. То си ни е в гените.
Да осигорят нормален трафик,нормална инфраструктура и тогава ако
си в нарушение да санкционират.Често пътувам до София и знам какво е в 18 ч. на Цариградско шосе.До гуша ми е дошло от катаджии и така нар.Автомобилна Администрация(бившата ДАИ)

- ***BMW-FEN***
- кандидат ентусиаст
-
При мен пък съвсем обратното се случи. Онзи ден си карам по бус лентата посока орлов мост и видях катаджиите на спирката и най-нагло пред тях се изнесох в средната лента. На всичкото отгоре бях и с превишена скорост, без колан и полицаите само ме изгледаха но не ме спряха.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
***BMW-FEN*** написа:При мен пък съвсем обратното се случи. Онзи ден си карам по бус лентата посока орлов мост и видях катаджиите на спирката и най-нагло пред тях се изнесох в средната лента. На всичкото отгоре бях и с превишена скорост, без колан и полицаите само ме изгледаха но не ме спряха.
Така стана и при мен карам си Търново - Русе, в едно село Поликраище ли беше, минавам с 60 -70 виждам патрулката късно, явно ме е засякъл, гледам вътре хвърчат папки тва онова, ама късно, минах, да не са спали по време на служба.
Айде по весело !!!